Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣτρατιωτικά φίλτρα EMI

Μεταλλικά ή αγωγικά πλαστικά στρατιωτικά φίλτρα EMI ρεύμα 0,5-1600A συσκευασία μπορεί να προσαρμοστεί

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο πυρήνας είναι πολύ καλός, και η αποστολή ήταν γρήγορη. Ήταν πολύ. Ευχαριστήστε πάρα πολύ.

—— Γουόρεν Τέιλορ

Πολύ γρήγορα για να πάρει το φίλτρο γραμμών. και είναι άριστη ποιότητα. επίσης όταν έχετε τις ερωτήσεις, μπορούν να μου δώσουν γρήγορα την απάντηση.

—— Σαμ Χαντ

Όταν τοποθέτησα μια επείγουσα διαταγή, αφότου παίρνουν αυτή η διαταγή .they δοκιμάζει το καλύτερό τους στην παράδοση αυτοί σε με μέσα σε 3 ημέρες. Είμαι πολύ εκτιμώ για το. Άριστη υπηρεσία.

—— Manuel Ferreira

Έχω εγκαταστήσει τα φίλτρα για 2 μήνες και κανένα ζήτημα δεν βρέθηκε. Βοηθούν να αφαιρέσουν μια σημαντική ποσότητα των ηλεκτρομαγνητικών θορύβων και να βελτιώσουν την απόδοση του εξοπλισμού μου.

—— Αυξήθηκε clark

Η ποιότητα των φίλτρων είναι άριστη. Καλά-κατασκευάζονται με τα τραχιά συστατικά. Η απόδοση μείωσης θορύβου είναι όπως διευκρινίζεται στην περιγραφή προϊόντων και καλύπτει τις απαιτήσεις μου.

—— Sam selvaraj

Είμαι Online Chat Now

Μεταλλικά ή αγωγικά πλαστικά στρατιωτικά φίλτρα EMI ρεύμα 0,5-1600A συσκευασία μπορεί να προσαρμοστεί

Μεταλλικά ή αγωγικά πλαστικά στρατιωτικά φίλτρα EMI ρεύμα 0,5-1600A συσκευασία μπορεί να προσαρμοστεί

περιγραφή
Filter Configuration: Single Or Multiple Stages Insertion Loss: Up To 100 DB
Shielding Type: Metal Or Conductive Plastic Packing: Can Customized
Nominal Center Frequency: 50/60Hz Type: Military EMI Filter
Current: 0.5-1600A Case: Metal

Περιγραφή του προϊόντος:

Σύνοψη προϊόντος: Στρατιωτικά φίλτρα EMI

Στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι βασικά στοιχεία του εξοπλισμού φίλτρου αέρα που χρησιμοποιείται σε στρατιωτικές εφαρμογές.διασφάλιση αξιόπιστης και αποδοτικής λειτουργίας ακόμη και σε σκληρά περιβάλλοντα.

Με εύρος ρεύματος 0,5-1600A, αυτά τα φίλτρα είναι κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα στρατιωτικού εξοπλισμού, από μικρές φορητές συσκευές έως μεγάλα στρατιωτικά οχήματα και αεροσκάφη.Διατίθενται επίσης σε μονό ή πολλαπλά στάδια., παρέχοντας ευελιξία στην εκπλήρωση των ειδικών απαιτήσεων του ΕΤΕ.

Τα φίλτρα στεγάζονται σε ανθεκτική μεταλλική θήκη, παρέχοντας προστασία από φυσικές βλάβες και εξασφαλίζοντας μακροχρόνια απόδοση.μπορούν να αντέξουν υψηλές τάσεις και να παρέχουν σταθερές δυνατότητες φιλτραρίσματος.

Στα στρατιωτικά φίλτρα EMI, καταλαβαίνουμε τη σημασία της προσαρμοστικότητας σε στρατιωτικές εφαρμογές.Είτε είναι ένα μοναδικό μέγεθος ή σχήμα, ειδικές απαιτήσεις EMI, ή ειδικές περιβαλλοντικές συνθήκες, η ομάδα των εμπειρογνωμόνων μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να παρέχει την καλύτερη λύση.

Βασικά χαρακτηριστικά:
 • Διάστημα υψηλού ρεύματος 0,5-1600A
 • Μοναδικά ή πολλαπλά στάδια για ευέλικτες επιλογές φιλτραρίσματος
 • Ανθεκτική μεταλλική θήκη για σωματική προστασία
 • Μέχρι 1000 VDC ονομαστική τάση για υπερτάσεις υψηλής τάσης
 • Προσαρμόσιμες για την κάλυψη ειδικών απαιτήσεων EMI
Εφαρμογές:
 • Στρατιωτικά οχήματα και αεροσκάφη
 • Συσκευές χειρός
 • Συστήματα επικοινωνίας
 • Συστήματα ραντάρ και σόναρ
 • Συστήματα καθοδήγησης και ελέγχου

Με την εμπειρία μας στα φίλτρα EMC EMI και τη δέσμευσή μας για ποιότητα και εξατομίκευση, τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι ο έμπιστος συνεργάτης σας για όλες τις στρατιωτικές ανάγκες φίλτρωσης EMI.Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τα φίλτρα IEC EMI και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε να βελτιώσουμε την απόδοση και την αξιοπιστία του στρατιωτικού εξοπλισμού σας.


Τεχνικές παραμέτρους:

Τεχνικές προδιαγραφές στρατιωτικών φίλτρων EMI
Πιστοποιητικά Εφαρμογή της οδηγίας 2008/57/ΕΚ
Διαμόρφωση φίλτρου Μία ή πολλαπλά στάδια
Απώλεια εισαγωγής Μέχρι 100 dB
Τρέχων 0.5-1600Α
Υπόθεση Χάλυβα
Τύπος προϊόντος Φίλτρα EMI
Τύπος Στρατιωτικό φίλτρο EMI
Κατηγορία τάσης Μέχρι 1000 VDC
Συσκευή Προσαρμόσιμη
Τύπος προστασίας Μεταλλικά ή αγωγικά πλαστικά
Βασικά χαρακτηριστικά Φίλτρο EMI IEC, Φίλτρο γραμμής ηλεκτρικής ενέργειας EMI, Φίλτρο EMI μετατροπέα

Εφαρμογές:

VIIP WeiAiPu - VIP5 Στρατιωτικά φίλτρα EMI

Το μοντέλο VIP5 έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις αυστηρές απαιτήσεις των στρατιωτικών εφαρμογών,παρέχει ανώτερη προστασία από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές (EMI) και παρεμβολές ραδιοσυχνοτήτων (RFI).

Επισκόπηση του προϊόντος

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι σχεδιασμένα για να φιλτράρουν ανεπιθύμητες ηλεκτρομαγνητικές και ραδιοσυχνότητες στις στρατιωτικές συσκευές.διασφάλιση αξιόπιστης και σταθερής απόδοσης σε κρίσιμες λειτουργίεςΤο μοντέλο VIP5 είναι ένα μονο- ή πολλαπλό σταδιο φίλτρο που μπορεί να χειριστεί ένα ευρύ φάσμα ρεύματος, καθιστώντας το κατάλληλο για μια ποικιλία εφαρμογών.

Ετικέτα: VIIP WeiAiPu

Το ΒΙΙΠ WeiAiPu είναι ένα αξιόπιστο και αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα στον τομέα των φίλτρων EMI, γνωστό για τα υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα προϊόντα του.παρέχει ανώτερη προστασία και απόδοση στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα.

Αριθμός μοντέλου: VIP5

Το μοντέλο VIP5 είναι ένα από τα πιο προηγμένα στρατιωτικά φίλτρα EMI, σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις αυστηρές απαιτήσεις των στρατιωτικών εφαρμογών.από μικρές ηλεκτρονικές συσκευές έως μεγάλα στρατιωτικά οχήματα.

Χώρος προέλευσης: Shenzhen

Τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας κατασκευάζονται με περηφάνια στο Σενζέν της Κίνας.διασφάλιση της τήρησης των υψηλότερων προτύπων ποιότητας σε κάθε προϊόν.

Ονομαστική συχνότητα κέντρου: 50/60Hz

Το μοντέλο VIP5 έχει ονομαστική κεντρική συχνότητα 50/60Hz, καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση τόσο σε συστήματα ισχύος 50Hz όσο και 60Hz.Αυτό επιτρέπει ευελιξία και συμβατότητα σε διάφορες στρατιωτικές εφαρμογές.

Τρόπος ρεύματος: 0,5-1600A

Το μοντέλο VIP5 μπορεί να χειριστεί ένα ευρύ φάσμα ρεύματος, από 0,5A έως 1600A, καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση σε μια ποικιλία στρατιωτικού εξοπλισμού.Η ευελιξία αυτή επιτρέπει την προσαρμογή και προσαρμογή σε ειδικές απαιτήσεις.

Πιστοποιητικά: CE ROHS TUV UL

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι πιστοποιημένα από κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των CE, ROHS, TUV και UL. Αυτές οι πιστοποιήσεις εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας,δίνοντας στους πελάτες μας ηρεμία.

Συσκευή: Μπορούν να προσαρμοστούν

Κατανοούμε ότι διαφορετικοί πελάτες μπορεί να έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις συσκευασίας.Αυτό επιτρέπει την αποτελεσματική και ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση των προϊόντων μας.

Διαμόρφωση φίλτρου: μονό ή πολλαπλό στάδιο

Το μοντέλο VIP5 μπορεί να ρυθμιστεί ως ένα ή πολλαπλό στάδιο φίλτρου, ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες της εφαρμογής.Αυτή η ευελιξία επιτρέπει τη βέλτιστη απόδοση και αποτελεσματικότητα σε διαφορετικό στρατιωτικό εξοπλισμό και συστήματα.

Σενάρια εφαρμογής
 • Εξοπλισμός επικοινωνίας: Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι ιδανικά για χρήση σε στρατιωτικά συστήματα επικοινωνίας, εξασφαλίζοντας σαφή και αδιάκοπη μετάδοση σημάτων.
 • Αεροσκάφη και πυραύλοι: Το μοντέλο VIP5 μπορεί να αντέξει ακραίες θερμοκρασίες, δονήσεις και σοκ, καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση σε αεροσκάφη και πυραύλους.
 • Στρατιωτικά οχήματα: Τα φίλτρα EMI μας έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν ευαίσθητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε στρατιωτικά οχήματα από παρεμβολές, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη απόδοση σε κρίσιμες αποστολές.
 • Συστήματα ραντάρ: Το μοντέλο VIP5 είναι κατάλληλο για χρήση σε συστήματα ραντάρ, εξασφαλίζοντας ακριβή και αδιάκοπη ανίχνευση και παρακολούθηση στόχων.
Τελικές Σκεφτήριες

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI της VIIP WeiAiPu είναι η κορυφαία επιλογή για στρατιωτικές εφαρμογές που απαιτούν αξιόπιστη και αποτελεσματική προστασία από ηλεκτρομαγνητικές και ραδιοσυχνότητες.Το μοντέλο VIP5, με τα προηγμένα χαρακτηριστικά και τις πιστοποιήσεις, είναι μια απόδειξη της δέσμευσής μας να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα ποιότητας στους πελάτες μας.


Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένη εξυπηρέτηση για στρατιωτικά φίλτρα EMI - VIIP WeiAiPu VIP5

Ετικέτα: VIIP WeiAiPu

Αριθμός μοντέλου: VIP5

Χώρος προέλευσης: Shenzhen

Διαμόρφωση φίλτρου: μονό ή πολλαπλό στάδιο

Συσκευή: Μπορούν να προσαρμοστούν

Ονομαστική συχνότητα κέντρου: 50/60Hz

Κουτί: μέταλλο

Διορισμένη τάση: Μέχρι 1000 VDC

Φίλτρο EMI - Ανώτερη προστασία για στρατιωτικές εφαρμογές

Το VIIP WeiAiPu προσφέρει εξατομικευμένα φίλτρα EMI ειδικά σχεδιασμένα για στρατιωτικές εφαρμογές.Το μοντέλο VIP5 είναι ένα υψηλής απόδοσης φίλτρο ισχύος EMI που παρέχει ανώτερη προστασία από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολέςΣχεδιασμένα και κατασκευασμένα στις εγκαταστάσεις μας στο Σενζέν, τα στρατιωτικά φίλτρα EMI μας εμπιστεύονται οι οργανώσεις άμυνας σε όλο τον κόσμο.

Προσαρμοσμένες λύσεις για τις μοναδικές σας ανάγκες

Στην ΒΙΙΠ WeiAiPu, καταλαβαίνουμε ότι κάθε στρατιωτική εφαρμογή έχει μοναδικές απαιτήσεις.Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να κατανοήσει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας και να σας προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις ακριβείς προδιαγραφές σας.Είτε χρειάζεστε ένα μονο-ή πολλαπλό στάδιο φίλτρου, έχουμε την εμπειρία και τις δυνατότητες να σας προσφέρουμε την τέλεια λύση για την στρατιωτική σας εφαρμογή.

Φίλτρο ηλεκτρικής γραμμής EMI - Αξιόπιστο και ανθεκτικό

Το μοντέλο VIP5 είναι κατασκευασμένο για να αντέχει στις σκληρές συνθήκες του στρατιωτικού περιβάλλοντος.Με ονομαστική τάση έως 1000 VDC, το φίλτρο ηλεκτρικών γραμμών EMI είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα στρατιωτικών εφαρμογών, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη και σταθερή απόδοση ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Προσαρμογή συσκευασίας για εύκολη ενσωμάτωση

Κατανοούμε τη σημασία της αποτελεσματικής και απρόσκοπτης ενσωμάτωσης των EMI φίλτρων σε στρατιωτικό εξοπλισμό.Μπορείτε να επιλέξετε τη διαμόρφωση συσκευασίας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, καθιστώντας την εγκατάσταση και την ενσωμάτωση εύκολη.

Επιλέξτε το VIIP WeiAiPu για υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα και εξατομικευμένα στρατιωτικά φίλτρα EMI. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσετε τις απαιτήσεις σας και να πάρετε μια προσφορά για το μοντέλο VIP5.Εμπιστευτείτε μας να παρέχουμε ανώτερη προστασία για τις στρατιωτικές εφαρμογές σας.


Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή στρατιωτικών φίλτρων EMI

Στα στρατιωτικά φίλτρα EMI, φροντίζουμε πολύ να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας συσκευάζονται και αποστέλλονται με ασφάλεια στους πελάτες μας.Η διαδικασία συσκευασίας μας έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα φίλτρα από τυχόν πιθανή βλάβη κατά τη μεταφορά, ενώ παράλληλα είναι αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική.

Διαδικασία συσκευασίας

Κάθε στρατιωτικό φίλτρο EMI τυλίγεται πρώτα σε ένα στρώμα προστατευτικού υλικού, όπως περιτύλιγμα φυσαλίδων ή αφρός.Το τυλιγμένο φίλτρο τοποθετείται στη συνέχεια σε ένα ανθεκτικό κουτί από χαρτόνι, η οποία σφραγίζεται με ισχυρή ταινία συσκευασίας.

Εκτός από το φίλτρο, το κουτί περιέχει επίσης ένα δελτίο συσκευασίας με τις πληροφορίες παραγγελίας του πελάτη και ένα εγχειρίδιο για το φίλτρο.Τα έγγραφα αυτά τοποθετούνται σε ένα διαφανές πλαστικό περιτύλιγμα και συνδέονται στο εσωτερικό του καπάκι του κουτιούΑυτό διασφαλίζει ότι τα έγγραφα είναι εύκολα προσβάσιμα και προστατεύονται από τυχόν πιθανές ζημιές.

Επιλογές αποστολής

Προσφέρουμε μια ποικιλία επιλογών αποστολής για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες των πελατών μας.Αυτή η επιλογή παρέχει αξιόπιστη και έγκαιρη παράδοση, με πληροφορίες παρακολούθησης διαθέσιμες για τους πελάτες μας.

Για επείγουσες παραγγελίες, προσφέρουμε επίσης ταχεία αποστολή με επιπλέον χρέωση.Ανάλογα με την τοποθεσία του πελάτη και τη διαθεσιμότητα των φίλτρων στο απόθεμά μας.

Διεθνής Ναυτιλία

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI αποστέλλονται διεθνώς για να καλύψουν τις ανάγκες των παγκόσμιων πελατών μας.Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους διεθνείς μεταφορείς για να διασφαλίσουμε ότι τα φίλτρα μας παραδίδονται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στον προορισμό τους.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις, όπως τελωνειακοί δασμοί και φόροι, για διεθνείς παραγγελίες.Τα τέλη αυτά είναι ευθύνη του πελάτη και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα προορισμού..

Συμπεράσματα

Στα στρατιωτικά φίλτρα EMI, δεσμευόμαστε να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.Η διαδικασία συσκευασίας και αποστολής μας αντανακλά την αφοσίωσή μας στο να διασφαλίσουμε ότι τα φίλτρα μας φτάνουν στο κατώφλι των πελατών μας σε τέλεια κατάσταση.Εξετάζουμε και βελτιώνουμε συνεχώς τις διαδικασίες μας για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στους πελάτες μας.


Γενικά ερωτήματα:

 • Ε: Ποια είναι η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος;
 • Α: Το εμπορικό σήμα είναι VIIP WeiAiPu.
 • Ε: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος;
 • Ο αριθμός μοντέλου είναι VIP5.
 • Ε: Πού παράγεται το προϊόν αυτό;
 • Α: Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται στο Σενζέν.
 • Ε: Τι είδη στρατιωτικών φίλτρων EMI προσφέρει το προϊόν αυτό;
 • Α: Αυτό το προϊόν προσφέρει μια ποικιλία στρατιωτικών φίλτρων EMI, συμπεριλαμβανομένων των φίλτρων τροφοδοσίας, κεραμικών και σωληνωδών.
 • Ε: Μπορεί αυτό το προϊόν να προσαρμοστεί για συγκεκριμένες στρατιωτικές εφαρμογές;
 • Α: Ναι, αυτό το προϊόν μπορεί να προσαρμοστεί για να καλύψει τις μοναδικές ανάγκες διαφορετικών στρατιωτικών εφαρμογών.
 • Ε: Συμμορφώνεται αυτό το προϊόν με τα πρότυπα UL;
 • Α: Ναι, το προϊόν αυτό είναι πιστοποιημένο UL και πληροί όλα τα απαραίτητα πρότυπα ασφάλειας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Vicky Lee

Τηλ.:: 18003057179

Φαξ: 86-0755-29890089

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα