Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΦίλτρο IEC EMI

10A ονομαστικό ρεύμα 1500VDC γραμμή προς το έδαφος IEC EMI φίλτρο με μεταλλική θήκη

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο πυρήνας είναι πολύ καλός, και η αποστολή ήταν γρήγορη. Ήταν πολύ. Ευχαριστήστε πάρα πολύ.

—— Γουόρεν Τέιλορ

Πολύ γρήγορα για να πάρει το φίλτρο γραμμών. και είναι άριστη ποιότητα. επίσης όταν έχετε τις ερωτήσεις, μπορούν να μου δώσουν γρήγορα την απάντηση.

—— Σαμ Χαντ

Όταν τοποθέτησα μια επείγουσα διαταγή, αφότου παίρνουν αυτή η διαταγή .they δοκιμάζει το καλύτερό τους στην παράδοση αυτοί σε με μέσα σε 3 ημέρες. Είμαι πολύ εκτιμώ για το. Άριστη υπηρεσία.

—— Manuel Ferreira

Έχω εγκαταστήσει τα φίλτρα για 2 μήνες και κανένα ζήτημα δεν βρέθηκε. Βοηθούν να αφαιρέσουν μια σημαντική ποσότητα των ηλεκτρομαγνητικών θορύβων και να βελτιώσουν την απόδοση του εξοπλισμού μου.

—— Αυξήθηκε clark

Η ποιότητα των φίλτρων είναι άριστη. Καλά-κατασκευάζονται με τα τραχιά συστατικά. Η απόδοση μείωσης θορύβου είναι όπως διευκρινίζεται στην περιγραφή προϊόντων και καλύπτει τις απαιτήσεις μου.

—— Sam selvaraj

Είμαι Online Chat Now

10A ονομαστικό ρεύμα 1500VDC γραμμή προς το έδαφος IEC EMI φίλτρο με μεταλλική θήκη

10A ονομαστικό ρεύμα 1500VDC γραμμή προς το έδαφος IEC EMI φίλτρο με μεταλλική θήκη
10A ονομαστικό ρεύμα 1500VDC γραμμή προς το έδαφος IEC EMI φίλτρο με μεταλλική θήκη

Μεγάλες Εικόνας :  10A ονομαστικό ρεύμα 1500VDC γραμμή προς το έδαφος IEC EMI φίλτρο με μεταλλική θήκη

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: Shenzhen
Μάρκα: weiaipu
Model Number: VIP1

10A ονομαστικό ρεύμα 1500VDC γραμμή προς το έδαφος IEC EMI φίλτρο με μεταλλική θήκη

περιγραφή
Nominal Center Frequency: 150KHZ~30MHZ Samples: On Stock
Rated Voltage: 250VAC Termination Style: Screw Terminal
Case: Metal Input Impedance: 50Ω
Mounting Style: DIN Rail Rated Current: 10A
Υψηλό φως:

ικ φίλτρο

,

ηλεκτρομαγνητικό φίλτρο παρεμβολών

,

Φίλτρο καταστολής EMI

Περιγραφή του προϊόντος:

Επισκόπηση του προϊόντος φίλτρου EMI IEC

Το φίλτρο EMI IEC είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό και αξιόπιστο προϊόν που έχει σχεδιαστεί για τη μείωση των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών (EMI) σε ηλεκτρονικά κυκλώματα.Είναι απαραίτητο συστατικό για κάθε ηλεκτρονικό σύστημα που απαιτεί σταθερή και αθόρυβη παροχή ενέργειας..

Αντίσταση εισόδου: 50Ω

Το φίλτρο EMI IEC έχει παρεμπόδιση εισόδου 50Ω, η οποία παρέχει μια χαμηλή διαδρομή παρεμπόδισης για τον υψηλής συχνότητας θόρυβο να ρέει μέσω του φίλτρου και να εξασθενεί.

Σύνδεση προς το έδαφος: 1500VDC

Το φίλτρο EMI IEC έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε υψηλά επίπεδα τάσης, με ονομαστική τιμή γραμμής προς το έδαφος 1500VDC. Αυτό εξασφαλίζει ότι το φίλτρο μπορεί να χειριστεί κάθε απροσδόκητη αύξηση ισχύος ή ακμή,προστασία του ηλεκτρονικού σας εξοπλισμού από ζημιές.

Στυλ τοποθέτησης: DIN Rail

Το φίλτρο EMI IEC έχει μοντάζ DIN, που το καθιστά εύκολο να το εγκαταστήσει και να το ασφαλίσει σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό σύστημα.που το καθιστά κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Διάταξη: 1500VDC

Εκτός από το υψηλό βαθμό από γραμμή προς έδαφος, το φίλτρο EMI IEC έχει επίσης βαθμό από γραμμή προς γραμμή 1500VDC.Αυτό παρέχει περαιτέρω προστασία και εξασφαλίζει μια σταθερή και αξιόπιστη παροχή ενέργειας για τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό σας.

Κατηγορία:

Το φίλτρο EMI IEC έχει ονομαστική τάση 250VAC, καθιστώντας το κατάλληλο για μια ποικιλία ηλεκτρονικών συστημάτων και εφαρμογών.Αυτό επιτρέπει ένα ευρύ φάσμα συμβατότητας και εξασφαλίζει ότι το φίλτρο μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά το EMI σε διαφορετικά επίπεδα τάσης.

Συνολικά, το φίλτρο IEC EMI είναι ένα προϊόν κορυφής που εμπιστεύεται τους επαγγελματίες του κλάδου.και άλλα ηλεκτρονικά συστήματα που απαιτούν φιλτράρισμα ισχύος EMIΜε τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και την αξιόπιστη απόδοσή του, είναι η τέλεια λύση για τη διατήρηση καθαρής και σταθερής παροχής ενέργειας για τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό σας.


Τεχνικές παραμέτρους:

Παράμετρος Αξία
Ονομασία του προϊόντος Φίλτρο IEC EMI
Διορισμένη τάση 250VAC
Στυλ λήξης Τερματικό βίδας
Υπόθεση Χάλυβα
Σημεία προς το έδαφος 1500VDC
Περιοχή θερμοκρασίας 25 / 085 / 21
Πεδίο συχνότητας 50/60Hz
Αντίσταση εισόδου 50Ω
Γραμμή προς Γραμμή 1500VDC
Ονομαστική συχνότητα κέντρου 150KHZ~30MHZ
Στυλ εγκατάστασης ΔΙΝ Σιδηρόδρομος

Κλειδιά λέξεων: EMI φίλτρο ηλεκτρικής ρεύματος, ηλεκτρικό φίλτρο θορύβου, ηλεκτρικό φίλτρο θορύβου


Εφαρμογές:

Φίλτρο EMI IEC - Weiaipu VIP1

Ετικέτα:Weiaipu

Αριθμός μοντέλου:VIP1

Τόπος προέλευσης:Σενζέν, Κίνα

Ονομαστική συχνότητα κέντρου:150KHZ~30MHZ

Στυλ τερματισμού:Τερματικό βίδας

Βάρος:950 g

Περιοχή θερμοκρασίας:25 / 085 / 21

Αντίσταση εισόδου:50Ω

Εισαγωγή

Το φίλτρο EMI IEC, επίσης γνωστό ως φίλτρο καταστολής EMI, είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την καταστολή της ηλεκτρομαγνητικής παρεμβολής (EMI) σε συστήματα τροφοδοσίας ηλεκτρικής ενέργειας.Έχει σχεδιαστεί για να φιλτράρει τον ανεπιθύμητο θόρυβο και τις διαταραχές από το ηλεκτρικό δίκτυο, εξασφαλίζοντας καθαρή και σταθερή παροχή ενέργειας σε ευαίσθητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Εφαρμογές
  • Βιομηχανικός εξοπλισμός - Το φίλτρο EMI Weiaipu VIP1 χρησιμοποιείται συνήθως σε βιομηχανικούς εξοπλισμούς όπως κινητήρες, μετατροπείς ισχύος και συστήματα ελέγχου.Οι συσκευές αυτές συχνά δημιουργούν υψηλά επίπεδα EMIΤο φίλτρο EMI βοηθά στην εξάλειψη αυτής της παρεμβολής, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του εξοπλισμού.
  • Ιατρικός εξοπλισμός - Στον ιατρικό τομέα, η ακρίβεια και η ακρίβεια είναι ζωτικής σημασίας.Βοηθά στη μείωση του θορύβου και των διαταραχών, εξασφαλίζοντας την ακρίβεια των ενδείξεων και των εικόνων.
  • Εξοπλισμός επικοινωνίας - Με την αυξανόμενη εξάρτηση από την ασύρματη επικοινωνία, το φίλτρο EMI διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην εξασφάλιση της ομαλής και αδιάλειπτης λειτουργίας του εξοπλισμού επικοινωνίας.Βοηθά στη μείωση των παρεμβολών στα συστήματα ραδιοεπικοινωνιών, εξασφαλίζοντας σαφή και αξιόπιστη επικοινωνία.
Πεδίο συχνότητας

Το φίλτρο EMI Weiaipu VIP1 έχει ονομαστική κεντρική συχνότητα 150KHZ ~ 30MHZ, καθιστώντας το κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.καθιστώντας την μια ευέλικτη λύση για διάφορες βιομηχανίες.

Σύνθετο σχέδιο και εύκολη εγκατάσταση

Το φίλτρο EMI Weiaipu VIP1 έχει ένα συμπαγές σχεδιασμό, καθιστώντας εύκολη την εγκατάσταση σε οποιοδήποτε περιβάλλον περιορισμένου χώρου..Το στυλ τερματισμού του τερματικού βίδας επιτρέπει εύκολες και ασφαλείς συνδέσεις, μειώνοντας το χρόνο και την προσπάθεια εγκατάστασης.

Αξιόπιστη απόδοση

Το φίλτρο EMI Weiaipu VIP1 έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με υλικά υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσει αξιόπιστες επιδόσεις.καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση σε διάφορα περιβάλλονταΗ παρεμπόδιση εισόδου 50Ω εξασφαλίζει επίσης βέλτιστο φιλτράρισμα και καταστολή θορύβου.

Συνολικά, το φίλτρο EMI Weiaipu VIP1 είναι μια αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για την καταστολή EMI σε διάφορες βιομηχανίες.και η εύκολη εγκατάσταση το καθιστούν μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των βιομηχανικώνΜε τη φήμη της μάρκας Weiaipu και την εγγύηση ποιότητας,Μπορείτε να εμπιστευτείτε το φίλτρο VIP1 EMI για να παρέχει εξαιρετική απόδοση και να προστατεύσει τις ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές σας από τις παρεμβολές EMI.


Προσαρμογή:

Υπηρεσίες εξατομικευμένων φίλτρων για weiaipu VIP1

Ετικέτα: weiaipu

Αριθμός μοντέλου: VIP1

Χώρος προέλευσης: Shenzhen

Σύνδεση προς το έδαφος: 1500VDC

Κουτί: μέταλλο

Περιοχή συχνοτήτων: 50/60Hz

Κατηγοριοποιημένο ρεύμα: 10A

Πεδίο θερμοκρασίας: 25/085/21

Στην weiaipu, κατανοούμε τη σημασία της παροχής εξατομικευμένων λύσεων για να ανταποκριθούν στις ειδικές ανάγκες των πελατών μας.συμπεριλαμβανομένων των φίλτρων RFI EMI και των πρίζων IEC.

Με τις εξατομικευμένες υπηρεσίες μας, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις προδιαγραφές των φίλτρων μας για να ταιριάζουν στις ακριβείς απαιτήσεις σας.επιλογή από διαφορετικά υλικά υποθέσεων, και την επιλογή του ιδανικού εύρους συχνοτήτων και ονομαστικού ρεύματος για την εφαρμογή σας.

Το IEC EMI φίλτρο μας, VIP1, είναι σχεδιασμένο για να παρέχει υψηλής ποιότητας EMI και RFI καταστολή για τις ηλεκτρονικές συσκευές σας.και εύρος συχνοτήτων 50/60Hz, είναι ιδανικό για διάφορες βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές.

Εμπιστευτείτε την weiaipu για όλες τις ανάγκες φιλτραρίσματος EMI και αξιοποιήστε τις εξατομικευμένες υπηρεσίες μας για να εξασφαλίσουμε βέλτιστη απόδοση και προστασία για τον εξοπλισμό σας.


Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για φίλτρα IEC EMI

Στην IEC, είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε την κορυφαία τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για τα φίλτρα EMI μας.Η ομάδα μας από έμπειρους μηχανικούς είναι αφιερωμένη στο να εξασφαλίζει ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή βοήθεια για τις ανάγκες τους..

Τεχνική υποστήριξη

Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας είναι διαθέσιμη για να βοηθήσει με τυχόν ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την εγκατάσταση, τη λειτουργία και την αντιμετώπιση προβλημάτων των φίλτρων EMI.Παρέχουμε πλήρη τεκμηρίωση και πόρους, όπως εγχειρίδια χρήστη, σημειώσεις εφαρμογής και FAQ, για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να κατανοήσουν και να χρησιμοποιήσουν εύκολα τα προϊόντα μας.

Επιπλέον, προσφέρουμε εξατομικευμένη υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, email και live chat.Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι πάντα έτοιμοι να παρέχουν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σε τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν..

Υπηρεσίες προσαρμοσμένου σχεδιασμού

Στην IEC, καταλαβαίνουμε ότι κάθε εφαρμογή είναι μοναδική, και μια προσέγγιση ενός μεγέθους για όλους μπορεί να μην είναι πάντα κατάλληλη.Αυτός είναι ο λόγος που προσφέρουμε υπηρεσίες σχεδιασμού προσαρμοσμένων για να ανταποκριθούν στις ειδικές απαιτήσεις των πελατών μαςΗ ομάδα μηχανικών μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να αναπτύξει μια προσαρμοσμένη λύση φίλτρου EMI που θα ανταποκρίνεται στις ακριβείς προδιαγραφές σας.

Με το προηγμένο λογισμικό σχεδιασμού και τις προηγμένες δυνατότητες παραγωγής, μπορούμε να δημιουργήσουμε εξαιρετικά αποδοτικά και αξιόπιστα φίλτρα EMI προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

Επισκευή και συντήρηση

Στην σπάνια περίπτωση που το EMI φίλτρο σας χρειάζεται επισκευή ή συντήρηση, η ομάδα μας είναι εδώ για να βοηθήσει.Έχουμε ένα ειδικό κέντρο επισκευής εξοπλισμένο με τα τελευταία εργαλεία και εξοπλισμό για να διαγνώσουμε και να διορθώσουμε τυχόν προβλήματα με το φίλτρο σας.

Προσφέρουμε επίσης τακτικές υπηρεσίες συντήρησης για να διασφαλίσουμε ότι το φίλτρο EMI σας συνεχίζει να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Οι τεχνικοί μας μπορούν να εκτελέσουν τακτικούς ελέγχους και αντικαταστάσεις για να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του φίλτρου σας και να αποτρέψουν τυχόν πιθανά προβλήματα.

Εκπαίδευση και εκπαίδευση

Στην IEC, πιστεύουμε στην ενδυνάμωση των πελατών μας με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αποτελεσματική χρήση των φίλτρων EMI.Αυτός είναι ο λόγος που προσφέρουμε προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσης για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να κατανοήσουν τις αρχές του φιλτραρίσματος EMI, κατάλληλες τεχνικές εγκατάστασης και μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων.

Οι εκπαιδευτικές μας συνεδρίες μπορούν να προσαρμοστούν στις ειδικές σας ανάγκες και να διεξαχθούν επί τόπου ή μέσω διαδικτύου για την ευκολία σας.

Συνολικά, η IEC δεσμεύεται να παρέχει εξαιρετική τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία με τα φίλτρα EMI.Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για οποιαδήποτε ερώτηση ή βοήθεια.


Γενικά ερωτήματα:

.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Vicky Lee

Τηλ.:: 18003057179

Φαξ: 86-0755-29890089

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα