Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΦίλτρο IEC EMI

Προσαρμόσιμο και ισχυρό ηλεκτρικό φίλτρο θορύβου 950g για γραμμή προς το έδαφος 1500VDC

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο πυρήνας είναι πολύ καλός, και η αποστολή ήταν γρήγορη. Ήταν πολύ. Ευχαριστήστε πάρα πολύ.

—— Γουόρεν Τέιλορ

Πολύ γρήγορα για να πάρει το φίλτρο γραμμών. και είναι άριστη ποιότητα. επίσης όταν έχετε τις ερωτήσεις, μπορούν να μου δώσουν γρήγορα την απάντηση.

—— Σαμ Χαντ

Όταν τοποθέτησα μια επείγουσα διαταγή, αφότου παίρνουν αυτή η διαταγή .they δοκιμάζει το καλύτερό τους στην παράδοση αυτοί σε με μέσα σε 3 ημέρες. Είμαι πολύ εκτιμώ για το. Άριστη υπηρεσία.

—— Manuel Ferreira

Έχω εγκαταστήσει τα φίλτρα για 2 μήνες και κανένα ζήτημα δεν βρέθηκε. Βοηθούν να αφαιρέσουν μια σημαντική ποσότητα των ηλεκτρομαγνητικών θορύβων και να βελτιώσουν την απόδοση του εξοπλισμού μου.

—— Αυξήθηκε clark

Η ποιότητα των φίλτρων είναι άριστη. Καλά-κατασκευάζονται με τα τραχιά συστατικά. Η απόδοση μείωσης θορύβου είναι όπως διευκρινίζεται στην περιγραφή προϊόντων και καλύπτει τις απαιτήσεις μου.

—— Sam selvaraj

Είμαι Online Chat Now

Προσαρμόσιμο και ισχυρό ηλεκτρικό φίλτρο θορύβου 950g για γραμμή προς το έδαφος 1500VDC

Προσαρμόσιμο και ισχυρό ηλεκτρικό φίλτρο θορύβου 950g για γραμμή προς το έδαφος 1500VDC
Προσαρμόσιμο και ισχυρό ηλεκτρικό φίλτρο θορύβου 950g για γραμμή προς το έδαφος 1500VDC

Μεγάλες Εικόνας :  Προσαρμόσιμο και ισχυρό ηλεκτρικό φίλτρο θορύβου 950g για γραμμή προς το έδαφος 1500VDC

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: Shenzhen
Μάρκα: weiaipu
Model Number: VIP1

Προσαρμόσιμο και ισχυρό ηλεκτρικό φίλτρο θορύβου 950g για γραμμή προς το έδαφος 1500VDC

περιγραφή
Weight: 950g Samples: On Stock
Line To Ground: 1500VDC Rated Current: 10A
Termination Style: Screw Terminal Frequency Range: 50/60Hz
Input Impedance: 50Ω Mounting Style: DIN Rail
Υψηλό φως:

ικ φίλτρο

,

ηλεκτρομαγνητικό φίλτρο παρεμβολών

,

Φίλτρο καταστολής EMI

Περιγραφή του προϊόντος:

Επισκόπηση του προϊόντος φίλτρου EMI IEC

Το φίλτρο EMI IEC είναι μια υψηλής ποιότητας και αξιόπιστη λύση για βιομηχανικούς εξοπλισμούς που απαιτούν καταστολή EMI.Σχεδιασμένα για να πληρούν τα αυστηρά πρότυπα της Διεθνούς Ηλεκτροτεχνικής Επιτροπής (IEC), αυτό το φίλτρο παρέχει αποτελεσματική καταστολή EMI για να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του βιομηχανικού εξοπλισμού σας.

Με εύρος θερμοκρασίας 25 / 085 / 21, αυτό το φίλτρο είναι κατάλληλο για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών λειτουργίας.καθιστώντας την ιδανική για χρήση σε βιομηχανικά περιβάλλοντα όπου ο εξοπλισμός μπορεί να εκτεθεί σε σκληρά περιβάλλοντα.

Το εύρος συχνότητας αυτού του φίλτρου είναι 50/60Hz, καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση σε χώρες με διαφορετικές συχνότητες ισχύος.διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του εξοπλισμού σας, ανεξάρτητα από το πού χρησιμοποιείται.

Το φίλτρο EMI IEC έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εξαιρετική προστασία από τη γραμμή προς το έδαφος, με ονομαστική ισχύ 1500VDC.Αυτό εξασφαλίζει ότι ο εξοπλισμός σας προστατεύεται από τυχόν πιθανές ζημιές που προκαλούνται από EMI παρεμβολές από την πηγή ενέργειας.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του φίλτρου είναι το στυλ τοποθέτησής του - DIN Rail. Αυτό καθιστά εύκολη την εγκατάσταση και την ενσωμάτωση στον βιομηχανικό εξοπλισμό σας, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια.Εξασφαλίζει επίσης μια ασφαλή και σταθερή εγκατάσταση, αποτρέποντας τυχόν πιθανή βλάβη στο φίλτρο ή τον εξοπλισμό σας.

Στην IEC, καταλαβαίνουμε τη σημασία της έγκαιρης παράδοσης και της διαθεσιμότητας των προϊόντων για τους πελάτες μας.Έτσι μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε αυτά γρήγορα και εύκολαΑυτό σας επιτρέπει επίσης να δοκιμάσετε το φίλτρο πριν από την πραγματοποίηση μιας χονδρικής αγοράς, διασφαλίζοντας ότι πληροί τις ειδικές σας απαιτήσεις.

Συμπερασματικά, το φίλτρο EMI IEC είναι ένα απαραίτητο συστατικό για βιομηχανικό εξοπλισμό που απαιτεί καταστολή EMI.Είναι η τέλεια λύση για την προστασία του εξοπλισμού σας από τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.Εμπιστευτείτε την IEC για όλες τις ανάγκες φίλτρων βιομηχανικού εξοπλισμού.


Τεχνικές παραμέτρους:

Ονομασία του προϊόντος Φίλτρο IEC EMI
Χαρακτηριστικά του προϊόντος
Ηλεκτρικό φίλτρο θορύβου - Ναι, ναι.
Φίλτρο γραμμής ηλεκτρικής ενέργειας EMI - Ναι, ναι.
Φίλτρο ισχύος EMI - Ναι, ναι.
Κατηγοριοποιημένο ρεύμα 10Α
Στυλ λήξης Τερματικό βίδας
Στυλ εγκατάστασης ΔΙΝ Σιδηρόδρομος
Αντίσταση εισόδου 50Ω
Δείγματα Σε αποθέματα
Διορισμένη τάση 250VAC
Γραμμή προς Γραμμή 1500VDC
Ονομαστική συχνότητα κέντρου 150KHZ~30MHZ
Περιοχή θερμοκρασίας 25 / 085 / 21
Υπόθεση Χάλυβα

Εφαρμογές:

Φίλτρο IEC EMI ∆ Εργασιακό εξοπλισμό και ηλεκτρικές συσκευές

Ετικέτα: weiaipu

Αριθμός μοντέλου: VIP1

Χώρος προέλευσης: Shenzhen

Διάταξη: 1500VDC

Στυλ τερματισμού: Τερματικό βίδας

Σύνδεση προς το έδαφος: 1500VDC

Δείγματα: σε αποθέματα

Αντίσταση εισόδου: 50Ω

Το φίλτρο IEC EMI, που κατασκευάζεται από την weiaipu στο Shenzhen, είναι ένα παθητικό φίλτρο ισχύος που έχει σχεδιαστεί για τη μείωση των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών (EMI) σε βιομηχανικούς εξοπλισμούς και ηλεκτρικές συσκευές.Με την αξιόπιστη απόδοσή του, έχει γίνει μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των κατασκευαστών και των χρηστών.

Ο βιομηχανικός εξοπλισμός και οι ηλεκτρικές συσκευές είναι απαραίτητοι στη σύγχρονη κοινωνία, αλλά μπορούν επίσης να παράγουν ΕΜΕ που παρεμβαίνουν στη σωστή λειτουργία άλλων ηλεκτρονικών συσκευών.Το φίλτρο IEC EMI βοηθά στην άμβλυνση αυτού του προβλήματος φιλτράροντας τον θόρυβο υψηλής συχνότητας και τις κορύφους τάσης, διασφαλίζοντας την ομαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του εξοπλισμού.

Το φίλτρο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ανταποκρίνεται στα πρότυπα που καθορίζονται από τη Διεθνή Ηλεκτροτεχνική Επιτροπή (IEC), εξασφαλίζοντας τη συμβατότητά του με διάφορους εξοπλισμούς δοκιμών της IEC.Οι ονομαστικές τάσεις τάσης από γραμμή σε γραμμή και από γραμμή στο έδαφος 1500VDC το καθιστούν κατάλληλο για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Το φίλτρο IEC EMI διαθέτει ένα στροφικό στυλ τερματισμού τερματισμού, επιτρέποντας την εύκολη και ασφαλή σύνδεση με τον εξοπλισμό.

Ως απόδειξη της ποιότητας και της αποτελεσματικότητάς του, το φίλτρο EMI IEC είναι πάντα διαθέσιμο σε αποθέματα για δείγματα, γεγονός που διευκολύνει τους κατασκευαστές να δοκιμάσουν και να ενσωματώσουν στα προϊόντα τους.

Συμπερασματικά, το φίλτρο EMI IEC weiaipu αποτελεί βασικό συστατικό για βιομηχανικούς εξοπλισμούς και ηλεκτρικές συσκευές, παρέχοντας αξιόπιστες επιδόσεις και εξασφαλίζοντας ομαλή λειτουργία μειώνοντας το EMI.Η συμβατότητά του με τα πρότυπα IEC και τα βολικά χαρακτηριστικά του το καθιστούν αξιόπιστη επιλογή για τους κατασκευαστές και τους χρήστες..


Προσαρμογή:

Φίλτρο IEC EMI - Υπηρεσία προσαρμογής

Ετικέτα: weiaipu

Αριθμός μοντέλου: VIP1

Χώρος προέλευσης: Shenzhen

Δείγματα: σε αποθέματα

Ονομαστική συχνότητα κέντρου: 150KHZ~30MHZ

Βάρος: 950g

Στυλ τερματισμού: Τερματικό βίδας

Περιοχή συχνοτήτων: 50/60Hz

Στην weiaipu, κατανοούμε τη σημασία των υψηλής ποιότητας φίλτρων καταστολής EMI για βιομηχανικούς εξοπλισμούς.

Τα φίλτρα ισχύος EMI μας έχουν σχεδιαστεί για να καταστείλουν αποτελεσματικά τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές σε ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων 150KHZ ~ 30MHZ, καθιστώντας τα ιδανικά για βιομηχανικές εφαρμογές.

Με την υπηρεσία προσαρμογής μας, μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες επιλογές όπως διαφορετικά στυλ τερματισμού, περιοχές συχνότητας και βάρος για να διασφαλίσετε ότι το φίλτρο ταιριάζει τέλεια στον εξοπλισμό σας.

Εμπιστευτείτε το weiaipu για τις ανάγκες φιλτραρίσματος EMI σας και βιώστε τη διαφορά των υψηλής ποιότητας, εξατομικευμένων φίλτρων μας..


Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για φίλτρα IEC EMI

Στην IEC, δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετική τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για τα προϊόντα φίλτρων EMI.Η ομάδα μας από εξειδικευμένους μηχανικούς και τεχνικούς είναι αφιερωμένη στο να διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν την κορυφαία υποστήριξη και βοήθεια με τυχόν προβλήματα ή ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν..

Τεχνική υποστήριξη

Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με τυχόν τεχνικά ερωτήματα ή ζητήματα που σχετίζονται με τα προϊόντα φίλτρου EMI μας.Επεξεργασία προβλημάτωνΗ ομάδα μας είναι εξοπλισμένη με τα τελευταία εργαλεία και πόρους για να επιλύσει γρήγορα και αποτελεσματικά τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Για ερωτήματα τεχνικής υποστήριξης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας στο [εισαγάγετε στοιχεία επικοινωνίας].

Υπηρεσίες προσαρμογής

Εκτός από τα τυποποιημένα προϊόντα φίλτρου EMI, προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες προσαρμογής για να καλύψουμε τις ειδικές ανάγκες των πελατών μας.Οι έμπειροι μηχανικοί μας μπορούν να συνεργαστούν μαζί σας για να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν προσαρμοσμένα φίλτρα EMI που πληρούν τις μοναδικές σας απαιτήσειςΧρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες και υλικά ποιότητας για να διασφαλίσουμε ότι τα προσαρμοσμένα προϊόντα μας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης και αξιοπιστίας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες προσαρμογής, επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεων μας στο [εισαγάγετε στοιχεία επικοινωνίας].

Εκπαίδευση

Κατανοούμε τη σημασία της ενημέρωσης με τις τελευταίες εξελίξεις της βιομηχανίας και τις βέλτιστες πρακτικές.Αυτός είναι ο λόγος που προσφέρουμε προγράμματα κατάρτισης για να βοηθήσουμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στο φιλτράρισμα EMIΤα εκπαιδευτικά μας μαθήματα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού προϊόντων, της εγκατάστασης και της αντιμετώπισης προβλημάτων.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα εκπαίδευσης μας, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας στο [εισαγάγετε στοιχεία επικοινωνίας].

Υπηρεσίες εγγύησης και επισκευής

Όλα τα προϊόντα φίλτρου EMI μας έρχονται με μια τυποποιημένη εγγύηση που καλύπτει τυχόν ελαττώματα στα υλικά ή την κατασκευή.Η ομάδα μας θα δουλέψει γρήγορα για να το επαναφέρουμε σε λειτουργία.Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες επισκευής για προϊόντα που δεν καλύπτονται πλέον από την εγγύηση.

Για να υποβάλετε αίτηση εγγύησης ή να ζητήσετε υπηρεσίες επισκευής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [εισαγάγετε στοιχεία επικοινωνίας].

Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα φίλτρα IEC EMI. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο τεχνικής υποστήριξης και υπηρεσιών για να εξασφαλίσουμε την βέλτιστη απόδοση των προϊόντων μας.


Γενικά ερωτήματα:

 • Ε:Ποιο είναι το εμπορικό σήμα αυτού του προϊόντος;
  Α:Το εμπορικό σήμα είναι Weiaipu.
 • Ε:Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος;
  Α:Ο αριθμός μοντέλου είναι VIP1.
 • Ε:Πού κατασκευάζεται αυτό το προϊόν;
  Α:Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται στο Σενζέν.
 • Ε:Ποιος είναι ο σκοπός ενός φίλτρου IEC EMI;
  Α:Ένα φίλτρο IEC EMI χρησιμοποιείται για τη μείωση των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών σε ηλεκτρονικές συσκευές.
 • Ε:Για ποιους τύπους συσκευών είναι κατάλληλο αυτό το φίλτρο;
  Α:Αυτό το φίλτρο είναι κατάλληλο για χρήση σε διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων υπολογιστών, τηλεοράσεων και εξοπλισμού ήχου.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Vicky Lee

Τηλ.:: 18003057179

Φαξ: 86-0755-29890089

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα