Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΧαμηλής διέλευσης φίλτρο PCB

Φίλτρο χαμηλής διέλευσης -55°C έως 85°C Προηγμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος για την επιχείρησή σας

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο πυρήνας είναι πολύ καλός, και η αποστολή ήταν γρήγορη. Ήταν πολύ. Ευχαριστήστε πάρα πολύ.

—— Γουόρεν Τέιλορ

Πολύ γρήγορα για να πάρει το φίλτρο γραμμών. και είναι άριστη ποιότητα. επίσης όταν έχετε τις ερωτήσεις, μπορούν να μου δώσουν γρήγορα την απάντηση.

—— Σαμ Χαντ

Όταν τοποθέτησα μια επείγουσα διαταγή, αφότου παίρνουν αυτή η διαταγή .they δοκιμάζει το καλύτερό τους στην παράδοση αυτοί σε με μέσα σε 3 ημέρες. Είμαι πολύ εκτιμώ για το. Άριστη υπηρεσία.

—— Manuel Ferreira

Έχω εγκαταστήσει τα φίλτρα για 2 μήνες και κανένα ζήτημα δεν βρέθηκε. Βοηθούν να αφαιρέσουν μια σημαντική ποσότητα των ηλεκτρομαγνητικών θορύβων και να βελτιώσουν την απόδοση του εξοπλισμού μου.

—— Αυξήθηκε clark

Η ποιότητα των φίλτρων είναι άριστη. Καλά-κατασκευάζονται με τα τραχιά συστατικά. Η απόδοση μείωσης θορύβου είναι όπως διευκρινίζεται στην περιγραφή προϊόντων και καλύπτει τις απαιτήσεις μου.

—— Sam selvaraj

Είμαι Online Chat Now

Φίλτρο χαμηλής διέλευσης -55°C έως 85°C Προηγμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος για την επιχείρησή σας

Φίλτρο χαμηλής διέλευσης -55°C έως 85°C Προηγμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος για την επιχείρησή σας
Φίλτρο χαμηλής διέλευσης -55°C έως 85°C Προηγμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος για την επιχείρησή σας

Μεγάλες Εικόνας :  Φίλτρο χαμηλής διέλευσης -55°C έως 85°C Προηγμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος για την επιχείρησή σας

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: Shenzhen
Μάρκα: VIIP WeiAiPu
Model Number: VIP9

Φίλτρο χαμηλής διέλευσης -55°C έως 85°C Προηγμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος για την επιχείρησή σας

περιγραφή
Oem: ACCEPTABLE Impedance: 50 Ohms
Power Rating: 1 Watt Rated Current: 0.5A-6A
Operating Temperature: -55°C To +85°C Operating Frequency: 50/60HZ
Insertion Loss: <0.5dB Temperature Range: 25 / 085 / 21

Περιγραφή του προϊόντος:

Επισκόπηση του προϊόντος - Φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB

Αυτό το φίλτρο χαμηλής συχνότητας PCB είναι ένα κρίσιμο συστατικό για οποιοδήποτε βαρύ εξοπλισμό που απαιτεί υψηλής ποιότητας φιλτράρισμα.διασφάλιση ομαλής και αποτελεσματικής λειτουργίας του εξοπλισμού.

Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB είναι συμβατό με το RoHS, καθιστώντας το φιλικό προς το περιβάλλον και ασφαλές στη χρήση.Ο τύπος συσκευασίας είναι επιφανειακή τοποθέτηση, καθιστώντας την εύκολη στην εγκατάσταση και συμπαγή σε μέγεθος.

Η απώλεια εισαγωγής αυτού του φίλτρου είναι μικρότερη από 0,5dB, εξασφαλίζοντας ελάχιστη απώλεια σήματος και μέγιστη απόδοση.

Με αυτό το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB εγκατεστημένο στον βαρύ εξοπλισμό σας, μπορείτε να είστε βέβαιοι για αξιόπιστη και αδιάλειπτη λειτουργία.Είναι ένα κρίσιμο στοιχείο για τη διατήρηση της μακροζωίας και της αποτελεσματικότητας του εξοπλισμού σας.

Επιλέξτε το φίλτρο PCB Low Pass για ανώτερη ποιότητα, αξιοπιστία και απόδοση.


Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB
 • Δραστηριακή συχνότητα: 50/60HZ
 • Τύπος συσκευασίας: επιφανειακή τοποθέτηση
 • Συμμόρφωση Rohs: Ναι
 • Απώλεια εισαγωγής: < 0,5 dB
 • Θερμοκρασία λειτουργίας: -55°C έως +85°C
 • Φίλτρα ισχύος
 • PCB υψηλής συχνότητας
 • Φίλτρα βαρέων εξοπλισμού

Εφαρμογές:

VIIP WeiAiPu PCB χαμηλού περάσματος φίλτρο

Ετικέτα: VIIP WeiAiPu

Αριθμός μοντέλου: VIP9

Χώρος προέλευσης: Shenzhen

Συμμόρφωση με το RoHS: Ναι

Πεδίο θερμοκρασίας: 25/085/21

Κατηγοριοποιημένο ρεύμα: 0,5A-6A

Δραστηριακή συχνότητα: 50/60HZ

Απώλεια εισαγωγής: < 0,5 dB

Εφαρμογή και σκηνή

Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB VIIP WeiAiPu είναι ένα βασικό συστατικό για φίλτρα ισχύος που χρησιμοποιούνται σε βαρέους εξοπλισμούς, βιομηχανικούς εξοπλισμούς και άλλα μηχανήματα υψηλής απόδοσης.Έχει σχεδιαστεί για να μειώνει ή να εξαλείφει τον θόρυβο υψηλής συχνότητας και τις παρεμβολές στα συστήματα ενέργειας., εξασφαλίζοντας την ομαλή και αξιόπιστη λειτουργία του εξοπλισμού.

Το φίλτρο είναι ιδανικό για χρήση σε μια ποικιλία εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειακών πηγών, των κινητήρων, των μετατροπών και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών.καθιστώντας την μια ευέλικτη λύση για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών και εμπορικών περιβάλλοντων.

Σενάριο εφαρμογής

Φανταστείτε ένα εργοστάσιο παραγωγής που παράγει βαρύ εξοπλισμό, όπως μπουλντόζες και εκσκαφείς.Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB VIIP WeiAiPu χρησιμοποιείται στο σύστημα τροφοδοσίας ενέργειας αυτών των μηχανών για τη μείωση των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών και τη διασφάλιση σταθερής και ομαλής παροχής ενέργειας.

Σε ένα άλλο σενάριο, ένας κατασκευαστής βιομηχανικού εξοπλισμού σχεδιάζει μια νέα αυτοματοποιημένη γραμμή συναρμολόγησης.Η γραμμή τροφοδοτείται από ένα τριφασικό σύστημα και απαιτεί φίλτρο ισχύος για την εξάλειψη θορύβου υψηλής συχνότητας και την προστασία ευαίσθητων ηλεκτρονικών εξαρτημάτωνΤο φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB VIIP WeiAiPu είναι η τέλεια λύση, παρέχοντας αξιόπιστο και αποτελεσματικό φίλτρο για ολόκληρη τη γραμμή συναρμολόγησης.

Βασικά χαρακτηριστικά

Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB VIIP WeiAiPu ξεχωρίζει από άλλα φίλτρα στην αγορά λόγω της υψηλής ποιότητας και των μοναδικών χαρακτηριστικών του.

 • Συμμόρφωση με το RoHS: Το φίλτρο είναι απαλλαγμένο από επικίνδυνα υλικά, καθιστώντας το φιλικό προς το περιβάλλον και ασφαλές για χρήση.
 • Ευρύ εύρος θερμοκρασιών: Με εύρος θερμοκρασίας 25/085/21, το φίλτρο μπορεί να λειτουργεί αποτελεσματικά σε περιβάλλοντα ακραίων θερμοκρασιών.
 • Υψηλό ονομαστικό ρεύμα: Το φίλτρο μπορεί να χειριστεί ονομαστικό ρεύμα 0,5A-6A, καθιστώντας το κατάλληλο για βαριές βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές.
 • Χαμηλή απώλεια εισαγωγής: Το φίλτρο έχει απώλεια εισαγωγής μικρότερη από 0,5 dB, εξασφαλίζοντας ελάχιστη στρέβλωση του σήματος και υψηλής ποιότητας παροχή ισχύος.
 • Εύκολη εγκατάσταση: Το φίλτρο έχει σχεδιαστεί για εύκολη εγκατάσταση σε PCB, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής.

Συμπερασματικά, το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB VIIP WeiAiPu είναι ένα προϊόν κορυφής που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και αξιοπιστία στο φίλτρο ισχύος.Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του το καθιστούν την προτιμότερη επιλογή για βαρύ εξοπλισμόΕμπιστευτείτε την ΒΙΙΠ WeiAiPu για όλες τις ανάγκες σας σε φίλτρα ισχύος.


Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένες υπηρεσίες για το φίλτρο χαμηλής διέλευσης - VIP9

Ετικέτα: VIIP WeiAiPu

Αριθμός μοντέλου: VIP9

Χώρος προέλευσης: Shenzhen

Κατηγορία ισχύος: 1 Watt

Δραστηριακή συχνότητα: 50/60HZ

Συμμόρφωση Rohs: Ναι

Τύπος συσκευασίας: επιφανειακή τοποθέτηση

Κατηγοριοποιημένο ρεύμα: 0,5A-6A

Το μοντέλο VIP9 έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις σας.προσφέροντας μια εξαιρετικά αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση για τα PCB υψηλής συχνότητας.

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την προσαρμογή του φίλτρου χαμηλής διέλευσης, εξασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν είναι προσαρμοσμένο στις μοναδικές σας προδιαγραφές.Λαμβάνουμε υπόψη παράγοντες όπως η συχνότητα λειτουργίας, ονομαστική ισχύς, και ισχύς ισχύος για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή λύση για το κύκλωμά σας.

Με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής PCB που βρίσκονται στο Σενζέν, είμαστε σε θέση να παραδώσουμε υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένα φίλτρα χαμηλής απόδοσης εγκαίρως.Η διαδικασία παραγωγής μας είναι σύμφωνη με τα πρότυπα RoHS, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ασφαλή για χρήση.

Το μοντέλο VIP9 διαθέτει υψηλή ονομαστική ισχύ 1 watt και μπορεί να λειτουργεί σε συχνότητες 50/60HZ, καθιστώντας το κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.καθιστώντας το εύκολο να εγκατασταθεί και να ενσωματωθεί στο σχεδιασμό του κυκλώματος σας.

Προσφέρουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα ονομαστικού ρεύματος, από 0,5A έως 6A, για να καλύψουμε τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας.Τα εξατομικευμένα φίλτρα Low Pass είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν υψηλά ρεύματα και να παρέχουν σταθερή απόδοση, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του κυκλώματος σας.

Επιλέξτε την VIIP WeiAiPu για όλες τις ανάγκες προσαρμογής του φίλτρου χαμηλής απόδοσης και βιώστε τα υψηλότερης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις εξατομικευμένες λύσεις μας για PCB υψηλής συχνότητας.


Συσκευή και αποστολή:

Φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB - Συσκευή και αποστολή

Σας ευχαριστούμε για την αγορά του φίλτρου PCB Low Pass.

Συσκευή:

Το φίλτρο PCB Low Pass είναι προσεκτικά συσκευασμένο σε ένα ανθεκτικό και προστατευτικό κουτί για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά κατά τη μεταφορά.

Ναυτιλία:

Για τις εγχώριες παραγγελίες, χρησιμοποιούμε αξιόπιστες υπηρεσίες ταχυμεταφορών για να εξασφαλίσουμε γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση.Χρησιμοποιούμε υπηρεσίες αεροπορικής μεταφοράς για έγκαιρη και ασφαλή παράδοση.

Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, θα λάβετε έναν αριθμό παρακολούθησης ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε το ταξίδι του πακέτου σας μέχρι το κατώφλι της πόρτας σας.

Τελωνεία και δασμοί:

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετα τελωνειακά τέλη ή δασμοί για διεθνείς παραγγελίες.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την παραγγελία σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας.

Σας ευχαριστούμε ξανά που επιλέξατε το φίλτρο PCB Low Pass, ελπίζουμε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και να σας εξυπηρετεί καλά.


Γενικά ερωτήματα:

 • Ε: Ποια είναι η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος;
  Α: Η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος είναι VIIP WeiAiPu.
 • Ε: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος;
  Α: Ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος είναι VIP9.
 • Ε: Πού παράγεται το προϊόν αυτό;
  Α: Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται στο Σενζέν.
 • Ε: Τι είδος φίλτρου είναι αυτό το προϊόν;
  Α: Αυτό το προϊόν είναι φίλτρο χαμηλής διαπερατότητας PCB.
 • Ε: Ποιο είναι το εύρος συχνοτήτων αυτού του προϊόντος;
  Α: Το εύρος συχνοτήτων αυτού του προϊόντος είναι (στοιχείο) Hz.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Vicky Lee

Τηλ.:: 18003057179

Φαξ: 86-0755-29890089

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα