Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣτρατιωτικά φίλτρα EMI

Παθητικά φίλτρα με πιστοποιητικά CE ROHS TUV UL και προσαρμόσιμες επιλογές συσκευασίας

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο πυρήνας είναι πολύ καλός, και η αποστολή ήταν γρήγορη. Ήταν πολύ. Ευχαριστήστε πάρα πολύ.

—— Γουόρεν Τέιλορ

Πολύ γρήγορα για να πάρει το φίλτρο γραμμών. και είναι άριστη ποιότητα. επίσης όταν έχετε τις ερωτήσεις, μπορούν να μου δώσουν γρήγορα την απάντηση.

—— Σαμ Χαντ

Όταν τοποθέτησα μια επείγουσα διαταγή, αφότου παίρνουν αυτή η διαταγή .they δοκιμάζει το καλύτερό τους στην παράδοση αυτοί σε με μέσα σε 3 ημέρες. Είμαι πολύ εκτιμώ για το. Άριστη υπηρεσία.

—— Manuel Ferreira

Έχω εγκαταστήσει τα φίλτρα για 2 μήνες και κανένα ζήτημα δεν βρέθηκε. Βοηθούν να αφαιρέσουν μια σημαντική ποσότητα των ηλεκτρομαγνητικών θορύβων και να βελτιώσουν την απόδοση του εξοπλισμού μου.

—— Αυξήθηκε clark

Η ποιότητα των φίλτρων είναι άριστη. Καλά-κατασκευάζονται με τα τραχιά συστατικά. Η απόδοση μείωσης θορύβου είναι όπως διευκρινίζεται στην περιγραφή προϊόντων και καλύπτει τις απαιτήσεις μου.

—— Sam selvaraj

Είμαι Online Chat Now

Παθητικά φίλτρα με πιστοποιητικά CE ROHS TUV UL και προσαρμόσιμες επιλογές συσκευασίας

Παθητικά φίλτρα με πιστοποιητικά CE ROHS TUV UL και προσαρμόσιμες επιλογές συσκευασίας
Παθητικά φίλτρα με πιστοποιητικά CE ROHS TUV UL και προσαρμόσιμες επιλογές συσκευασίας

Μεγάλες Εικόνας :  Παθητικά φίλτρα με πιστοποιητικά CE ROHS TUV UL και προσαρμόσιμες επιλογές συσκευασίας

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: Shenzhen
Μάρκα: VIIP WeiAiPu
Model Number: VIP5

Παθητικά φίλτρα με πιστοποιητικά CE ROHS TUV UL και προσαρμόσιμες επιλογές συσκευασίας

περιγραφή
Insertion Loss: Up To 100 DB Case: Metal
Packing: Can Customized Nominal Center Frequency: 50/60Hz
Voltage Rating: Up To 1000 VDC Filter Configuration: Single Or Multiple Stages
Shielding Type: Metal Or Conductive Plastic Certifications: CE ROHS TUV UL

Περιγραφή του προϊόντος:

Στρατιωτικά φίλτρα EMI

Ψάχνετε για αξιόπιστα και υψηλής απόδοσης φίλτρα EMI για τις στρατιωτικές σας εφαρμογές;Τα φίλτρα μας είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν εξαιρετική προστασία από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.Με τα φίλτρα μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι στρατιωτικές σας επιχειρήσεις δεν θα διακυβεύονται από την EMI.

Επισκόπηση του προϊόντος

Τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας είναι ειδικά σχεδιασμένα για στρατιωτική χρήση, παρέχοντας ανώτερη προστασία από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές σε σκληρά περιβάλλοντα.Αυτά τα φίλτρα είναι απαραίτητα για στρατιωτικό εξοπλισμό και συστήματα που απαιτούν βέλτιστη απόδοση και αξιοπιστία, ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

 • Ονομαστική συχνότητα κέντρου:50/60Hz
 • Τύπος:Στρατιωτικό φίλτρο EMI
 • Συσκευή:Μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας
 • Απώλεια εισαγωγής:Μέχρι 100 dB
 • Τύπος προστασίας:Διατίθεται σε μεταλλικές και διερχόμενες πλαστικές επιλογές
Βασικά χαρακτηριστικά
 • Φίλτρα EMI αυτοκινήτων:Τα φίλτρα μας είναι κατάλληλα για χρήση σε στρατιωτικά οχήματα, παρέχοντας αξιόπιστη προστασία από EMI σε ακραίες συνθήκες.
 • Παθητικά φίλτρα:Τα φίλτρα μας είναι παθητικά, που σημαίνει ότι δεν απαιτούν καμία εξωτερική πηγή ενέργειας, καθιστώντας τα εξαιρετικά αποδοτικά και οικονομικά.
 • Φίλτρο IEC EMI:Τα φίλτρα μας συμμορφώνονται με τα πρότυπα της Διεθνούς Ηλεκτροτεχνικής Επιτροπής (IEC), εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την απόδοσή τους.
 • Βιομηχανικό φίλτρο EMI:Τα φίλτρα μας είναι επίσης κατάλληλα για βιομηχανικές εφαρμογές, παρέχοντας εξαιρετική προστασία από τα EMI σε βιομηχανικά περιβάλλοντα.
 • Στρατιωτικό φίλτρο EMI:Τα φίλτρα μας είναι ειδικά σχεδιασμένα και δοκιμασμένα για στρατιωτική χρήση, παρέχοντας ανώτερη προστασία και απόδοση για κρίσιμα στρατιωτικά συστήματα και εξοπλισμό.
Επιλογές προσαρμογής

Στο Στρατιωτικό EMI Filters, καταλαβαίνουμε ότι κάθε στρατιωτική εφαρμογή είναι μοναδική και απαιτεί συγκεκριμένες λύσεις.σχήματαΣυνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους και ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.

Γιατί να επιλέξετε τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας;
 • Υψηλής απόδοσης φίλτρα σχεδιασμένα και δοκιμασμένα για στρατιωτική χρήση
 • Συμμόρφωση με τα πρότυπα IEC, διασφάλιση ποιότητας και αξιοπιστίας
 • Διαθέσιμα τόσο σε μεταλλικές όσο και σε διερχόμενες πλαστικές επιλογές για βέλτιστη προστασία
 • Προσαρμόσιμες επιλογές για να ανταποκρίνονται στις ειδικές σας απαιτήσεις
 • Αποτελεσματικές και οικονομικά αποδοτικές λύσεις
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση και υποστήριξη πελατών

Μην αφήνετε το EMI να θέσει σε κίνδυνο τις επιδόσεις του κρίσιμου στρατιωτικού εξοπλισμού και των συστημάτων σας.Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες ή για να συζητήσετε τις ειδικές σας ανάγκες με την ομάδα εμπειρογνωμόνων μας.


Τεχνικές παραμέτρους:


Εφαρμογές:

Εισαγωγή του προϊόντος:

Τα φίλτρα EMI στρατιωτικής χρήσης της μάρκας VIIP WeiAiPu, με αριθμό μοντέλου VIP5, είναι φίλτρα EMI υψηλής απόδοσης που έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε διάφορες στρατιωτικές εφαρμογές.Αυτά τα φίλτρα κατασκευάζονται στο Shenzhen και είναι γνωστά για την ανώτερη ποιότητα και την αξιοπιστία τους.Χρησιμοποιούνται ευρέως σε στρατιωτικό εξοπλισμό και συστήματα για να εξασφαλίσουν υψηλό επίπεδο προστασίας από τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.

Εφαρμογή και σενάρια:

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στα αυστηρά πρότυπα και τις απαιτήσεις της στρατιωτικής βιομηχανίας, καθιστώντας τα κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και σενάριων.Μερικές από τις κοινές εφαρμογές και σενάρια όπου αυτά τα φίλτρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι::

 • Φίλτρο IEC EMI:Τα φίλτρα αυτά συμμορφώνονται με τα πρότυπα της Διεθνούς Ηλεκτροτεχνικής Επιτροπής (IEC), καθιστώντας τα κατάλληλα για χρήση σε στρατιωτικό εξοπλισμό που πρέπει να πληροί διεθνή πρότυπα.
 • Φίλτρο EMI εναλλασσόμενου ρεύματοςΤα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι ειδικά σχεδιασμένα για να φιλτράρουν τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές σε αγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας εναλλασσόμενου ρεύματος, καθιστώντας τα ιδανικά για χρήση σε στρατιωτικές πηγές ενέργειας και σε άλλο εξοπλισμό.
 • Φίλτρα EMI αυτοκινήτων:Τα φίλτρα είναι επίσης κατάλληλα για χρήση σε στρατιωτικά οχήματα και άλλες κινητές πλατφόρμες, όπου μπορούν να καταστείλουν αποτελεσματικά τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές από εξωτερικές πηγές.
 • Στρατιωτικά φίλτρα EMI:Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτά τα φίλτρα χρησιμοποιούνται κυρίως σε στρατιωτικό εξοπλισμό και συστήματα, όπως συστήματα επικοινωνίας, συστήματα ραντάρ και συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου.
 • Φίλτρα EMI υψηλού ρεύματος:Το μοντέλο VIP5 των στρατιωτικών φίλτρων EMI μπορεί να χειριστεί υψηλά ρεύματα που κυμαίνονται από 0,5 έως 1600A, καθιστώντας τα κατάλληλα για χρήση σε στρατιωτικό εξοπλισμό υψηλής ισχύος.
Χαρακτηριστικά του προϊόντος:

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI από την VIIP WeiAiPu έχουν τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά:

 • Απώλεια εισαγωγής:Τα φίλτρα αυτά μπορούν να παρέχουν απώλεια εισαγωγής έως και 100 dB, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική καταστολή των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών.
 • Κατηγορία τάσης:Τα φίλτρα έχουν ονομαστική υψηλή τάση έως 1000 VDC, καθιστώντας τα κατάλληλα για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα στρατιωτικών εφαρμογών.
 • Διαμόρφωση φίλτρου:Τα φίλτρα είναι διαθέσιμα σε διαμορφώσεις ενός ή πολλών σταδίων, επιτρέποντας προσαρμοσμένες λύσεις με βάση τις ειδικές ανάγκες της εφαρμογής.
 • Τύπος προϊόντος:Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI ταξινομούνται ως φίλτρα EMI και έχουν σχεδιαστεί για να φιλτράρουν αποτελεσματικά τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές από στρατιωτικό εξοπλισμό και συστήματα.

Συνολικά, τα Στρατιωτικά φίλτρα EMI VIIP WeiAiPu είναι μια αξιόπιστη και υψηλής απόδοσης λύση για στρατιωτικές εφαρμογές που απαιτούν αποτελεσματική καταστολή των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών.Με την ανώτερη ποιότητα και τη συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα, αυτά τα φίλτρα εμπιστεύονται στρατιωτικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο.


Προσαρμογή:

Υπηρεσία εξατομίκευσης για στρατιωτικά φίλτρα EMI

Ετικέτα: VIIP WeiAiPu

Αριθμός μοντέλου: VIP5

Χώρος προέλευσης: Shenzhen

Τύπος ασπίδας: μέταλλο ή αγωγό πλαστικό

Πιστοποιητικά: CE, ROHS, TUV, UL

Τρόπος ρεύματος: 0,5-1600A

Κουτί: μέταλλο

Τύπος: Στρατιωτικό φίλτρο EMI

Στην ΒΙΙΠ WeiAiPu, κατανοούμε τη σημασία των προσαρμοσμένων λύσεων για τις ειδικές ανάγκες των πελατών μας.

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν ανώτερη προστασία από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές (EMI) και παρεμβολές ραδιοσυχνοτήτων (RFI) σε στρατιωτικές εφαρμογές.Με την υπηρεσία προσαρμογής, μπορούμε να προσαρμόσουμε τα φίλτρα μας για να ανταποκριθούν στις μοναδικές απαιτήσεις του έργου σας.

Επιλογές προσαρμογής:
 • Φίλτρα θορύβου οικιακής χρήσης:Μπορούμε να προσαρμόσουμε τα φίλτρα μας για να καταστείλουν τον θόρυβο και τις παρεμβολές σε εφαρμογές οικιακής χρήσης, καθιστώντας τα κατάλληλα για χρήση σε στρατιωτικές κατοικίες και άλλα οικιστικά περιβάλλοντα.
 • Φίλτρο καταστολής EMI:Τα φίλτρα μας μπορούν να προσαρμοστούν για να παρέχουν υψηλά επίπεδα καταστολής EMI, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη και αδιάλειπτη απόδοση σε κρίσιμα στρατιωτικά συστήματα.
 • Φίλτρα RFI EMI:Προσφέρουμε επιλογές προσαρμογής για να ενισχύσουμε την ικανότητα των φίλτρων μας να καταστείλουν τόσο EMI όσο και RFI, καθιστώντας τους ιδανικούς για χρήση σε ευαίσθητο στρατιωτικό εξοπλισμό.

Η υπηρεσία προσαρμογής μας επιτρέπει επίσης την επιλογή συγκεκριμένων υλικών και εξαρτημάτων για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις απόδοσης και συμβατότητας.Είτε χρειάζεστε μια μεταλλική ή αγωγική πλαστική ασπίδα, μπορούμε να παρέχουμε την καλύτερη λύση για το έργο σας.

Με τα πιστοποιητικά CE, ROHS, TUV και UL, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι τα προσαρμοσμένα στρατιωτικά φίλτρα EMI μας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία προσαρμογής μας και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο Στρατιωτικό φίλτρο EMI για το έργο σας.


Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή

Τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας συσκευάζονται προσεκτικά και αποστέλλονται για να διασφαλίσουμε την ασφαλή παράδοση στους πελάτες μας.Κάθε φίλτρο τυλίγεται μεμονωμένα σε προστατευτικά υλικά συσκευασίας για να αποφεύγεται οποιαδήποτε βλάβη κατά τη μεταφορά.

Για μεγαλύτερες παραγγελίες, τα φίλτρα συσκευάζονται σε ανθεκτικά κιβώτια από χαρτόνι, κατασκευασμένα κατά παραγγελία, με επιπλέον επένδυση για πρόσθετη προστασία.Αυτά τα κουτιά σφραγίζονται με ισχυρή ταινία για να αποφευχθεί οποιαδήποτε παραβίαση ή ζημιά.

We also take great care in labeling each package with detailed product information and handling instructions to ensure our customers receive the correct EMI filters and know how to handle them properly.

Οι μέθοδοι αποστολής μας επιλέγονται με βάση τον προορισμό και την επείγουσα ανάγκη της παραγγελίας.

Για διεθνείς παραγγελίες, λαμβάνουμε επιπλέον προφυλάξεις για να συμμορφωθούμε με τους απαιτούμενους τελωνειακούς κανονισμούς και να τεκμηριώσουμε σωστά όλα τα απαραίτητα έγγραφα για ομαλή παράδοση.

Στο Military EMI Filters, δεσμευόμαστε να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και να διασφαλίζουμε την ασφαλή και έγκαιρη παράδοσή τους στους πελάτες μας.Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σε κάθε πτυχή της συσκευασίας και της αποστολής μας..


Γενικά ερωτήματα:

 • Ε: Ποια είναι η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος;
  Α:Η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος είναι VIIP WeiAiPu.
 • Ε: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος;
  Α:Ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος είναι VIP5.
 • Ε: Πού παράγεται αυτό το προϊόν;
  Α:Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται στο Σενζέν.
 • Ε: Ποια είναι η λειτουργία των στρατιωτικών φίλτρων EMI;
  Α:Η λειτουργία των στρατιωτικών φίλτρων EMI είναι να προστατεύουν τις ηλεκτρονικές συσκευές από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.
 • Ε: Τι είδη συσκευών μπορούν να προστατευθούν από στρατιωτικά φίλτρα EMI;
  Α:Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI μπορούν να προστατεύσουν ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιορισμένων σε εξοπλισμό επικοινωνίας, συστήματα ραντάρ και πηγές ενέργειας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Vicky Lee

Τηλ.:: 18003057179

Φαξ: 86-0755-29890089

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα