Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣτρατιωτικά φίλτρα EMI

Υψηλής απόδοσης φίλτρα ισχύος Emi για κεντρική συχνότητα 50/60Hz έως 100 dB απώλεια εισαγωγής

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο πυρήνας είναι πολύ καλός, και η αποστολή ήταν γρήγορη. Ήταν πολύ. Ευχαριστήστε πάρα πολύ.

—— Γουόρεν Τέιλορ

Πολύ γρήγορα για να πάρει το φίλτρο γραμμών. και είναι άριστη ποιότητα. επίσης όταν έχετε τις ερωτήσεις, μπορούν να μου δώσουν γρήγορα την απάντηση.

—— Σαμ Χαντ

Όταν τοποθέτησα μια επείγουσα διαταγή, αφότου παίρνουν αυτή η διαταγή .they δοκιμάζει το καλύτερό τους στην παράδοση αυτοί σε με μέσα σε 3 ημέρες. Είμαι πολύ εκτιμώ για το. Άριστη υπηρεσία.

—— Manuel Ferreira

Έχω εγκαταστήσει τα φίλτρα για 2 μήνες και κανένα ζήτημα δεν βρέθηκε. Βοηθούν να αφαιρέσουν μια σημαντική ποσότητα των ηλεκτρομαγνητικών θορύβων και να βελτιώσουν την απόδοση του εξοπλισμού μου.

—— Αυξήθηκε clark

Η ποιότητα των φίλτρων είναι άριστη. Καλά-κατασκευάζονται με τα τραχιά συστατικά. Η απόδοση μείωσης θορύβου είναι όπως διευκρινίζεται στην περιγραφή προϊόντων και καλύπτει τις απαιτήσεις μου.

—— Sam selvaraj

Είμαι Online Chat Now

Υψηλής απόδοσης φίλτρα ισχύος Emi για κεντρική συχνότητα 50/60Hz έως 100 dB απώλεια εισαγωγής

Υψηλής απόδοσης φίλτρα ισχύος Emi για κεντρική συχνότητα 50/60Hz έως 100 dB απώλεια εισαγωγής
Υψηλής απόδοσης φίλτρα ισχύος Emi για κεντρική συχνότητα 50/60Hz έως 100 dB απώλεια εισαγωγής

Μεγάλες Εικόνας :  Υψηλής απόδοσης φίλτρα ισχύος Emi για κεντρική συχνότητα 50/60Hz έως 100 dB απώλεια εισαγωγής

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: Shenzhen
Μάρκα: VIIP WeiAiPu
Model Number: VIP5

Υψηλής απόδοσης φίλτρα ισχύος Emi για κεντρική συχνότητα 50/60Hz έως 100 dB απώλεια εισαγωγής

περιγραφή
Current: 0.5-1600A Case: Metal
Packing: Can Customized Voltage Rating: Up To 1000 VDC
Insertion Loss: Up To 100 DB Application: Military
Certifications: CE ROHS TUV UL Nominal Center Frequency: 50/60Hz

Περιγραφή του προϊόντος:

Σύνοψη προϊόντος: Στρατιωτικά φίλτρα EMI

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι φίλτρα υψηλής απόδοσης που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για στρατιωτική χρήση.Χρησιμοποιούνται για να φιλτράρουν την ισχύ και να εξαλείφουν τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές (EMI) σε διάφορους στρατιωτικούς εξοπλισμούς και συστήματαΤα φίλτρα αυτά είναι απαραίτητα για την εξασφάλιση της αξιόπιστης και ακριβούς λειτουργίας κρίσιμων στρατιωτικών εξοπλισμών στην παρουσία υψηλών επιπέδων EMI.

Χαρακτηριστικά του προϊόντος
 • Απώλεια εισαγωγής: Μέχρι 100 dB- Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν εξαιρετική καταστολή EMI, με απώλεια εισαγωγής έως και 100 dB. Αυτό εξασφαλίζει ότι όλα τα ανεπιθύμητα σήματα φιλτράρονται αποτελεσματικά,παροχή καθαρού και σταθερού ενεργειακού ρεύματος για στρατιωτικό εξοπλισμό.
 • Διορισμένη τάση: Μέχρι 1000 VDC- Τα φίλτρα αυτά έχουν ονομαστική υψηλή τάση έως 1000 VDC, καθιστώντας τα κατάλληλα για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα στρατιωτικών εξοπλισμού και συστημάτων.
 • Ονομαστική συχνότητα κέντρου: 50/60Hz- Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI έχουν ονομαστική κεντρική συχνότητα 50/60Hz, καθιστώντας τα ιδανικά για το φιλτράρισμα παρεμβολών από πηγές ενέργειας που λειτουργούν σε αυτές τις συχνότητες.
 • Τρόπος ρεύματος: 0,5-1600A- Τα φίλτρα αυτά έχουν ευρύ φάσμα ρεύματος, από 0,5 έως 1600A, καθιστώντας τα κατάλληλα για διάφορους στρατιωτικούς εξοπλισμούς με διαφορετικές απαιτήσεις ισχύος.
 • Τύπος προϊόντος: Φίλτρα EMI- Όπως υποδηλώνει και το όνομα, αυτά τα φίλτρα είναι ειδικά σχεδιασμένα για την εξάλειψη των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών και αποτελούν βασικό συστατικό σε στρατιωτικό εξοπλισμό.
Βασικά χαρακτηριστικά
 • Δύναμη φίλτρου:Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI έχουν σχεδιαστεί για να φιλτράρουν αποτελεσματικά τα ανεπιθύμητα σήματα και να παρέχουν καθαρή και σταθερή παροχή ενέργειας για στρατιωτικό εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας ακριβή και αξιόπιστη λειτουργία.
 • Φίλτρα EMI αυτοκινήτων:Αυτά τα φίλτρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα στρατιωτικά οχήματα και εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των δεξαμενών, των αεροσκαφών και των πλοίων, για την εξάλειψη του EMI και τη διασφάλιση ομαλής και ασφαλούς λειτουργίας.
 • Φίλτρο EMI μετατροπέα:Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μετατροπείς για την καταστολή των EMI και την παροχή καθαρής τροφοδοσίας για ευαίσθητο στρατιωτικό εξοπλισμό.
 • Υψηλή απόδοση:Τα φίλτρα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν εξαιρετική καταστολή EMI και έχουν υψηλή απώλεια εισαγωγής έως και 100 dB.
 • Μικρό μέγεθος:Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι συμπαγή και ελαφριά, καθιστώντας τα εύκολα στην εγκατάσταση και ιδανικά για χρήση σε στρατιωτικό εξοπλισμό με περιορισμένο χώρο.
 • Αξιόπιστος:Τα φίλτρα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε σκληρές στρατιωτικές συνθήκες και να παρέχουν αξιόπιστες και σταθερές επιδόσεις στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα.
 • Διαρκής:Φτιαγμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες, κρούσματα και δονήσεις, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αξιοπιστία.

Συνολικά, τα στρατιωτικά φίλτρα EMI αποτελούν βασικά συστατικά για την εξασφάλιση της αξιόπιστης και ακριβούς λειτουργίας κρίσιμων στρατιωτικών εξοπλισμού.Είναι η τέλεια λύση για στρατιωτικές εφαρμογές που απαιτούν αποτελεσματική καταστολή EMI.


Τεχνικές παραμέτρους:

Ειδικότητα Περιγραφή
Τρέχων 0.5-1600Α
Διαμόρφωση φίλτρου Μοναδικό ή Πολλαπλό Στάδιο
Τύπος προστασίας Μεταλλικό ή αγωγό πλαστικό
Κατηγορία τάσης Μέχρι 1000 VDC
Υπόθεση Χάλυβα
Τύπος προϊόντος Φίλτρα EMI
Ονομαστική συχνότητα κέντρου 50/60Hz
Τύπος Στρατιωτικό φίλτρο EMI
Συσκευή Μπορεί να προσαρμοστεί
Εφαρμογή Στρατιωτικός
Φίλτρο ισχύος EMI
Φίλτρο γραμμής ηλεκτρικής ενέργειας EMI
Φίλτρα θορύβου οικιακής χρήσης

Εφαρμογές:

Στρατιωτικά φίλτρα ΕΜΙ

Το VIIP WeiAiPu VIP5 είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό και αξιόπιστο φίλτρο EMI που έχει σχεδιαστεί για στρατιωτικές εφαρμογές.διασφάλιση αντοχής και προστασίας από σκληρά περιβάλλονταΤο φίλτρο είναι ικανό να καταπνίγει σήματα υψηλής συχνότητας και να παρέχει καταστολή θορύβου, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για στρατιωτικό εξοπλισμό και οχήματα.

Περιγραφή του προϊόντος

Το VIIP WeiAiPu VIP5 είναι ένα κορυφαίο φίλτρο EMI με ονομαστική κεντρική συχνότητα 50/60Hz.Μια πόλη γνωστή για την προηγμένη τεχνολογία και τα ποιοτικά προϊόντα της.Αυτό το φίλτρο EMI είναι ένα παθητικό φίλτρο, που σημαίνει ότι δεν απαιτεί καμία εξωτερική πηγή ενέργειας για να λειτουργήσει.

Εφαρμογές

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI από την VIIP WeiAiPu είναι κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένου στρατιωτικού εξοπλισμού, οχημάτων και συστημάτων επικοινωνίας.Έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ανταποκρίνονται στις αυστηρές απαιτήσεις των στρατιωτικών προτύπων., εξασφαλίζοντας αξιόπιστη απόδοση σε κρίσιμες καταστάσεις.

Πιστοποιητικά

Το φίλτρο EMI VIIP WeiAiPu VIP5 έχει πιστοποιηθεί από την CE, ROHS, TUV και UL, καθιστώντας το σύμφωνο με τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.Αυτές οι πιστοποιήσεις εγγυώνται ότι το φίλτρο έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές και πληροί όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις για ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία.

Οφέλη

Το φίλτρο EMI VIIP WeiAiPu VIP5 προσφέρει διάφορα πλεονεκτήματα, τα οποία το καθιστούν ιδανική επιλογή για στρατιωτικές εφαρμογές:

 • Αποτελεσματική καταστολή του θορύβου Το φίλτρο έχει σχεδιαστεί για την καταστολή των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών, εξασφαλίζοντας την ομαλή και αξιόπιστη λειτουργία στρατιωτικού εξοπλισμού και συστημάτων.
 • Δυνατό και αξιόπιστο. Το μεταλλικό περίβλημα παρέχει εξαιρετική προστασία από σκληρά περιβάλλοντα και εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή.
 • Υψηλή αποδοτικότητα Η διαμόρφωση του φίλτρου, είτε με ένα είτε με πολλαπλά στάδια, εξασφαλίζει υψηλή απόδοση στην καταστολή σημάτων υψηλής συχνότητας.
 • Εύκολη τοποθέτηση ∙ Το συμπαγές και ελαφρύ σχεδιασμό της καθιστά εύκολη την τοποθέτηση σε στενά χώρα, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια.
 • Το οικονομικά αποδοτικό φίλτρο EMI VIIP WeiAiPu VIP5 προσφέρει υψηλής ποιότητας απόδοση σε ανταγωνιστική τιμή, παρέχοντας εξαιρετική σχέση ποιότητας και κόστους.
Συμπεράσματα

Το φίλτρο EMI VIIP WeiAiPu VIP5 είναι η πρώτη επιλογή για στρατιωτικές εφαρμογές, παρέχοντας αποτελεσματική καταστολή θορύβου και αξιόπιστη λειτουργία σε σκληρά περιβάλλοντα.και το συμπαγές σχεδιασμό του κάνουν μια υψηλής ποιότητας και οικονομικά αποδοτική λύση για στρατιωτικό εξοπλισμό και οχήματαΕπιλέξτε το VIIP WeiAiPu VIP5 για ανώτερο φιλτράρισμα EMI και εξασφαλίστε την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία των στρατιωτικών σας συστημάτων.


Προσαρμογή:

VIIP WeiAiPu - Υπηρεσία προσαρμογής στρατιωτικών φίλτρων EMI

Ετικέτα: VIIP WeiAiPu

Αριθμός μοντέλου: VIP5

Χώρος προέλευσης: Shenzhen

Τρόπος ρεύματος: 0,5-1600A

Εφαρμογή: Στρατιωτική

Απώλεια εισαγωγής: Μέχρι 100 dB

Διορισμένη τάση: Μέχρι 1000 VDC

Συσκευή: Μπορούν να προσαρμοστούν

Τα φίλτρα ενέργειας EMI είναι σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις αυστηρές απαιτήσεις των στρατιωτικών προτύπων,Παροχή αξιόπιστων και αποτελεσματικών λύσεων για τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.

Τα φίλτρα μας είναι κατασκευασμένα με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές για να εξασφαλίσουν ανώτερη απόδοση.προστασία κρίσιμων στρατιωτικών εξοπλισμών από παρεμβολές.

Ως κορυφαίος κατασκευαστής στο Shenzhen, καταλαβαίνουμε τη σημασία της προσαρμογής σε στρατιωτικές εφαρμογές.συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοσμένων βαθμών ισχύος που κυμαίνονται από 0.5 έως 1600A, τάσεις μέχρι 1000 VDC, και προσαρμοσμένη συσκευασία για να καλύψει τις ειδικές σας ανάγκες.

Επιλέξτε το VIIP WeiAiPu για τις στρατιωτικές σας ανάγκες φίλτρου EMI και βιώστε απαράμιλλη ποιότητα, αξιοπιστία και επιλογές προσαρμογής.


Συσκευή και αποστολή:

Στρατιωτικά φίλτρα EMI Συσκευή και αποστολή

Στο Military EMI Filters, καταλαβαίνουμε τη σημασία της σωστής συσκευασίας και αποστολής για να εξασφαλίσουμε την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση των προϊόντων μας στους πελάτες μας.Γι' αυτό έχουμε αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές και διαδικασίες για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας συσκευάζονται με ασφάλεια και αποστέλλονται με προσοχή..

Συσκευή

Τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας είναι συσκευασμένα σε ανθεκτικά κι ανθεκτικά κιβώτια, σχεδιασμένα να αντέχουν σε τυχόν πιθανή ζημιά κατά τη μεταφορά.Κάθε φίλτρο τυλίγεται μεμονωμένα σε προστατευτικό υλικό για να αποφεύγεται οποιαδήποτε γρατζουνιές ή τρύπεςΧρησιμοποιούμε επίσης εξειδικευμένα υλικά συσκευασίας, όπως φουσκωτό επένδυμα και περιτύλιγμα φυσαλίδων, για πρόσθετη προστασία.

Εκτός από τη φυσική συσκευασία, περιλαμβάνουμε επίσης λεπτομερείς πληροφορίες για το προϊόν και οδηγίες χρήσης σε κάθε κουτί.Αυτό εξασφαλίζει ότι οι πελάτες μας έχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να εγκαταστήσουν και να χρησιμοποιήσουν σωστά τα στρατιωτικά φίλτρα EMI μας.

Ναυτιλία

Προσφέρουμε μια ποικιλία επιλογών αποστολής για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας.Προσφέρουμε επίσης ταχεία αποστολή για επείγουσες παραγγελίες..

Πριν από την αποστολή, κάθε συσκευασία ελέγχεται για να βεβαιωθεί ότι όλα τα προϊόντα είναι σε τέλεια κατάσταση.Επίσης, παρακολουθούμε προσεκτικά όλες τις αποστολές για να παρέχουμε στους πελάτες μας ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για την κατάσταση της παραγγελίας τους..

Για τις διεθνείς παραγγελίες, φροντίζουμε ιδιαίτερα να συμμορφωθούμε με όλους τους απαραίτητους τελωνειακούς και εξαγωγικούς κανονισμούς για να εξασφαλίσουμε μια ομαλή και έγκαιρη παράδοση.

Στα στρατιωτικά φίλτρα EMI, είμαστε πολύ περήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων μας και την ικανοποίηση των πελατών μας.Οι διαδικασίες συσκευασίας και αποστολής μας αποτελούν κρίσιμο μέρος της δέσμευσής μας να παρέχουμε εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες.


Γενικά ερωτήματα:

 • Ε: Ποια είναι η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος;
  Α: Η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος είναι VIIP WeiAiPu.
 • Ε: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος;
  Α: Ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος είναι VIP5.
 • Ε: Πού παράγεται το προϊόν αυτό;
  Α: Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται στο Σενζέν.
 • Ε: Ποιος είναι ο σκοπός των στρατιωτικών φίλτρων EMI;
  Α: Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI έχουν σχεδιαστεί για τη μείωση των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών σε στρατιωτικό εξοπλισμό και συστήματα.
 • Ε: Σε ποιους τύπους στρατιωτικού εξοπλισμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτά τα φίλτρα;
  Α: Αυτά τα φίλτρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορους στρατιωτικούς εξοπλισμούς, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων επικοινωνίας, των συστημάτων ραντάρ και των συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Vicky Lee

Τηλ.:: 18003057179

Φαξ: 86-0755-29890089

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα