Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣτρατιωτικά φίλτρα EMI

Μεταλλικό Φιλτράρισμα ΗΜΙ για Διοικητική Γραμμή Στρατιωτικού Εξοπλισμού σε Ζεστή Πώληση

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο πυρήνας είναι πολύ καλός, και η αποστολή ήταν γρήγορη. Ήταν πολύ. Ευχαριστήστε πάρα πολύ.

—— Γουόρεν Τέιλορ

Πολύ γρήγορα για να πάρει το φίλτρο γραμμών. και είναι άριστη ποιότητα. επίσης όταν έχετε τις ερωτήσεις, μπορούν να μου δώσουν γρήγορα την απάντηση.

—— Σαμ Χαντ

Όταν τοποθέτησα μια επείγουσα διαταγή, αφότου παίρνουν αυτή η διαταγή .they δοκιμάζει το καλύτερό τους στην παράδοση αυτοί σε με μέσα σε 3 ημέρες. Είμαι πολύ εκτιμώ για το. Άριστη υπηρεσία.

—— Manuel Ferreira

Έχω εγκαταστήσει τα φίλτρα για 2 μήνες και κανένα ζήτημα δεν βρέθηκε. Βοηθούν να αφαιρέσουν μια σημαντική ποσότητα των ηλεκτρομαγνητικών θορύβων και να βελτιώσουν την απόδοση του εξοπλισμού μου.

—— Αυξήθηκε clark

Η ποιότητα των φίλτρων είναι άριστη. Καλά-κατασκευάζονται με τα τραχιά συστατικά. Η απόδοση μείωσης θορύβου είναι όπως διευκρινίζεται στην περιγραφή προϊόντων και καλύπτει τις απαιτήσεις μου.

—— Sam selvaraj

Είμαι Online Chat Now

Μεταλλικό Φιλτράρισμα ΗΜΙ για Διοικητική Γραμμή Στρατιωτικού Εξοπλισμού σε Ζεστή Πώληση

Μεταλλικό Φιλτράρισμα ΗΜΙ για Διοικητική Γραμμή Στρατιωτικού Εξοπλισμού σε Ζεστή Πώληση
Μεταλλικό Φιλτράρισμα ΗΜΙ για Διοικητική Γραμμή Στρατιωτικού Εξοπλισμού σε Ζεστή Πώληση

Μεγάλες Εικόνας :  Μεταλλικό Φιλτράρισμα ΗΜΙ για Διοικητική Γραμμή Στρατιωτικού Εξοπλισμού σε Ζεστή Πώληση

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: Shenzhen
Μάρκα: VIIP WeiAiPu
Model Number: VIP5

Μεταλλικό Φιλτράρισμα ΗΜΙ για Διοικητική Γραμμή Στρατιωτικού Εξοπλισμού σε Ζεστή Πώληση

περιγραφή
Τύπος προϊόντος: Φίλτρα EMI Τρέχων: 0.5-1600Α
Υπόθεση: Χάλυβα Τύπος: Στρατιωτικό ΦΙΛΤΡΟ EMI
Συσκευή: Μπορέστε προσαρμοσμένος Διαμόρφωση φίλτρου: Μοναδικό ή Πολλαπλό Στάδιο
Πιστοποιητικά: CE ROHS TUV UL Εφαρμογή: Στρατιωτικός

Περιγραφή του προϊόντος:

Στρατιωτικά φίλτρα EMI

Η ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή είναι ένα κοινό πρόβλημα σε στρατιωτικό εξοπλισμό και συστήματα, προκαλώντας διαταραχές και δυσλειτουργίες.Ως κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής φίλτρων ισχύος EMI, EMI Power Line Filters, και RFI Filters, ειδικευόμαστε στην παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις αυστηρές απαιτήσεις των στρατιωτικών εφαρμογών.

Επισκόπηση του προϊόντος

Τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας έχουν σχεδιαστεί για να μετριάσουν αποτελεσματικά τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές σε στρατιωτικό εξοπλισμό και συστήματα.Αυτά τα φίλτρα είναι απαραίτητα για την εξασφάλιση της αξιόπιστης και αδιάλειπτης λειτουργίας, ιδιαίτερα σε κρίσιμες στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Εφαρμογή: Στρατιωτική

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήση σε στρατιωτικό εξοπλισμό και συστήματα.συστήματα ραντάρ, και εξοπλισμό ηλεκτρονικού πολέμου.

Υψηλή απώλεια εισαγωγής

Τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας προσφέρουν υψηλή απώλεια εισαγωγής, που σημαίνει ότι είναι πολύ αποτελεσματικά στην καταστολή ανεπιθύμητων ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών.Τα φίλτρα μας μπορούν να μειώσουν σημαντικά το επίπεδο των EMI σε στρατιωτικό εξοπλισμό και συστήματα.

Κατηγορία υψηλής τάσης

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI έχουν υψηλή τάση έως και 1000 VDC, καθιστώντας τα κατάλληλα για χρήση σε στρατιωτικό εξοπλισμό και συστήματα υψηλής τάσης.Αυτό εξασφαλίζει ότι τα φίλτρα μας μπορούν να χειριστούν υψηλά επίπεδα τάσης χωρίς να συμβιβαστούν με την απόδοσή τους.

Διαμόρφωση φίλτρου: μονό ή πολλαπλό στάδιο

Τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας διατίθενται σε διαμορφώσεις ενός ή πολλών σταδίων. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες μας να επιλέξουν το πιο κατάλληλο φίλτρο για την ειδική τους εφαρμογή.Τα φίλτρα ενός σταδίου είναι ιδανικά για απλές εφαρμογές, ενώ τα φίλτρα πολλαπλών σταδίων συνιστάται για πιο περίπλοκα συστήματα που απαιτούν υψηλότερα επίπεδα καταστολής EMI.

Μεταλλική θήκη

Τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας έρχονται σε ανθεκτική μεταλλική θήκη, παρέχοντας εξαιρετική προστασία για τα συστατικά του φίλτρου.Αυτό εξασφαλίζει ότι τα φίλτρα μας μπορούν να αντέξουν σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες και να λειτουργούν αποτελεσματικά σε απαιτητικά στρατιωτικά περιβάλλοντα.

Συμπεράσματα

Τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας είναι η ιδανική λύση για την άμβλυνση των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών σε στρατιωτικό εξοπλισμό και συστήματα.Τα φίλτρα μας παρέχουν αξιόπιστη και αποτελεσματική καταστολή EMI για κρίσιμες στρατιωτικές εφαρμογέςΕπικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την απόδοση και την αξιοπιστία του στρατιωτικού εξοπλισμού και των συστημάτων σας.

 

Τεχνικές παραμέτρους:

Τεχνικές παραμέτρους Αξίες
Κατηγορία τάσης Μέχρι 1000 VDC
Συσκευή Μπορεί να προσαρμοστεί
Τρέχων 0.5-1600Α
Τύπος προϊόντος Φίλτρα EMI
Τύπος προστασίας Μεταλλικό ή αγωγό πλαστικό
Υπόθεση Χάλυβα
Διαμόρφωση φίλτρου Μοναδικό ή Πολλαπλό Στάδιο
Απώλεια εισαγωγής Μέχρι 100 dB
Εφαρμογή Στρατιωτικός
Ονομαστική συχνότητα κέντρου 50/60Hz
Παθητικά φίλτρα - Ναι, ναι.
Φίλτρο EMI - Ναι, ναι.
Φίλτρα EMI αυτοκινήτων - Όχι, όχι.
 

Εφαρμογές:

Στρατιωτικά φίλτρα ΕΜΙ - Προστασία του εξοπλισμού σας με την προηγμένη τεχνολογία

Το στρατιωτικό φίλτρο EMI, μοντέλο VIP5, είναι ένα υψηλής απόδοσης φίλτρο EMI σχεδιασμένο ειδικά για την αμυντική βιομηχανία.παρέχει αποτελεσματική προστασία από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές (EMI) για στρατιωτικό εξοπλισμό.

Χαρακτηριστικά του προϊόντος
 • Ετικέτα: VIIP WeiAiPu
 • Αριθμός μοντέλου: VIP5
 • Χώρος προέλευσης: Shenzhen, Κίνα
 • Τύπος: Στρατιωτικό φίλτρο EMI
 • Απώλεια εισαγωγής: Μέχρι 100 dB
 • Κουτί: μέταλλο
 • Ονομαστική συχνότητα κέντρου: 50/60Hz
 • Τύπος προϊόντος: Φίλτρα EMI
Σενάρια εφαρμογής

Το στρατιωτικό φίλτρο EMI VIIP WeiAiPu είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στην αμυντική βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων:

 • Πολεμικά οχήματα
 • Αεροσκάφη και ελικόπτερα
 • Ναυτικά σκάφη
 • Συστήματα επικοινωνίας
 • Συστήματα ραντάρ
 • Στρατιωτικές πηγές ενέργειας
 • Και πολλά άλλα.
Γιατί να επιλέξετε το στρατιωτικό φίλτρο EMI VIIP WeiAiPu;

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους το στρατιωτικό φίλτρο EMI VIIP WeiAiPu είναι η κορυφαία επιλογή για στρατιωτικό εξοπλισμό:

 • Φίλτρο EMI εναλλασσόμενου ρεύματος: έχει σχεδιαστεί για να φιλτράρει τον ανεπιθύμητο θόρυβο και τις παρεμβολές από πηγές ισχύος εναλλασσόμενου ρεύματος.
 • Φίλτρο EMC EMI: συμμορφώνεται με τα πρότυπα ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας (EMC), διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του εξοπλισμού σας χωρίς παρεμβολές.
 • Φίλτρο EMI IEC: πληροί τα πρότυπα της Διεθνούς Ηλεκτροτεχνικής Επιτροπής (IEC) για την ασφάλεια και την απόδοση.
 • Φίλτρο UL EMI: Πιστοποιημένο από τα εργαστήρια Underwriters (UL), έναν κορυφαίο παγκόσμιο οργανισμό ασφάλειας και πιστοποίησης.
 • Υψηλή απόδοση: Παρέχει έως και 100 dB απώλεια εισαγωγής, μειώνοντας αποτελεσματικά το EMI και εξασφαλίζοντας την καλύτερη λειτουργία του εξοπλισμού σας.
 • Υψηλή αξιοπιστία: Κατασκευάστηκε με ανθεκτικά υλικά και προηγμένη τεχνολογία, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια και αξιόπιστη απόδοση σε σκληρά περιβάλλοντα.
 • Αποτελεσματική προστασία: Προστατεύει τον στρατιωτικό εξοπλισμό σας από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές, αποτρέποντας δυσλειτουργίες και διακοπές.
Εμπιστευτείτε τον ΒΙΙΠ WeiAiPu

Με την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας στην καταστολή EMI, η VIIP WeiAiPu είναι μια αξιόπιστη και αξιόπιστη μάρκα για στρατιωτικά φίλτρα EMI.χρήση προηγμένης τεχνολογίας και ανθεκτικών υλικών για την τήρηση των υψηλότερων προτύπων ποιότητας και απόδοσης.

Επιλέξτε το στρατιωτικό φίλτρο EMI VIIP WeiAiPu για τον εξοπλισμό της αμυντικής βιομηχανίας σας και βιώστε τη διαφορά στην προστασία και την απόδοση.

 

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένη εξυπηρέτηση για στρατιωτικά φίλτρα EMI - VIIP WeiAiPu VIP5

Ετικέτα: VIIP WeiAiPu

Αριθμός μοντέλου: VIP5

Χώρος προέλευσης: Shenzhen

Τύπος ασπίδας: Μεταλλικό ή αγωγό πλαστικό

Συσκευή: Μπορούν να προσαρμοστούν

Τύπος προϊόντος: Φίλτρα EMI

Τρόπος ρεύματος: 0,5-1600A

Ονομαστική συχνότητα κέντρου: 50/60Hz

Κατανοούμε τις μοναδικές ανάγκες των στρατιωτικών πελατών μας και προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για φίλτρα EMI.Το μοντέλο VIP5 είναι ειδικά σχεδιασμένο για στρατιωτική χρήση και είναι τέλειο για να φιλτράρει τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές στον εξοπλισμό τους..

Τα φίλτρα EMI μας έχουν διάφορους τύπους ασπίδας, συμπεριλαμβανομένου του μετάλλου ή του αγωγού πλαστικού, για να ταιριάζουν στις ειδικές απαιτήσεις των στρατιωτικών πελατών μας.Επίσης, προσφέρουμε προσαρμόσιμες επιλογές συσκευασίας για να εξασφαλίσουμε την ασφαλή παράδοση των φίλτρων σε διάφορες στρατιωτικές τοποθεσίες..

Ως κορυφαίος κατασκευαστής φίλτρων EMI, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για να καλύψουμε τις ποικίλες ανάγκες του στρατού.5 έως 1600AΗ ονομαστική κεντρική συχνότητα των φίλτρων μας είναι 50/60Hz, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικό φιλτράρισμα των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών.

Στο VIIP WeiAiPu, δεσμευόμαστε να παρέχουμε τα καλύτερα φίλτρα EMI και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να συζητήσουμε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας και αφήστε μας να σας παρέχουμε τα τέλεια φίλτρα ενέργειας Emi για τον στρατιωτικό εξοπλισμό σας.

Μεταλλικό Φιλτράρισμα ΗΜΙ για Διοικητική Γραμμή Στρατιωτικού Εξοπλισμού σε Ζεστή Πώληση 0

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή στρατιωτικών φίλτρων EMI

Στο Στρατιωτικό EMI Filters, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.Φροντίζουμε πολύ να συσκευάζουμε και να αποστέλλουμε τα στρατιωτικά φίλτρα EMI για να διασφαλίσουμε ότι φτάνουν με ασφάλεια και σε άψογη κατάσταση.Εδώ είναι τι μπορείτε να περιμένετε όταν παραγγείλετε τα φίλτρα EMI:

Συσκευή

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι συσκευασμένα σε ανθεκτικά, ειδικά σχεδιασμένα κουτιά που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προστατεύουν τα φίλτρα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.Τα υλικά είναι ανθεκτικά και αντέχουν στις δυσκολίες της ναυτιλίας.Κάθε φίλτρο τυλίγεται προσεκτικά σε προστατευτική συσκευασία για να αποφεύγεται οποιαδήποτε ζημιά κατά τη μεταφορά.

Ναυτιλία

Προσφέρουμε μια ποικιλία επιλογών αποστολής για να ανταποκριθούμε στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Για εγχώριες παραγγελίες, προσφέρουμε κανονική χερσαία αποστολή, καθώς και επιταχυνόμενες επιλογές, όπως 2-ημερησία ή διανυκτερεύουσα αποστολή.με επιλογές για τυπική και ταχεία παράδοση.

Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, θα σας δώσουμε έναν αριθμό παρακολούθησης ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο της αποστολής σας.Αυτό σας επιτρέπει να γνωρίζετε ακριβώς πότε θα φτάσει η παραγγελία σας και να εξασφαλίζετε ότι θα σας φτάσει εγκαίρως.

Τελωνεία και καθήκοντα

Για διεθνείς παραγγελίες, παρακαλούμε σημειώστε ότι ενδέχεται να ισχύουν τελωνειακοί φόροι και δασμοί.Είναι σημαντικό να ελέγξετε με το τοπικό τελωνείο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τυχόν ενδεχόμενα τέλη πριν από την παραγγελία σας.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα στρατιωτικά EMI φίλτρα.και είμαστε βέβαιοι ότι οι συσκευασίες και οι μέθοδοι αποστολής μας θα διασφαλίσουν ότι η παραγγελία σας θα φτάσει με ασφάλεια και εγκαίρως.

 

Γενικά ερωτήματα:

 • Ε: Ποια είναι η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος;
 • Α: Η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος είναι VIIP WeiAiPu.
 • Ε: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος;
 • Α: Ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος είναι VIP5.
 • Ε: Πού παράγεται το προϊόν αυτό;
 • Α: Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται στο Σενζέν της Κίνας.
 • Ε: Ποιος είναι ο σκοπός των στρατιωτικών φίλτρων EMI;
 • Α: Ο σκοπός των στρατιωτικών φίλτρων EMI είναι η μείωση των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται σε στρατιωτικές εφαρμογές.
 • Ε: Πώς λειτουργούν τα στρατιωτικά φίλτρα EMI;
 • Α: Τα στρατιωτικά φίλτρα ΕΜΙ λειτουργούν χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα εξαρτήματα για να φιλτράρουν ανεπιθύμητες ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές από ηλεκτρονικά σήματα.
 • Ε: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης στρατιωτικών φίλτρων EMI;
 • Α: Τα οφέλη από τη χρήση στρατιωτικών φίλτρων EMI περιλαμβάνουν βελτιωμένη απόδοση και αξιοπιστία του ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε στρατιωτικά περιβάλλοντα,προστασία από παρεμβολές από άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, και συμμόρφωση με τα στρατιωτικά πρότυπα και κανονισμούς.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Vicky Lee

Τηλ.:: 18003057179

Φαξ: 86-0755-29890089

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα