Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣτρατιωτικά φίλτρα EMI

Πολυδιάστατα στρατιωτικά φίλτρα EMI για εφαρμογές υψηλής τάσης έως 1000 VDC 0,5-1600A

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο πυρήνας είναι πολύ καλός, και η αποστολή ήταν γρήγορη. Ήταν πολύ. Ευχαριστήστε πάρα πολύ.

—— Γουόρεν Τέιλορ

Πολύ γρήγορα για να πάρει το φίλτρο γραμμών. και είναι άριστη ποιότητα. επίσης όταν έχετε τις ερωτήσεις, μπορούν να μου δώσουν γρήγορα την απάντηση.

—— Σαμ Χαντ

Όταν τοποθέτησα μια επείγουσα διαταγή, αφότου παίρνουν αυτή η διαταγή .they δοκιμάζει το καλύτερό τους στην παράδοση αυτοί σε με μέσα σε 3 ημέρες. Είμαι πολύ εκτιμώ για το. Άριστη υπηρεσία.

—— Manuel Ferreira

Έχω εγκαταστήσει τα φίλτρα για 2 μήνες και κανένα ζήτημα δεν βρέθηκε. Βοηθούν να αφαιρέσουν μια σημαντική ποσότητα των ηλεκτρομαγνητικών θορύβων και να βελτιώσουν την απόδοση του εξοπλισμού μου.

—— Αυξήθηκε clark

Η ποιότητα των φίλτρων είναι άριστη. Καλά-κατασκευάζονται με τα τραχιά συστατικά. Η απόδοση μείωσης θορύβου είναι όπως διευκρινίζεται στην περιγραφή προϊόντων και καλύπτει τις απαιτήσεις μου.

—— Sam selvaraj

Είμαι Online Chat Now

Πολυδιάστατα στρατιωτικά φίλτρα EMI για εφαρμογές υψηλής τάσης έως 1000 VDC 0,5-1600A

Πολυδιάστατα στρατιωτικά φίλτρα EMI για εφαρμογές υψηλής τάσης έως 1000 VDC 0,5-1600A
Πολυδιάστατα στρατιωτικά φίλτρα EMI για εφαρμογές υψηλής τάσης έως 1000 VDC 0,5-1600A

Μεγάλες Εικόνας :  Πολυδιάστατα στρατιωτικά φίλτρα EMI για εφαρμογές υψηλής τάσης έως 1000 VDC 0,5-1600A

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: Shenzhen
Μάρκα: VIIP WeiAiPu
Model Number: VIP5

Πολυδιάστατα στρατιωτικά φίλτρα EMI για εφαρμογές υψηλής τάσης έως 1000 VDC 0,5-1600A

περιγραφή
Type: Military EMI Filter Application: Military
Packing: Can Customized Case: Metal
Insertion Loss: Up To 100 DB Shielding Type: Metal Or Conductive Plastic
Current: 0.5-1600A Filter Configuration: Single Or Multiple Stages

Περιγραφή του προϊόντος:

Στρατιωτικά φίλτρα EMI

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν αξιόπιστη προστασία από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές (EMI) για ένα ευρύ φάσμα στρατιωτικών εφαρμογών.Αυτά τα φίλτρα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις αυστηρές απαιτήσεις και τα πρότυπα του στρατού, εξασφαλίζοντας βέλτιστες επιδόσεις και αντοχή ακόμη και στα πιο σκληρά περιβάλλοντα.

Επισκόπηση του προϊόντος

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι φίλτρα υψηλής απόδοσης που είναι ικανά να χειρίζονται τάσεις τάσης έως 1000 VDC και ρεύμα που κυμαίνεται από 0,5 έως 1600A.Αυτά τα φίλτρα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των στρατιωτικών εφαρμογών, παρέχοντας ανώτερη προστασία κατά των ΕΜΙ και εξασφαλίζοντας την αξιόπιστη λειτουργία των κρίσιμων εξοπλισμούς.

Χαρακτηριστικά και οφέλη
  • Κατηγορία τάσης:Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι ικανά να διαχειρίζονται τιμές υψηλής τάσης έως 1000 VDC, παρέχοντας αξιόπιστη προστασία από τα EMI για ένα ευρύ φάσμα στρατιωτικών εφαρμογών.
  • ρεύμα:Με εύρος ρεύματος από 0,5 έως 1600A, τα φίλτρα αυτά είναι κατάλληλα για μια ποικιλία στρατιωτικού εξοπλισμού, εξασφαλίζοντας βέλτιστες επιδόσεις και προστασία από EMI.
  • Τύπος:Αυτά τα φίλτρα ανήκουν στην κατηγορία των στρατιωτικών φίλτρων EMI, ειδικά σχεδιασμένα για να πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις και τα πρότυπα του στρατού.
  • Εφαρμογή:Η κύρια εφαρμογή αυτών των φίλτρων είναι σε στρατιωτικό εξοπλισμό, όπου παρέχουν αξιόπιστη προστασία από EMI και εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία κρίσιμων συστημάτων.
  • Απώλεια εισαγωγής:Με απώλεια εισαγωγής έως και 100 dB, τα φίλτρα αυτά καταπνίγουν αποτελεσματικά το EMI και εξασφαλίζουν την αξιόπιστη λειτουργία ευαίσθητου στρατιωτικού εξοπλισμού.
Άλλοι τύποι φίλτρων EMI

Εκτός από τα στρατιωτικά φίλτρα EMI, υπάρχουν και άλλοι τύποι φίλτρων EMI διαθέσιμα στην αγορά, όπως φίλτρα Emi Power, φίλτρα EMI IEC και φίλτρα EMI αυτοκινήτων.Κάθε ένα από αυτά τα φίλτρα έχει σχεδιαστεί για συγκεκριμένες εφαρμογές και βιομηχανίες., παρέχοντας αποτελεσματική προστασία κατά των ΕΜΙ σε διαφορετικά περιβάλλοντα.

Συμπεράσματα

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI αποτελούν βασικά συστατικά για στρατιωτικό εξοπλισμό, παρέχοντας αξιόπιστη προστασία από EMI και εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη απόδοση κρίσιμων συστημάτων.Με την υψηλή τάση τους, ικανότητες χειρισμού ρεύματος, και ανώτερη απώλεια εισαγωγής, αυτά τα φίλτρα είναι η ιδανική επιλογή για στρατιωτικές εφαρμογές.


Τεχνικές παραμέτρους:

Διαμόρφωση φίλτρου Μία ή πολλαπλά στάδια
Απώλεια εισαγωγής Μέχρι 100 dB
Τύπος προϊόντος Φίλτρα EMI
Τύπος Στρατιωτικό φίλτρο EMI
Πιστοποιητικά Εφαρμογή της οδηγίας 2008/57/ΕΚ
Τύπος προστασίας Μεταλλικά ή αγωγικά πλαστικά
Ονομαστική συχνότητα κέντρου 50/60 Hz
Κατηγορία τάσης Μέχρι 1000 VDC
Τρέχων 0.5-1600Α
Συσκευή Μπορεί να προσαρμοστεί

Εφαρμογές:

ΙΙΙΠ WeiAiPu Στρατιωτικά φίλτρα EMI

Ετικέτα: VIIP WeiAiPu

Αριθμός μοντέλου: VIP5

Χώρος προέλευσης: Shenzhen

Διαμόρφωση φίλτρου: μονό ή πολλαπλό στάδιο

Εφαρμογή: Στρατιωτική

Τύπος: Στρατιωτικό φίλτρο EMI

Συσκευή: Μπορούν να προσαρμοστούν

Τρόπος ρεύματος: 0,5-1600A

Εισαγωγή

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι φίλτρα υψηλής απόδοσης που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για στρατιωτικές εφαρμογές.Αυτά τα φίλτρα έχουν σχεδιαστεί για να εξαλείφουν τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές (EMI) και τις παρεμβολές ραδιοσυχνοτήτων (RFI) από τα ηλεκτρικά δίκτυαΤα φίλτρα κατασκευάζονται στο Σενζέν,Μια πόλη γνωστή για την προηγμένη τεχνολογία και τα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά προϊόντα της.

Διαμόρφωση φίλτρου

Τα στρατιωτικά φίλτρα ΕΜΙ της κατηγορίας VIIP WeiAiPu είναι διαθέσιμα τόσο σε μονό όσο και σε πολλαπλά στάδια.Ενώ τα φίλτρα πολλαπλών σταδίων προσφέρουν πιο προηγμένη προστασία για πολύ ευαίσθητο στρατιωτικό εξοπλισμόΤα φίλτρα έχουν σχεδιαστεί με την τελευταία τεχνολογία για να εξασφαλίσουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Εφαρμογή

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι ειδικά σχεδιασμένα για στρατιωτικές εφαρμογές.Συστήματα ηλεκτρονικού πολέμουΤα φίλτρα αυτά είναι απαραίτητα για τη διασφάλιση της ομαλής και αξιόπιστης λειτουργίας του στρατιωτικού εξοπλισμού, ιδίως σε καταστάσεις υψηλού κινδύνου και κρίσιμης κατάστασης.

Τύπος

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI WeiAiPu ταξινομούνται ως φίλτρα EMI AC. Είναι σχεδιασμένα για να φιλτράρουν ανεπιθύμητες ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές και παρεμβολές ραδιοσυχνοτήτων από ηλεκτρικές γραμμές AC,διασφάλιση καθαρού και σταθερού ενεργειακού εφοδιασμού για στρατιωτικό εξοπλισμόΑυτά τα φίλτρα είναι επίσης γνωστά ως φίλτρα RFI ή φίλτρα γραμμής ηλεκτρικής ενέργειας EMI.

Συσκευή

Τα Στρατιωτικά φίλτρα ΕΜΙ του VIIP WeiAiPu διατίθενται σε τυποποιημένη συσκευασία, αλλά μπορούν επίσης να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες και απαιτήσεις στρατιωτικών εφαρμογών.Τα φίλτρα συσκευάζονται προσεκτικά για να εξασφαλίζεται η ασφαλή μεταφορά και παράδοση στον τελικό χρήστη..

Τρέχων

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI WeiAiPu έχουν ευρύ φάσμα ρεύματος 0,5-1600A. Αυτό τα καθιστά κατάλληλα για μια ποικιλία στρατιωτικού εξοπλισμού, από μικρές φορητές συσκευές έως μεγάλα συστήματα επικοινωνίας.

Συμπεράσματα

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα φίλτρα σχεδιασμένα για στρατιωτικές εφαρμογές.Αυτά τα φίλτρα παρέχουν ουσιαστική προστασία από EMI και RFI, διασφαλίζοντας την ομαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του κρίσιμου στρατιωτικού εξοπλισμού.Επιλέξτε το VIIP WeiAiPu στρατιωτικά φίλτρα EMI για τις στρατιωτικές εφαρμογές σας και να βιώσετε το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης και αξιοπιστίας.


Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένες υπηρεσίες για στρατιωτικά φίλτρα EMI VIIP WeiAiPu
Ετικέτα: VIIP WeiAiPu
Αριθμός μοντέλου: VIP5
Χώρος προέλευσης: Shenzhen
Τύπος ασπίδας: Μεταλλικό ή αγωγό πλαστικό
Πιστοποιητικά: CE ROHS TUV UL
Εφαρμογή: Στρατιωτική
Διορισμένη τάση: Μέχρι 1000 VDC
Απώλεια εισαγωγής: Μέχρι 100 dB

Το VIIP WeiAiPu προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στο Shenzhen.διασφάλιση της μέγιστης προστασίας από τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολέςΜε πιστοποιητικά όπως CE, ROHS, TUV και UL, μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα και την αξιοπιστία των φίλτρων EMI μας.

Το μοντέλο VIP5 είναι ειδικά σχεδιασμένο για στρατιωτικές εφαρμογές, με ονομαστική τάση έως 1000 VDC και απώλεια εισαγωγής έως 100 dB.Κατανοούμε τη σημασία των αξιόπιστων και αποτελεσματικών φίλτρων EMI σε στρατιωτικό εξοπλισμό., και τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα για να ανταποκρίνονται στις αυστηρές απαιτήσεις και τα πρότυπα της βιομηχανίας.

Στο VIIP WeiAiPu, προσφέρουμε επίσης εξατομικευμένες λύσεις για τα φίλτρα EMI IEC και τα φίλτρα EMI αυτοκινήτων.Μπορούμε να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις για να καλύψουμε τις μοναδικές ανάγκες των στρατιωτικών εφαρμογών σαςΕμπιστευτείτε την ΒΙΙΠ WeiAiPu για τα υψηλής ποιότητας φίλτρα EMI και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.


Συσκευή και αποστολή:

Στρατιωτικά φίλτρα EMI Συσκευή και αποστολή

Τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας συσκευάζονται προσεκτικά και αποστέλλονται με τη μεγαλύτερη προσοχή για να διασφαλιστεί η ασφαλή άφιξή τους στην τοποθεσία σας.Κάθε φίλτρο τυλίγεται ξεχωριστά σε προστατευτικά υλικά για να αποφεύγεται οποιαδήποτε ζημιά κατά τη μεταφοράΗ συσκευασία έχει επίσης σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και να μπορεί να αντέξει διάφορες συνθήκες χειρισμού.

Για μεγάλες παραγγελίες, τα φίλτρα μας συσκευάζονται σε ανθεκτικά κιβώτια που παρέχουν πρόσθετη προστασία από τυχόν πιθανές ζημιές.και οποιεσδήποτε ειδικές οδηγίες χειρισμού για να εξασφαλιστεί η ακριβής παράδοση.

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους και αξιόπιστους ναυτιλιακούς μεταφορείς για να εξασφαλίσουμε την έγκαιρη και ασφαλή παράδοση των στρατιωτικών φίλτρων EMI.προσφέρουμε μια ποικιλία επιλογών αποστολής, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών, χερσαίων και θαλάσσιων μεταφορών.

Μετά την αποστολή, θα σας παρέχουμε έναν αριθμό παρακολούθησης ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο της παραγγελίας σας.

Στο Στρατιωτικό EMI Filters, είμαστε πολύ περήφανοι για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας και προσπαθούμε να σας τα παραδώσουμε σε τέλεια κατάσταση.Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως και θα κάνουμε το καλύτερο για να το λύσουμε..


Γενικά ερωτήματα:

.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Vicky Lee

Τηλ.:: 18003057179

Φαξ: 86-0755-29890089

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα