Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΧαμηλής διέλευσης φίλτρο PCB

OEM Δικαιούμενο φίλτρο ισχύος PCB για συσκευασία επιφάνειας

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο πυρήνας είναι πολύ καλός, και η αποστολή ήταν γρήγορη. Ήταν πολύ. Ευχαριστήστε πάρα πολύ.

—— Γουόρεν Τέιλορ

Πολύ γρήγορα για να πάρει το φίλτρο γραμμών. και είναι άριστη ποιότητα. επίσης όταν έχετε τις ερωτήσεις, μπορούν να μου δώσουν γρήγορα την απάντηση.

—— Σαμ Χαντ

Όταν τοποθέτησα μια επείγουσα διαταγή, αφότου παίρνουν αυτή η διαταγή .they δοκιμάζει το καλύτερό τους στην παράδοση αυτοί σε με μέσα σε 3 ημέρες. Είμαι πολύ εκτιμώ για το. Άριστη υπηρεσία.

—— Manuel Ferreira

Έχω εγκαταστήσει τα φίλτρα για 2 μήνες και κανένα ζήτημα δεν βρέθηκε. Βοηθούν να αφαιρέσουν μια σημαντική ποσότητα των ηλεκτρομαγνητικών θορύβων και να βελτιώσουν την απόδοση του εξοπλισμού μου.

—— Αυξήθηκε clark

Η ποιότητα των φίλτρων είναι άριστη. Καλά-κατασκευάζονται με τα τραχιά συστατικά. Η απόδοση μείωσης θορύβου είναι όπως διευκρινίζεται στην περιγραφή προϊόντων και καλύπτει τις απαιτήσεις μου.

—— Sam selvaraj

Είμαι Online Chat Now

OEM Δικαιούμενο φίλτρο ισχύος PCB για συσκευασία επιφάνειας

OEM Δικαιούμενο φίλτρο ισχύος PCB για συσκευασία επιφάνειας
OEM Δικαιούμενο φίλτρο ισχύος PCB για συσκευασία επιφάνειας

Μεγάλες Εικόνας :  OEM Δικαιούμενο φίλτρο ισχύος PCB για συσκευασία επιφάνειας

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: Shenzhen
Μάρκα: VIIP WeiAiPu
Model Number: VIP9

OEM Δικαιούμενο φίλτρο ισχύος PCB για συσκευασία επιφάνειας

περιγραφή
Temperature Range: 25 / 085 / 21 Impedance: 50 Ohms
Operating Frequency: 50/60HZ Power Rating: 1 Watt
Rohs Compliant: Yes Type: Low Pass
Package Type: Surface Mount Operating Temperature: -55°C To +85°C

Περιγραφή του προϊόντος:

Φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB

Το φίλτρο PCB Low Pass είναι ένα υψηλής ποιότητας και αξιόπιστο προϊόν που έχει σχεδιαστεί για βιομηχανική χρήση.

Ως φίλτρο χαμηλής διαπερατότητας, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επιτρέπει τη διέλευση σημάτων χαμηλής συχνότητας, με παράλληλη εξασθένιση των σημάτων υψηλής συχνότητας.Αυτό το καθιστά ιδανικό για χρήση σε εφαρμογές όπου πρέπει να εξαλειφθεί ο ανεπιθύμητος θόρυβος υψηλής συχνότητας.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος είναι η απώλεια επιστροφής > 20dB. Αυτό σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην αντανάκλαση ανεπιθύμητων σημάτων, εξασφαλίζοντας ότι περνά μόνο το επιθυμητό σήμα.Αυτό το καθιστά ένα απαραίτητο συστατικό για οποιοδήποτε βιομηχανικό κύκλωμα ή σύστημα όπου η καθαρότητα του σήματος είναι κρίσιμη.

Επιπλέον, το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB είναι πλήρως συμβατό με το RoHS, εξασφαλίζοντας ότι πληροί όλα τα απαραίτητα περιβαλλοντικά πρότυπα.Αυτό το καθιστά μια ασφαλή και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για κάθε βιομηχανική εφαρμογή.

Το εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας για αυτό το φίλτρο είναι -55°C έως +85°C, καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα περιβάλλοντων και συνθηκών.Αυτό το επίπεδο ευελιξίας το καθιστά δημοφιλή επιλογή για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές όπου μπορεί να εμφανιστούν διακυμάνσεις θερμοκρασίας.

Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε βιομηχανικά συστήματα PCB.διασφάλιση της ομαλής και αποτελεσματικής λειτουργίας του συστήματοςΗ αντοχή και η αξιοπιστία του το καθιστούν μια οικονομικά αποδοτική λύση για οποιαδήποτε βιομηχανική εφαρμογή.

Συμπερασματικά, το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB είναι ένα υψηλής ποιότητας και ευέλικτο προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των βιομηχανικών εφαρμογών.και συμμόρφωση RoHS, είναι μια αξιόπιστη και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για οποιεσδήποτε βιομηχανικές ανάγκες φίλτρων PCB.Η ικανότητά του να λειτουργεί σε ευρύ εύρος θερμοκρασιών και το συμπαγές σχεδιασμό του το καθιστούν δημοφιλή επιλογή για διάφορα βιομηχανικά συστήματαΕμπιστευτείτε το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB για να παρέχετε την καλύτερη λύση για τις βιομηχανικές σας ανάγκες PCB.


Χαρακτηριστικά:

 1. Ονομασία προϊόντος: Φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB
 2. Κατηγοριοποιημένο ρεύμα: 0,5A-6A
 3. Θερμοκρασία λειτουργίας: -55°C έως +85°C
 4. Συμμόρφωση Rohs: Ναι
 5. Τύπος: χαμηλή διέλευση
 6. Κατηγορία ισχύος: 1 Watt
 7. PCB υψηλής συχνότητας
 8. Παθητικό φίλτρο
 9. PCB υψηλής συχνότητας

Εφαρμογές:

VIIP WeiAiPu VIP9 - Υψηλής ποιότητας φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB
Ετικέτα: VIIP WeiAiPu

Αριθμός μοντέλου: VIP9

Χώρος προέλευσης: Shenzhen

 • Απώλεια εισαγωγής: < 0,5 dB
 • Θερμοκρασία λειτουργίας: -55°C έως +85°C
 • Συμμόρφωση με το RoHS: Ναι
 • OEM: ΑΝΑΠΟΦΑΣΤΕΙΣ
 • Αντίσταση: 50 Ωμ
Περιγραφή του προϊόντος

Το VIIP WeiAiPu VIP9 είναι ένα παθητικό φίλτρο που έχει σχεδιαστεί για βιομηχανική χρήση.Είναι ένα υψηλής ποιότητας φίλτρο χαμηλής διαπερατότητας PCB που εμποδίζει αποτελεσματικά τα σήματα υψηλής συχνότητας και επιτρέπει μόνο τα σήματα χαμηλής συχνότητας να περάσουνΑυτό το καθιστά αξιόπιστη επιλογή για διάφορες εφαρμογές σε βιομηχανίες όπως τηλεπικοινωνίες, αεροδιαστημικές, στρατιωτικές και άλλες.

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Χαμηλή απώλεια εισαγωγής: Με απώλεια εισαγωγής μικρότερη από 0,5 dB, το VIP9 παρέχει υψηλό επίπεδο εξασθένισης του σήματος, διασφαλίζοντας ότι μόνο τα σήματα χαμηλής συχνότητας περνάνε από το φίλτρο.
 • Ευρύ φάσμα θερμοκρασιών λειτουργίας: Το VIP9 μπορεί να λειτουργεί σε ακραίες θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -55 °C έως +85 °C, καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση σε σκληρά βιομηχανικά περιβάλλοντα.
 • Συμμόρφωση με το RoHS: Το φίλτρο συμμορφώνεται με την οδηγία για τον περιορισμό των επικίνδυνων ουσιών, εξασφαλίζοντας ότι είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ασφαλές για χρήση.
 • Διαθέσιμη OEM: Η VIIP WeiAiPu προσφέρει υπηρεσίες OEM, επιτρέποντας στους πελάτες να προσαρμόζουν το φίλτρο σύμφωνα με τις ειδικές τους απαιτήσεις.
 • Αντίσταση 50 Ωμ: Το VIP9 έχει μια τυποποιημένη αντίσταση 50 Ωμ, καθιστώντας το συμβατό με ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών εξοπλισμού.
Εφαρμογές

Το VIIP WeiAiPu VIP9 είναι κατάλληλο για χρήση σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές, μεταξύ των οποίων:

 • Φίλτρα ισχύος: Το φίλτρο αποκλείει αποτελεσματικά τον θόρυβο υψηλής συχνότητας από τα ηλεκτρικά δίκτυα, εξασφαλίζοντας σταθερή παροχή ενέργειας για ευαίσθητους εξοπλισμούς.
 • Φίλτρα υψηλής συχνότητας: Το VIP9 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλα φίλτρα υψηλής συχνότητας για την περαιτέρω μείωση του θορύβου και των παρεμβολών στους βιομηχανικούς εξοπλισμούς.
 • Βιομηχανικά φίλτρα PCB: Το φίλτρο έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε βιομηχανικά PCB, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για τους κατασκευαστές αυτού του τομέα.
Συμπεράσματα

Το VIIP WeiAiPu VIP9 είναι ένα εξαιρετικά αξιόπιστο και αποτελεσματικό φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών εφαρμογών.,και συμμόρφωση με τα πρότυπα RoHS, είναι η κορυφαία επιλογή για όσους χρειάζονται ένα υψηλής ποιότητας παθητικό φίλτρο.Η διαθεσιμότητα υπηρεσιών OEM καθιστά επίσης μια ευέλικτη επιλογή για προσαρμογή για την κάλυψη ειδικών αναγκώνΕπιλέξτε το VIP9 για τις ανάγκες βιομηχανικού φιλτραρίσματος και βιώστε τη διαφορά στην απόδοση και την ποιότητα.


Προσαρμογή:

Εφαρμοσμένη εξυπηρέτηση

Ετικέτα: VIIP WeiAiPu

Αριθμός μοντέλου: VIP9

Χώρος προέλευσης: Shenzhen

Απώλεια εισαγωγής: < 0,5 dB

Τύπος: χαμηλή διέλευση

Κατηγορία ισχύος: 1 Watt

OEM: ΑΝΑΠΟΦΑΣΤΕΙΣ

Κατηγοριοποιημένο ρεύμα: 0,5A-6A

Η VIIP WeiAiPu προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για το φίλτρο PCB Low Pass, σχεδιασμένο για βιομηχανική χρήση.

Τα φίλτρα χαμηλής διέλευσης έχουν απώλεια εισαγωγής μικρότερη από 0,5dB και ονομαστική ισχύ 1 Watt, καθιστώντας τα ιδανικά για μια ποικιλία εφαρμογών.

Με τις υπηρεσίες OEM, μπορούμε να παρέχουμε προσαρμοσμένες επιλογές εμπορικής επωνυμίας και συσκευασίας για τους πελάτες μας.

Τα φίλτρα χαμηλής διέλευσης μας είναι επίσης βαθμολογημένα για ένα εύρος ρεύματος 0.5A-6A, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη και αποτελεσματική απόδοση.

Επιλέξτε το VIIP WeiAiPu για υψηλής ποιότητας και προσαρμόσιμα φίλτρα ισχύος για τις βιομηχανικές σας ανάγκες.


Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή φίλτρων χαμηλής διέλευσης PCB
Συσκευή

Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB συσκευάζεται σε ένα ανθεκτικό χαρτόνια κουτί με αφρό για την προστασία του φίλτρου κατά τη διάρκεια της αποστολής.και λογότυπο εταιρείας για εύκολη αναγνώριση.

Μέσα στο κουτί, το φίλτρο τυλίγεται με αντιστατικό περιτύλιγμα φυσαλίδων για να αποφευχθεί οποιαδήποτε βλάβη ή στατική συσσώρευση κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Ανάλογα με το μέγεθος και την παραγγελθείσα ποσότητα, το φίλτρο μπορεί επίσης να συσκευαστεί σε πλαστική σακούλα για να παρέχει πρόσθετη προστασία.

Ναυτιλία

Προσφέρουμε τόσο εγχώριες όσο και διεθνείς επιλογές αποστολής για το φίλτρο PCB Low Pass μας.

Για την εγχώρια αποστολή, χρησιμοποιούμε αξιόπιστες υπηρεσίες ταχυμεταφορών, όπως UPS, FedEx ή USPS. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν την προτιμώμενη μέθοδο αποστολής κατά το κλείσιμο.

Για τις διεθνείς μεταφορές, συνεργαζόμαστε με διάφορους μεταφορείς για να διασφαλίσουμε ότι το φίλτρο φτάνει στον προορισμό του εγκαίρως και οικονομικά.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών και οι πελάτες θα λάβουν έναν αριθμό παρακολούθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να παρακολουθήσουν την κατάσταση παράδοσης του πακέτου τους.

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην συσκευασία και την επισήμανση των προϊόντων μας για να διασφαλίσουμε μια ομαλή και ασφαλή διαδικασία παράδοσης για τους πελάτες μας.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το φίλτρο PCB Low Pass.


Γενικά ερωτήματα:

.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Vicky Lee

Τηλ.:: 18003057179

Φαξ: 86-0755-29890089

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα