Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΧαμηλής διέλευσης φίλτρο PCB

Πεδίο θερμοκρασίας 25 / 085 / 21 PCB Φίλτρο χαμηλής διέλευσης με απώλεια επιστροφής 20dB

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο πυρήνας είναι πολύ καλός, και η αποστολή ήταν γρήγορη. Ήταν πολύ. Ευχαριστήστε πάρα πολύ.

—— Γουόρεν Τέιλορ

Πολύ γρήγορα για να πάρει το φίλτρο γραμμών. και είναι άριστη ποιότητα. επίσης όταν έχετε τις ερωτήσεις, μπορούν να μου δώσουν γρήγορα την απάντηση.

—— Σαμ Χαντ

Όταν τοποθέτησα μια επείγουσα διαταγή, αφότου παίρνουν αυτή η διαταγή .they δοκιμάζει το καλύτερό τους στην παράδοση αυτοί σε με μέσα σε 3 ημέρες. Είμαι πολύ εκτιμώ για το. Άριστη υπηρεσία.

—— Manuel Ferreira

Έχω εγκαταστήσει τα φίλτρα για 2 μήνες και κανένα ζήτημα δεν βρέθηκε. Βοηθούν να αφαιρέσουν μια σημαντική ποσότητα των ηλεκτρομαγνητικών θορύβων και να βελτιώσουν την απόδοση του εξοπλισμού μου.

—— Αυξήθηκε clark

Η ποιότητα των φίλτρων είναι άριστη. Καλά-κατασκευάζονται με τα τραχιά συστατικά. Η απόδοση μείωσης θορύβου είναι όπως διευκρινίζεται στην περιγραφή προϊόντων και καλύπτει τις απαιτήσεις μου.

—— Sam selvaraj

Είμαι Online Chat Now

Πεδίο θερμοκρασίας 25 / 085 / 21 PCB Φίλτρο χαμηλής διέλευσης με απώλεια επιστροφής 20dB

Πεδίο θερμοκρασίας 25 / 085 / 21 PCB Φίλτρο χαμηλής διέλευσης με απώλεια επιστροφής 20dB
Πεδίο θερμοκρασίας 25 / 085 / 21 PCB Φίλτρο χαμηλής διέλευσης με απώλεια επιστροφής 20dB

Μεγάλες Εικόνας :  Πεδίο θερμοκρασίας 25 / 085 / 21 PCB Φίλτρο χαμηλής διέλευσης με απώλεια επιστροφής 20dB

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: Shenzhen
Μάρκα: VIIP WeiAiPu
Model Number: VIP9

Πεδίο θερμοκρασίας 25 / 085 / 21 PCB Φίλτρο χαμηλής διέλευσης με απώλεια επιστροφής 20dB

περιγραφή
Temperature Range: 25 / 085 / 21 Rohs Compliant: Yes
Package Type: Surface Mount Power Rating: 1 Watt
Oem: ACCEPTABLE Type: Low Pass
Operating Frequency: 50/60HZ Insertion Loss: <0.5dB

Περιγραφή του προϊόντος:

Επισκόπηση του προϊόντος: Φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB

Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB είναι ένας τύπος παθητικού φίλτρου που έχει σχεδιαστεί για εφαρμογές βαρέων εξοπλισμών.είναι μια αξιόπιστη επιλογή για το φιλτράρισμα των ανεπιθύμητων συχνοτήτων και την παροχή ενός καθαρού σήματος στον εξοπλισμό σας.

Το φίλτρο αυτό λειτουργεί σε ένα ευρύ εύρος θερμοκρασιών από -55°C έως +85°C και είναι κατάλληλο για χρήση σε ακραία περιβάλλοντα.που το καθιστά κατάλληλο για διάφορες βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές.

Η αντίσταση αυτού του φίλτρου είναι 50 Ωμ, εξασφαλίζοντας μια σταθερή και συνεπή έξοδο για τον εξοπλισμό σας.

Είτε χρειάζεστε να εξαλείψετε παρεμβολές στην παροχή ενέργειας σας είτε να μειώσετε τον θόρυβο στον εξοπλισμό σας, το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB είναι η τέλεια λύση.Το συμπαγές του μέγεθος και η εύκολη εγκατάστασή του το καθιστούν μια βολική και οικονομικά αποδοτική επιλογή για τις ανάγκες φιλτραρίσματος.

Στην [Ονοματεπώνυμο εταιρείας], κατανοούμε τη σημασία των υψηλής ποιότητας φίλτρων για τη διατήρηση της απόδοσης και της μακροζωίας του εξοπλισμού σας.Αυτός είναι ο λόγος που το φίλτρο ισχύος PCB μας έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας, παρέχοντας αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις φιλτραρίσματος.

Επιλέξτε το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB για μια αξιόπιστη και εξατομικεύσιμη λύση για τις ανάγκες φίλτρωσής σας.Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να συζητήσουμε τις ειδικές σας απαιτήσεις.


Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB
 • Θερμοκρασία λειτουργίας: -55°C έως +85°C
 • Τερματισμός:
 • Απώλεια επιστροφής: > 20dB
 • Απώλεια εισαγωγής: < 0,5 dB
 • Κατηγορία ισχύος: 1 Watt
 • Παθητικό φίλτρο
 • Φίλτρο χαμηλής διέλευσης
 • Φίλτρα βαρέων εξοπλισμού
 • Φίλτρο χαμηλής συχνότητας

Εφαρμογές:

ΒΙΙΠ WeiAiPu PCB Low Pass Filter VIP9

Το VIIP WeiAiPu PCB Low Pass Filter VIP9 είναι ένα παθητικό φίλτρο υψηλής ποιότητας που έχει σχεδιαστεί για PCB υψηλής συχνότητας.Με αντίσταση 50 ohms και τερματισμός μέσω συγκόλλησης, αυτό το φίλτρο εξασφαλίζει σταθερή απόδοση και μείωση θορύβου στις ηλεκτρονικές συσκευές σας.

Παθητικό φίλτρο για PCB υψηλής συχνότητας

Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης VIP9 έχει σχεδιαστεί ειδικά για PCB υψηλής συχνότητας, καθιστώντας το απαραίτητο συστατικό για κάθε ηλεκτρονική συσκευή που απαιτεί αποτελεσματική ακεραιότητα σήματος.Είναι ικανό να φιλτράρει τον θόρυβο υψηλής συχνότητας και τις παρεμβολές, εξασφαλίζοντας καθαρό και σταθερό σήμα για το ηλεκτρονικό σας κύκλωμα.

Μείωση θορύβου για βελτίωση των επιδόσεων

Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης VIP9 είναι η ιδανική λύση για τη μείωση του θορύβου στις ηλεκτρονικές συσκευές σας.Αυτό το καθιστά ιδανικό για εφαρμογές που απαιτούν υψηλή ακρίβεια και ακρίβεια, όπως ιατρικός εξοπλισμός, συστήματα επικοινωνίας και βιομηχανικά μηχανήματα.

Υψηλή ποιότητα και σταθερή απόδοση

Το VIIP WeiAiPu είναι γνωστό για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα του και το VIP9 PCB low pass filter δεν αποτελεί εξαίρεση.διασφάλιση της αντοχής και της μακροχρόνιας απόδοσής τουΤο φίλτρο έχει επίσης σχεδιαστεί για να αντέχει σε υψηλά ρεύματα, με ονομαστικό ρεύμα 0,5A έως 6A, καθιστώντας το κατάλληλο για μια ποικιλία ηλεκτρονικών συσκευών.

Εύκολο στη χρήση και εγκατάσταση

Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης VIP9 διαθέτει απλό και συμπαγές σχεδιασμό, καθιστώντας εύκολο στη χρήση και εγκατάσταση.Το φίλτρο είναι επίσης σχεδιασμένο για εύκολη ενσωμάτωση στο υπάρχον κύκλωμα σας, με το τέλος του μέσω συγκόλλησης που το καθιστά συμβατό με τα περισσότερα σχέδια PCB.

Σενάρια εφαρμογής

Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB VIP9 του VIIP WeiAiPu είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων:

 • Εξοπλισμός τηλεπικοινωνιών
 • Ιατρικός εξοπλισμός
 • Μηχανήματα βιομηχανίας
 • Καταναλωτικά ηλεκτρονικά
 • Αεροδιαστημικά και αμυντικά συστήματα
 • Ηλεκτρονικά οχήματα

Είναι ένα απαραίτητο συστατικό για κάθε ηλεκτρονική συσκευή που απαιτεί σταθερή και αξιόπιστη ακεραιότητα σήματος.Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης VIP9 είναι απαραίτητο για κάθε σχεδιασμό ηλεκτρονικών κυκλωμάτων..

Συμπεράσματα

Το VIIP WeiAiPu PCB Low Pass Filter VIP9 είναι ένα παθητικό φίλτρο υψηλής απόδοσης που προσφέρει υψηλής ποιότητας και σταθερή απόδοση για τα PCB υψηλής συχνότητας.Έχει σχεδιαστεί για να μειώνει αποτελεσματικά τον θόρυβο και τις παρεμβολέςΜε το συμπαγές σχεδιασμό του και την εύκολη εγκατάσταση, το φίλτρο VIP9 είναι μια τέλεια επιλογή για μια ποικιλία εφαρμογών.Εμπιστευτείτε το VIIP WeiAiPu για τις ανάγκες μείωσης θορύβου σας και βιώστε την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία σας με το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB VIP9.


Προσαρμογή:

Υπηρεσία εξατομίκευσης φίλτρου χαμηλής διέλευσης PCB

Ετικέτα: VIIP WeiAiPu

Αριθμός μοντέλου: VIP9

Χώρος προέλευσης: Shenzhen

Κατηγορία ισχύος: 1 Watt

Τύπος: χαμηλή διέλευση

Δραστηριακή συχνότητα: 50/60HZ

Απώλεια εισαγωγής: < 0,5 dB

Περιοχή θερμοκρασίας: 25 / 085 / 21

Στην ΒΙΙΠ WeiAiPu, κατανοούμε τη σημασία της ποιότητας και της αξιοπιστίας στα φίλτρα βαρέων εξοπλισμού.Με την εμπειρία μας στην τεχνολογία του φίλτρου ισχύος PCB και τη δέσμευσή μας για την ικανοποίηση των πελατών, είμαστε σε θέση να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις για τις ειδικές σας ανάγκες.

Η εξατομικευμένη υπηρεσία μας περιλαμβάνει:

 • Προσαρμοσμένο σχεδιασμό και κατασκευή του φίλτρου χαμηλής διέλευσης PCB σύμφωνα με τις προδιαγραφές του εξοπλισμού σας
 • Εμπειρογνωμοσύνη και τεχνική υποστήριξη για τη διασφάλιση βέλτιστης απόδοσης και συμβατότητας
 • Ευέλικτες επιλογές για την ονομαστική ισχύ και τη συχνότητα λειτουργίας που ταιριάζουν στις απαιτήσεις του εξοπλισμού σας
 • Εγγυημένη απώλεια εισαγωγής < 0,5dB για μέγιστη απόδοση
 • Πεδίο θερμοκρασίας 25 / 085 / 21 για να αντέχει σε σκληρές συνθήκες λειτουργίας

Αναζητήστε τη διαφορά με την εξατομικευμένη υπηρεσία της VIIP WeiAiPu για τα φίλτρα βαρέων εξοπλισμών σας.


Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή

Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB συσκευάζεται σε ένα ανθεκτικό χαρτόνια κουτί για να εξασφαλίσει την ασφαλή μεταφορά και την προστασία από ζημιές.και σύντομη περιγραφή του προϊόντοςΜέσα στο κουτί, το φίλτρο προστατεύεται περαιτέρω από περιτύλιγμα φυσαλίδων και τοποθετείται σε μια τσάντα χωρίς στατική για να αποφεύγεται οποιαδήποτε ηλεκτροστατική εκφόρτιση.Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης εγχειρίδιο χρήσης και κάθε απαραίτητο υλικό τοποθέτησης.

Ναυτιλία

Το φίλτρο PCB Low Pass αποστέλλεται μέσω αξιόπιστης και αξιόπιστης υπηρεσίας ταχυμεταφορών, όπως UPS, FedEx ή DHL. Το προϊόν αποστέλλεται συνήθως εντός 1-3 εργάσιμων ημερών μετά την παραγγελία.Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από διάφορες επιλογές αποστολήςΤο κόστος αποστολής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία του πελάτη και την επιλεγμένη μέθοδο αποστολής.Κάθε πακέτο παρακολουθείται προσεκτικά και ασφαλίζεταιΜετά την παράδοση, οι πελάτες οφείλουν να επιθεωρήσουν το προϊόν για τυχόν ζημιές και να αναφέρουν τυχόν προβλήματα στον ταχυμεταφορέα αμέσως.


Γενικά ερωτήματα:

 • Ε: Ποια είναι η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος;
  Α: Η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος είναι VIIP WeiAiPu.
 • Ε: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος;
  Α: Ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος είναι VIP9.
 • Ε: Πού παράγεται το προϊόν αυτό;
  Α: Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται στο Σενζέν.
 • Ε: Τι είδος φίλτρου είναι αυτό το προϊόν;
  Α: Αυτό το προϊόν είναι ένα φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB.
 • Ε: Ποια είναι η συχνότητα διακοπής αυτού του φίλτρου;
  Α: Η συχνότητα διακοπής αυτού του φίλτρου καθορίζεται από το συγκεκριμένο σχέδιο και τις προδιαγραφές του PCB. Παρακαλούμε ανατρέξτε στο εγχειρίδιο προϊόντος για περισσότερες πληροφορίες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Vicky Lee

Τηλ.:: 18003057179

Φαξ: 86-0755-29890089

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα