Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΧαμηλής διέλευσης φίλτρο PCB

Κατηγοριοποιημένο ρεύμα 0,5A-6A Φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB για συχνότητα λειτουργίας 50/60HZ

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο πυρήνας είναι πολύ καλός, και η αποστολή ήταν γρήγορη. Ήταν πολύ. Ευχαριστήστε πάρα πολύ.

—— Γουόρεν Τέιλορ

Πολύ γρήγορα για να πάρει το φίλτρο γραμμών. και είναι άριστη ποιότητα. επίσης όταν έχετε τις ερωτήσεις, μπορούν να μου δώσουν γρήγορα την απάντηση.

—— Σαμ Χαντ

Όταν τοποθέτησα μια επείγουσα διαταγή, αφότου παίρνουν αυτή η διαταγή .they δοκιμάζει το καλύτερό τους στην παράδοση αυτοί σε με μέσα σε 3 ημέρες. Είμαι πολύ εκτιμώ για το. Άριστη υπηρεσία.

—— Manuel Ferreira

Έχω εγκαταστήσει τα φίλτρα για 2 μήνες και κανένα ζήτημα δεν βρέθηκε. Βοηθούν να αφαιρέσουν μια σημαντική ποσότητα των ηλεκτρομαγνητικών θορύβων και να βελτιώσουν την απόδοση του εξοπλισμού μου.

—— Αυξήθηκε clark

Η ποιότητα των φίλτρων είναι άριστη. Καλά-κατασκευάζονται με τα τραχιά συστατικά. Η απόδοση μείωσης θορύβου είναι όπως διευκρινίζεται στην περιγραφή προϊόντων και καλύπτει τις απαιτήσεις μου.

—— Sam selvaraj

Είμαι Online Chat Now

Κατηγοριοποιημένο ρεύμα 0,5A-6A Φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB για συχνότητα λειτουργίας 50/60HZ

Κατηγοριοποιημένο ρεύμα 0,5A-6A Φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB για συχνότητα λειτουργίας 50/60HZ
Κατηγοριοποιημένο ρεύμα 0,5A-6A Φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB για συχνότητα λειτουργίας 50/60HZ

Μεγάλες Εικόνας :  Κατηγοριοποιημένο ρεύμα 0,5A-6A Φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB για συχνότητα λειτουργίας 50/60HZ

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: Shenzhen
Μάρκα: VIIP WeiAiPu
Model Number: VIP9

Κατηγοριοποιημένο ρεύμα 0,5A-6A Φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB για συχνότητα λειτουργίας 50/60HZ

περιγραφή
Insertion Loss: <0.5dB Rohs Compliant: Yes
Rated Current: 0.5A-6A Type: Low Pass
Operating Temperature: -55°C To +85°C Temperature Range: 25 / 085 / 21
Impedance: 50 Ohms Oem: ACCEPTABLE

Περιγραφή του προϊόντος:

Επισκόπηση του προϊόντος: Φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB

Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB είναι ένα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικό στοιχείο που έχει σχεδιαστεί για βιομηχανική χρήση.Αυτό το φίλτρο είναι ένα απαραίτητο μέρος κάθε ηλεκτρονικού κυκλώματος, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη απόδοση και αποτρέποντας τυχόν παρεμβολές ή θόρυβο.

Βασικά χαρακτηριστικά:
 • Συμμόρφωση Rohs:Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB συμμορφώνεται με την οδηγία για τον περιορισμό των επικίνδυνων ουσιών (RoHS), διασφαλίζοντας ότι δεν περιέχει επικίνδυνα υλικά.
 • Επιστροφή απώλειας:Το φίλτρο έχει απώλεια επιστροφής > 20 dB, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά την ποσότητα της ανακλαστικής ενέργειας σε ένα κύκλωμα.
 • OEM:Κατανοούμε τη σημασία της εξατομίκευσης στην βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών. Ως εκ τούτου, η εταιρεία μας είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες OEM για να ανταποκριθεί στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.
 • Τύπος συσκευασίας:Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB έχει σχεδιαστεί για τεχνολογία επιφανειακής τοποθέτησης, καθιστώντας το κατάλληλο για PCB υψηλής συχνότητας.
 • Απώλεια εισαγωγής:Με απώλεια εισαγωγής < 0,5dB, το φίλτρο αυτό ελαχιστοποιεί την απώλεια της έντασης του σήματος, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας έξοδο.
Βιομηχανικά φίλτρα PCB:

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην παραγωγή βιομηχανικών φίλτρων PCB, συμπεριλαμβανομένων φίλτρων χαμηλής διέλευσης, φίλτρων υψηλής διέλευσης και φίλτρων ζώνης.Τα φίλτρα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες βιομηχανικών εφαρμογών., παρέχοντας βέλτιστες επιδόσεις και αξιοπιστία.

Σχεδιασμός PCB:

Έχουμε μια ομάδα έμπειρων μηχανικών που μπορούν να παρέχουν αποτελεσματικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες σχεδιασμού PCB.Χρησιμοποιούμε προηγμένο λογισμικό και εργαλεία για να σχεδιάσουμε υψηλής ποιότητας PCB που πληρούν τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές σαςΤα PCB μας είναι γνωστά για την αντοχή, τη λειτουργικότητα και την οικονομική τους απόδοση.

Τεχνολογία επιφανειακής τοποθέτησης

Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB έχει σχεδιαστεί για την τεχνολογία επιφανειακής τοποθέτησης, η οποία είναι μια δημοφιλής μέθοδος συναρμολόγησης PCB.το οποίο το καθιστά ιδανικό για PCB υψηλής συχνότηταςΠαρέχει επίσης καλύτερη θερμική και ηλεκτρική απόδοση, εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία και τη μακροζωία του φίλτρου.

Συμπερασματικά, το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB είναι ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό ηλεκτρονικό συστατικό που είναι απαραίτητο για κάθε βιομηχανικό κύκλωμα.τεχνολογία επιφανειακής τοποθέτησης, και χαμηλή απώλεια εισαγωγής, αυτό το φίλτρο είναι η τέλεια επιλογή για τις ηλεκτρονικές σας ανάγκες.


Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB
 • Απώλεια εισαγωγής: < 0,5 dB
 • Θερμοκρασία λειτουργίας: -55°C έως +85°C
 • Τερματισμός:
 • Κατηγοριοποιημένο ρεύμα: 0,5A-6A
 • Περιοχή θερμοκρασίας: 25 / 085 / 21
 • Φίλτρα βαρέων εξοπλισμού
 • Βιομηχανικά φίλτρα PCB
 • Φίλτρο χαμηλής διέλευσης
 • Πυροσβεστική συσκευή
 • Υψηλή απόδοση
 • Μικρό μέγεθος

Εφαρμογές:

Σενάριο εφαρμογής του φίλτρου χαμηλής διέλευσης PCB
Εισαγωγή του φίλτρου χαμηλής διέλευσης VIIP WeiAiPu VIP9

Το VIIP WeiAiPu VIP9 είναι ένα εμπορικό σήμα υψηλής ποιότητας φίλτρων ισχύος PCB, που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αποτελεσματικό φιλτράρισμα χαμηλής διέλευσης για ηλεκτρονικά κυκλώματα.έχει σχεδιαστεί ειδικά για επιφανειακή τοποθέτηση και παράγεται στο ShenzhenΤο εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας του VIP9 κυμαίνεται μεταξύ -55°C και +85°C, καθιστώντας το κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών και εμπορικών εφαρμογών.

Ως φίλτρο χαμηλής διέλευσης, το VIP9 έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει τη διέλευση των σημάτων χαμηλής συχνότητας, με παράλληλη εξασθένιση των σημάτων υψηλής συχνότητας.Αυτό το καθιστά απαραίτητο συστατικό για ηλεκτρονικά κυκλώματα που απαιτούν σταθερή και καθαρή παροχή ενέργειαςΤα ακόλουθα είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά και εφαρμογές του φίλτρου χαμηλής διέλευσης VIIP WeiAiPu VIP9.

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Απώλεια εισαγωγής: < 0,5 dB
 • Τύπος: χαμηλή διέλευση
 • Συμμόρφωση Rohs: Ναι
Εφαρμογές

Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης VIP9 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων:

 • Πηγές ρεύματος: Το VIP9 μπορεί να φιλτράρει αποτελεσματικά τον θόρυβο υψηλής συχνότητας και τις παρεμβολές από την παροχή ρεύματος, εξασφαλίζοντας σταθερή και καθαρή ενέργεια για ευαίσθητα ηλεκτρονικά εξαρτήματα.
 • Ακουστικός εξοπλισμός: Στον ακουστικό εξοπλισμό, το VIP9 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φιλτράρει ανεπιθύμητα σήματα υψηλής συχνότητας, με αποτέλεσμα να έχει σαφέστερη και ακριβέστερη έξοδο ήχου.
 • Κύκλοι ραδιοσυχνοτήτων (RF): Το VIP9 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φιλτράρει τις παρεμβολές υψηλής συχνότητας σε κυκλώματα RF, βελτιώνοντας τη συνολική απόδοση και την αξιοπιστία.
 • Βιομηχανικά συστήματα ελέγχου: Στα βιομηχανικά συστήματα ελέγχου, το VIP9 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φιλτράρει τον θόρυβο από την παροχή ενέργειας και τα σήματα, εξασφαλίζοντας σταθερά και ακριβή σήματα ελέγχου για μηχανήματα και εξοπλισμό..
Προδιαγραφές προϊόντος
Ονομασία μάρκας ΒΙΠ WeiAIPu
Αριθμός μοντέλου VIP9
Χώρος καταγωγής Σενζέν
Θερμοκρασία λειτουργίας -55°C έως +85°C
Τύπος συσκευασίας Επεξεργασία επιφανείας
Απώλεια εισαγωγής < 0,5 dB
Τύπος Χαμηλό πέρασμα
Συμμόρφωση Rohs - Ναι, ναι.

VIIP WeiAiPu Co., Ltd.

Διεύθυνση: αριθ. 123, Βιομηχανική Λεωφόρος, Σενζέν, Κίνα

Τηλέφωνο: +86-755-12345678

Ηλεκτρονικό μήνυμα: info@viipweiaipu.com


Προσαρμογή:

Υπηρεσία εξατομίκευσης φίλτρων χαμηλής διέλευσης PCB
Χαρακτηριστικά του προϊόντος:
 • Ετικέτα: VIIP WeiAiPu
 • Αριθμός μοντέλου: VIP9
 • Χώρος προέλευσης: Shenzhen
 • Περιοχή θερμοκρασίας: 25 / 085 / 21
 • Κατηγοριοποιημένο ρεύμα: 0,5A-6A
 • Τύπος συσκευασίας: επιφανειακή τοποθέτηση
 • Απώλεια εισαγωγής: < 0,5 dB
 • Κατηγορία ισχύος: 1 Watt
Βασικά χαρακτηριστικά:

Το φίλτρο PCB Low Pass μας, το μοντέλο VIP9 από την VIIP WeiAiPu, προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις για τις ειδικές σας ανάγκες..Μπορεί να χειριστεί ονομαστικό ρεύμα 0,5A-6A, καθιστώντας το κατάλληλο για διάφορες εφαρμογές.

Η απώλεια εισαγωγής είναι μικρότερη από 0,5dB, εξασφαλίζοντας ελάχιστη στρέβλωση του σήματος.Το φίλτρο PCB Low Pass μας μπορεί να χειριστεί φορτία υψηλής ισχύος διατηρώντας την ποιότητα και την απόδοσή του.

Επιλογές προσαρμογής:

Καταλαβαίνουμε ότι κάθε έργο έχει μοναδικές απαιτήσεις, γι 'αυτό προσφέρουμε υπηρεσίες προσαρμογής για το φίλτρο PCB Low Pass μας.ονομαστικό ρεύμαΜπορούμε επίσης να παρέχουμε διαφορετικές επιλογές για απώλεια εισαγωγής, ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής σας.

Γιατί να επιλέξετε το ΒΙΙΠ WeiAiPu;

Στο VIIP WeiAiPu, ειδικευόμαστε στην κατασκευή υψηλής ποιότητας φίλτρων ενέργειας για διάφορες βιομηχανίες.Έχουμε μια ομάδα έμπειρων μηχανικών που μπορούν να παρέχουν εξατομικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας φίλτρο ισχύος PCBΤα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας και υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές για να εξασφαλίσουν την αξιοπιστία και την απόδοσή τους.Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε να σας παραδώσουμε το καλύτερο φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB για το έργο σας.


Συσκευή και αποστολή:

Φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB
Συσκευή και αποστολή

Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB είναι προσεκτικά συσκευασμένο για να εξασφαλιστεί η ασφάλειά του κατά τη μεταφορά.

Πληροφορίες συσκευασίας:
 • Το φίλτρο τοποθετείται σε μια αντιστατική σακούλα για να αποφευχθεί οποιαδήποτε βλάβη από στατικό ηλεκτρισμό.
 • Η αντιστατική σακούλα τοποθετείται στη συνέχεια σε έναν φάκελο φουσκωτού περιτύλιγματος για επιπλέον προστασία.
 • Ο φάκελος σφραγίζεται και επισημαίνεται με το όνομα του προϊόντος και τις πληροφορίες αποστολής.
Μέθοδοι αποστολής:

Προσφέρουμε τόσο εγχώριες όσο και διεθνείς μεταφορές για τους πελάτες μας.

 • Εσωτερική αποστολή: Χρησιμοποιούμε αξιόπιστες υπηρεσίες ταχυμεταφορών όπως FedEx, UPS και DHL για να διασφαλίσουμε την έγκαιρη και ασφαλή παράδοση.
 • Διεθνής αποστολή: Στέλνουμε στις περισσότερες χώρες παγκοσμίως, και χρησιμοποιούμε ένα συνδυασμό αεροπορικών και θαλάσσιων μεταφορών για να κρατήσουμε χαμηλά τα έξοδα αποστολής.

Για τις χύδην παραγγελίες, μπορούμε επίσης να οργανώσουμε προσαρμοσμένες συσκευασίες και επιλογές αποστολής για να ανταποκριθούμε στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.


Γενικά ερωτήματα:

 • Ε:Ποιο είναι το εμπορικό σήμα αυτού του προϊόντος;
  Α:Η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος είναι VIIP WeiAiPu.
 • Ε:Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος;
  Α:Ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος είναι VIP9.
 • Ε:Πού κατασκευάζεται αυτό το προϊόν;
  Α:Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται στο Σενζέν.
 • Ε:Τι είδος φίλτρου χρησιμοποιείται σε αυτό το προϊόν;
  Α:Αυτό το προϊόν χρησιμοποιεί φίλτρο χαμηλής διέλευσης.
 • Ε:Ποιες είναι οι διαστάσεις αυτού του προϊόντος;
  Α:Οι διαστάσεις αυτού του προϊόντος είναι 4 ίντσες επί 4 ίντσες επί 1 ίντσες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Vicky Lee

Τηλ.:: 18003057179

Φαξ: 86-0755-29890089

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα