Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣτρατιωτικά φίλτρα EMI

Μεταλλικός περιτύλιγμα Στρατιωτικά φίλτρα EMI για τροφοδοσίες υψηλής τάσης

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο πυρήνας είναι πολύ καλός, και η αποστολή ήταν γρήγορη. Ήταν πολύ. Ευχαριστήστε πάρα πολύ.

—— Γουόρεν Τέιλορ

Πολύ γρήγορα για να πάρει το φίλτρο γραμμών. και είναι άριστη ποιότητα. επίσης όταν έχετε τις ερωτήσεις, μπορούν να μου δώσουν γρήγορα την απάντηση.

—— Σαμ Χαντ

Όταν τοποθέτησα μια επείγουσα διαταγή, αφότου παίρνουν αυτή η διαταγή .they δοκιμάζει το καλύτερό τους στην παράδοση αυτοί σε με μέσα σε 3 ημέρες. Είμαι πολύ εκτιμώ για το. Άριστη υπηρεσία.

—— Manuel Ferreira

Έχω εγκαταστήσει τα φίλτρα για 2 μήνες και κανένα ζήτημα δεν βρέθηκε. Βοηθούν να αφαιρέσουν μια σημαντική ποσότητα των ηλεκτρομαγνητικών θορύβων και να βελτιώσουν την απόδοση του εξοπλισμού μου.

—— Αυξήθηκε clark

Η ποιότητα των φίλτρων είναι άριστη. Καλά-κατασκευάζονται με τα τραχιά συστατικά. Η απόδοση μείωσης θορύβου είναι όπως διευκρινίζεται στην περιγραφή προϊόντων και καλύπτει τις απαιτήσεις μου.

—— Sam selvaraj

Είμαι Online Chat Now

Μεταλλικός περιτύλιγμα Στρατιωτικά φίλτρα EMI για τροφοδοσίες υψηλής τάσης

Μεταλλικός περιτύλιγμα Στρατιωτικά φίλτρα EMI για τροφοδοσίες υψηλής τάσης
Μεταλλικός περιτύλιγμα Στρατιωτικά φίλτρα EMI για τροφοδοσίες υψηλής τάσης

Μεγάλες Εικόνας :  Μεταλλικός περιτύλιγμα Στρατιωτικά φίλτρα EMI για τροφοδοσίες υψηλής τάσης

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: Shenzhen
Μάρκα: VIIP WeiAiPu
Model Number: VIP5

Μεταλλικός περιτύλιγμα Στρατιωτικά φίλτρα EMI για τροφοδοσίες υψηλής τάσης

περιγραφή
Filter Configuration: Single Or Multiple Stages Packing: Can Customized
Insertion Loss: Up To 100 DB Nominal Center Frequency: 50/60Hz
Case: Metal Product Type: EMI Filters
Current: 0.5-1600A Shielding Type: Metal Or Conductive Plastic

Περιγραφή του προϊόντος:

Στρατιωτικά φίλτρα EMI

Σύνοψη του προϊόντος:Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι φίλτρα υψηλής απόδοσης που έχουν σχεδιαστεί για την καταστολή των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών (EMI) σε στρατιωτικές εφαρμογές.Αυτά τα φίλτρα είναι βασικά στοιχεία σε στρατιωτικό εξοπλισμό και συστήματα, καθώς εξασφαλίζουν αξιόπιστη και αδιάλειπτη λειτουργία σε σκληρό και θορυβώδες περιβάλλονΜε εξαιρετικές απώλειες εισαγωγής και ικανότητες χειρισμού ρεύματος, τα στρατιωτικά φίλτρα EMI παρέχουν ανώτερη προστασία από EMI και διατηρούν την ακεραιότητα των κρίσιμων ηλεκτρονικών συστημάτων.

Χαρακτηριστικά του προϊόντος:
 • Απώλεια εισαγωγής:Μέχρι 100 dB
 • Τύπος:Στρατιωτικό φίλτρο EMI
 • Διαμόρφωση φίλτρου:Μία ή πολλαπλά στάδια
 • ρεύμα:0.5-1600Α
 • Τύπος προϊόντος:Φίλτρα EMI

Τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ανταποκριθούν στις αυστηρές απαιτήσεις των στρατιωτικών εφαρμογών.μειώνοντας αποτελεσματικά το ποσό του θορύβου που μπορεί να περάσει από το φίλτροΑυτό εξασφαλίζει ότι ο ευαίσθητος ηλεκτρονικός εξοπλισμός προστατεύεται από εξωτερικές παρεμβολές, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη και ακριβή απόδοση.

Τα φίλτρα είναι διαθέσιμα σε διαμορφώσεις ενός ή πολλών σταδίων, παρέχοντας ευελιξία για την κάλυψη διαφορετικών απαιτήσεων φίλτρωσης.Τα φίλτρα ενός σταδίου είναι κατάλληλα για εφαρμογές με χαμηλά επίπεδα θορύβου, ενώ τα φίλτρα πολλαπλών σταδίων είναι ιδανικά για περιβάλλοντα με υψηλά επίπεδα παρεμβολών.

Με ικανότητα χειρισμού ρεύματος που κυμαίνεται από 0,5 έως 1600A, τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι ικανά να χειριστούν φορτία υψηλής ισχύος που βρίσκονται συνήθως σε στρατιωτικό εξοπλισμό.Έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, καθιστώντας τα εξαιρετικά αξιόπιστα και ανθεκτικά.

Βασικά χαρακτηριστικά:
 • Υψηλή απώλεια εισαγωγής έως 100 dB
 • Ευέλικτες διαμορφώσεις φίλτρων - μονό ή πολλαπλό στάδιο
 • Ευρύ φάσμα χειρισμού ρεύματος 0,5-1600A
 • Σχεδιασμένο για σκληρά και θορυβώδη περιβάλλοντα
 • Διαρκής και αξιόπιστη απόδοση
Εφαρμογές:

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI χρησιμοποιούνται ευρέως σε διάφορες στρατιωτικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων:

 • Συστήματα επικοινωνίας
 • Ράδαρα
 • Συστήματα καθοδήγησης
 • Εφοδιασμοί ηλεκτρικής ενέργειας
 • Συστήματα δορυφόρων

Αυτά τα φίλτρα είναι επίσης κατάλληλα για χρήση σε άλλα ηλεκτρονικά συστήματα υψηλών επιδόσεων που απαιτούν ανώτερη καταστολή EMI, όπως στις αεροδιαστημικές και αμυντικές βιομηχανίες.

Συμπέρασμα:

Συμπερασματικά, τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι βασικά συστατικά σε στρατιωτικές εφαρμογές.παροχή έκτακτης καταστολής των ΕΜΙ και διασφάλιση της αξιόπιστης και ακριβούς λειτουργίας των κρίσιμων ηλεκτρονικών συστημάτωνΜε υψηλή απώλεια εισαγωγής, ευέλικτες διαμορφώσεις και ευρύ εύρος χειρισμού ρεύματος, αυτά τα φίλτρα είναι η τέλεια επιλογή για την προστασία ευαίσθητων εξοπλισμού σε σκληρά και θορυβώδη περιβάλλοντα.


Τεχνικές παραμέτρους:

Ονομασία του προϊόντος Στρατιωτικά φίλτρα EMI
Υπόθεση Χάλυβα
Πιστοποιητικά Εφαρμογή της οδηγίας 2008/57/ΕΚ
Ονομαστική συχνότητα κέντρου 50/60Hz
Τύπος προστασίας Μεταλλικά ή αγωγικά πλαστικά
Τρέχων 0.5-1600Α
Διαμόρφωση φίλτρου Μία ή πολλαπλά στάδια
Κατηγορία τάσης Μέχρι 1000 VDC
Τύπος Στρατιωτικό φίλτρο EMI
Εφαρμογή Στρατιωτικός
Απώλεια εισαγωγής Μέχρι 100 dB

Φίλτρα ισχύος EMI, φίλτρα RFI EMI, φίλτρο γραμμής ισχύος EMI, στρατιωτικό φίλτρο EMI


Εφαρμογές:

Ετικέτα: VIIP WeiAiPu
Αριθμός μοντέλου: VIP5
Χώρος προέλευσης: Shenzhen
Πιστοποιητικά: CE ROHS TUV UL
Απώλεια εισαγωγής: Μέχρι 100 dB
Τύπος προϊόντος: Φίλτρα EMI
Τύπος: Στρατιωτικό φίλτρο EMI
Εφαρμογή: Στρατιωτική

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI VIIP WeiAiPu είναι φίλτρα υψηλής απόδοσης και υψηλής αξιοπιστίας που έχουν σχεδιαστεί για στρατιωτικές εφαρμογές.Αυτά τα φίλτρα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καταστείλουν τον θόρυβο EMI (ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές) σε στρατιωτικό εξοπλισμό και συστήματα, εξασφαλίζοντας ομαλή και αδιάλειπτη λειτουργία σε κρίσιμες καταστάσεις.

Με την αυξανόμενη χρήση προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων και εξοπλισμού σε στρατιωτικές επιχειρήσεις, η ανάγκη για αποτελεσματικά φίλτρα EMI έχει γίνει πιο κρίσιμη από ποτέ.Τα στρατιωτικά φίλτρα ΕΜΙ του VIIP WeiAiPu παρέχουν μια συμπαγή και αποτελεσματική λύση σε αυτό το πρόβλημα, καθιστώντας τα βασικό συστατικό στρατιωτικού εξοπλισμού και συστημάτων.

Αυτά τα φίλτρα EMI έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις αυστηρές απαιτήσεις και τα πρότυπα των στρατιωτικών εφαρμογών.διασφάλιση αντοχής και αξιοπιστίας σε σκληρά και απαιτητικά περιβάλλονταΟ συμπαγής σχεδιασμός επιτρέπει επίσης την εύκολη ενσωμάτωση σε υφιστάμενους στρατιωτικούς εξοπλισμούς και συστήματα.

Τα Στρατιωτικά φίλτρα EMI VIIP WeiAiPu είναι εξοπλισμένα με πιστοποιητικά CE, ROHS, TUV και UL, που εγγυώνται την ασφάλεια, την ποιότητα και τη συμμόρφωσή τους με τα διεθνή πρότυπα.Οι πιστοποιήσεις αυτές εξασφαλίζουν επίσης ότι τα φίλτρα πληρούν τις αναγκαίες απαιτήσεις για στρατιωτική χρήση..

Εκτός από τις στρατιωτικές εφαρμογές, αυτά τα φίλτρα EMI μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε άλλα συστήματα υψηλής απόδοσης και υψηλής αξιοπιστίας, όπως αεροδιαστημικός, τηλεπικοινωνιακός και ιατρικός εξοπλισμός.Αποτελούν ουσιαστικό συστατικό για τη διασφάλιση της ορθής λειτουργίας των συστημάτων αυτών και την προστασία τους από τις παρεμβολές του ΕΜΙ..

Συνολικά, τα στρατιωτικά φίλτρα EMI VIIP WeiAiPu είναι ένα αξιόπιστο, αποτελεσματικό και απαραίτητο προϊόν για οποιαδήποτε στρατιωτική εφαρμογή που απαιτεί καταστολή EMI.και συμπαγές σχεδιασμό, αποτελούν την ιδανική λύση για τη διασφάλιση ομαλής και αδιάλειπτης λειτουργίας σε κρίσιμες στρατιωτικές καταστάσεις.


Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένη εξυπηρέτηση για στρατιωτικά φίλτρα EMI VIIP WeiAiPu

Ετικέτα: VIIP WeiAiPu

Αριθμός μοντέλου: VIP5

Χώρος προέλευσης: Shenzhen

Τύπος ασπίδας: Μεταλλικό ή αγωγό πλαστικό

Ονομαστική συχνότητα κέντρου: 50/60Hz

Διαμόρφωση φίλτρου: μονό ή πολλαπλό στάδιο

Κουτί: μέταλλο

Απώλεια εισαγωγής: Μέχρι 100 dB

Στην ΒΙΙΠ WeiAiPu, καταλαβαίνουμε τις μοναδικές ανάγκες των στρατιωτικών πελατών μας.Φιλτρά AC και EMI ειδικά σχεδιασμένα για στρατιωτικές εφαρμογές.

Το μοντέλο VIP5 είναι εξαιρετικά ευέλικτο και μπορεί να προσαρμοστεί για να καλύψει τις ειδικές απαιτήσεις του στρατιωτικού σας έργου.Μεταλλικά ή αγωγικά πλαστικά, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη προστασία από τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.

Προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα διαμόρφωσης ενός ή πολλών σταδίων φίλτρων για να καλύψουμε τις μοναδικές ανάγκες του έργου σας.Τα φίλτρα μας στεγάζονται σε μια μεταλλική θήκη για αντοχή και μπορεί να παρέχει έως και 100 DB της απώλειας εισαγωγής, εξασφαλίζοντας το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης για τον στρατιωτικό εξοπλισμό σας.

Με το μέρος καταγωγής μας να είναι το Σενζέν, είμαστε σε θέση να παρέχουμε γρήγορη και αποτελεσματική παράδοση των προσαρμοσμένων στρατιωτικών φίλτρων EMI σε οποιαδήποτε τοποθεσία.Εμπιστευτείτε το VIIP WeiAiPu για όλες τις στρατιωτικές ανάγκες φίλτρων EMI και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε βέλτιστες επιδόσεις και αξιοπιστία για τον εξοπλισμό σας.


Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή

Κάθε φίλτρο τυλίγεται με προστατευτικά υλικά για να αποφεύγεται οποιαδήποτε ζημιά κατά τη μεταφορά.

Ανάλογα με το μέγεθος και την ποσότητα της παραγγελίας, τα φίλτρα μας αποστέλλονται είτε σε κουτιά είτε σε κιβώτια.Αυτά τα δοχεία έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στις δυσκολίες της μεταφοράς και να προστατεύουν τα φίλτρα από τυχόν εξωτερικούς παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά.

Για να διασφαλίσουμε την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας, συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες εταιρείες ναυτιλίας που έχουν αποδεδειγμένο ιστορικό παράδοσης πακέτων εγκαίρως και σε καλή κατάσταση.

Προσφέρουμε επίσης την επιλογή της ταχείας αποστολής για επείγουσες παραγγελίες. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και τιμές.

Σε περίπτωση που παρατηρήσετε οποιαδήποτε βλάβη, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως ώστε να μπορέσουμε να λύσουμε το πρόβλημα.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας.


Γενικά ερωτήματα:

 • Ε: Ποια είναι η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος;
 • Α: Η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος είναι VIIP WeiAiPu.
 • Ε: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος;
 • Α: Ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος είναι VIP5.
 • Ε: Πού παράγεται το προϊόν αυτό;
 • Α: Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται στο Σενζέν.
 • Ε: Ποιος είναι ο σκοπός των στρατιωτικών φίλτρων EMI;
 • Α: Ο σκοπός των στρατιωτικών φίλτρων EMI είναι η καταστολή των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών και η διατήρηση της ορθής λειτουργίας του ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε στρατιωτικά περιβάλλοντα.
 • Ε: Πώς μπορώ να εγκαταστήσω το φίλτρο VIP5 EMI;
 • Α: Οι οδηγίες εγκατάστασης μπορούν να βρεθούν στο εγχειρίδιο του προϊόντος ή επικοινωνώντας με την ομάδα υποστήριξης πελατών μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Vicky Lee

Τηλ.:: 18003057179

Φαξ: 86-0755-29890089

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα