Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣτρατιωτικά φίλτρα EMI

Πιστοποιητικά CE ROHS TUV UL RFI Φίλτρο μπορεί να προσαρμοστεί για προσαρμοσμένη συσκευασία

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο πυρήνας είναι πολύ καλός, και η αποστολή ήταν γρήγορη. Ήταν πολύ. Ευχαριστήστε πάρα πολύ.

—— Γουόρεν Τέιλορ

Πολύ γρήγορα για να πάρει το φίλτρο γραμμών. και είναι άριστη ποιότητα. επίσης όταν έχετε τις ερωτήσεις, μπορούν να μου δώσουν γρήγορα την απάντηση.

—— Σαμ Χαντ

Όταν τοποθέτησα μια επείγουσα διαταγή, αφότου παίρνουν αυτή η διαταγή .they δοκιμάζει το καλύτερό τους στην παράδοση αυτοί σε με μέσα σε 3 ημέρες. Είμαι πολύ εκτιμώ για το. Άριστη υπηρεσία.

—— Manuel Ferreira

Έχω εγκαταστήσει τα φίλτρα για 2 μήνες και κανένα ζήτημα δεν βρέθηκε. Βοηθούν να αφαιρέσουν μια σημαντική ποσότητα των ηλεκτρομαγνητικών θορύβων και να βελτιώσουν την απόδοση του εξοπλισμού μου.

—— Αυξήθηκε clark

Η ποιότητα των φίλτρων είναι άριστη. Καλά-κατασκευάζονται με τα τραχιά συστατικά. Η απόδοση μείωσης θορύβου είναι όπως διευκρινίζεται στην περιγραφή προϊόντων και καλύπτει τις απαιτήσεις μου.

—— Sam selvaraj

Είμαι Online Chat Now

Πιστοποιητικά CE ROHS TUV UL RFI Φίλτρο μπορεί να προσαρμοστεί για προσαρμοσμένη συσκευασία

Πιστοποιητικά CE ROHS TUV UL RFI Φίλτρο μπορεί να προσαρμοστεί για προσαρμοσμένη συσκευασία
Πιστοποιητικά CE ROHS TUV UL RFI Φίλτρο μπορεί να προσαρμοστεί για προσαρμοσμένη συσκευασία

Μεγάλες Εικόνας :  Πιστοποιητικά CE ROHS TUV UL RFI Φίλτρο μπορεί να προσαρμοστεί για προσαρμοσμένη συσκευασία

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: Shenzhen
Μάρκα: VIIP WeiAiPu
Model Number: VIP5

Πιστοποιητικά CE ROHS TUV UL RFI Φίλτρο μπορεί να προσαρμοστεί για προσαρμοσμένη συσκευασία

περιγραφή
Application: Military Insertion Loss: Up To 100 DB
Packing: Can Customized Type: Military EMI Filter
Filter Configuration: Single Or Multiple Stages Shielding Type: Metal Or Conductive Plastic
Nominal Center Frequency: 50/60Hz Voltage Rating: Up To 1000 VDC

Περιγραφή του προϊόντος:

Στρατιωτικά φίλτρα EMI - Σύνοψη προϊόντων

Ως κορυφαίος κατασκευαστής φίλτρων EMI RFI, είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε τα στρατιωτικά φίλτρα EMI.παρέχοντας υψηλής ποιότητας και αξιόπιστη απόδοση ακόμη και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα.

Επιλογές συσκευασίας

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI έρχονται με προσαρμοσμένες επιλογές συσκευασίας για να ανταποκριθούν στις ειδικές ανάγκες των πελατών μας.Και είμαστε αποφασισμένοι να παρέχουμε την καλύτερη λύση για κάθε περίπτωση..

Μεταλλική θήκη

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI στεγάζονται σε ανθεκτική μεταλλική θήκη, παρέχοντας εξαιρετική προστασία από εξωτερικές παρεμβολές και εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή.Η μεταλλική θήκη προσθέτει επίσης στη συνολική αξιοπιστία και την απόδοση των φίλτρων.

Κατηγορία τάσης

Τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας έχουν ανώτερη τάση μέχρι 1000 VDC.συμπεριλαμβανομένων ευαίσθητων εξοπλισμού και συστημάτων που απαιτούν ακριβή και σταθερή παροχή ενέργειας.

Τύπος: Στρατιωτικό φίλτρο EMI

Όπως υποδηλώνει το όνομα, τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι ειδικά σχεδιασμένα για στρατιωτική χρήση.διασφάλιση υψηλών επιδόσεων και προστασία από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.

Απώλεια εισαγωγής: Μέχρι 100 dB

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τη μέγιστη καταστολή των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών, με μια εντυπωσιακή απώλεια εισαγωγής έως και 100 dB.Αυτό εξασφαλίζει ότι τα φίλτρα απομακρύνουν αποτελεσματικά τον ανεπιθύμητο θόρυβο και τις παρεμβολές, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του στρατιωτικού εξοπλισμού και των συστημάτων.

Σχεδιασμός φίλτρου EMI

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI σχεδιάστηκαν από την ομάδα έμπειρων μηχανικών που ειδικεύονται στο σχεδιασμό φίλτρων EMI.Χρησιμοποιούμε την τελευταία τεχνολογία και τεχνικές για να διασφαλίσουμε ότι τα φίλτρα μας πληρούν τα υψηλά πρότυπα των στρατιωτικών εφαρμογών και παρέχουν ανώτερη απόδοση και αξιοπιστία.

Κατασκευαστής φίλτρου EMI

Είμαστε ένας κορυφαίος κατασκευαστής φίλτρων EMI, με χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την παραγωγή υψηλής ποιότητας φίλτρων για διάφορες βιομηχανίες.Τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας είναι μόνο ένα από τα πολλά προϊόντα μας που δείχνουν την εμπειρία και τη δέσμευσή μας να παρέχουμε κορυφαίες λύσεις για τους πελάτες μας..

Συνοπτικά, τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας είναι η κορυφαία επιλογή για στρατιωτικές εφαρμογές, παρέχοντας προσαρμόσιμες επιλογές συσκευασίας, μια ανθεκτική μεταλλική θήκη, υψηλή τάση,και εξαιρετικές επιδόσεις με απώλεια εισαγωγής έως και 100 dBΩς έμπειρος κατασκευαστής EMI φίλτρων, είμαστε σίγουροι για την ικανότητά μας να καλύψουμε τις μοναδικές ανάγκες και απαιτήσεις των στρατιωτικών πελατών μας.Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τα στρατιωτικά φίλτρα EMI και πώς μπορούν να ωφελήσουν τις επιχειρήσεις σας.


Τεχνικές παραμέτρους:

Τεχνικές παραμέτρους Αξίες
Απώλεια εισαγωγής Μέχρι 100 dB
Τύπος Στρατιωτικό φίλτρο EMI
Τρέχων 0.5-1600Α
Πιστοποιητικά CE ROHS TUV UL
Συσκευή Μπορεί να προσαρμοστεί
Τύπος προϊόντος Φίλτρα EMI
Τύπος προστασίας Μεταλλικό ή αγωγό πλαστικό
Διαμόρφωση φίλτρου Μοναδικό ή Πολλαπλό Στάδιο
Κατηγορία τάσης Μέχρι 1000 VDC
Ονομαστική συχνότητα κέντρου 50/60Hz
Φίλτρα EMI αυτοκινήτων Προμηθευτής φίλτρων EMI αυτοκινήτων
Φίλτρο καταστολής EMI Φίλτρο καταστολής EMI

Εφαρμογές:

Στρατιωτικά φίλτρα EMI - Μάρκα:

Η ΒΙΙΠ ΒεϊΑΙΠου είναι περήφανη που παρουσιάζει την τελευταία προσθήκη στην σειρά προϊόντων μας, τα στρατιωτικά φίλτρα ΕΜΙ ΒΙΠ5, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στο Σενζέν,τα φίλτρα EMI μας έχουν γίνει μια δημοφιλής επιλογή για διάφορες βιομηχανικές και στρατιωτικές εφαρμογές.

Σχετικά με τον Πρωθυπουργό WeiAiPu

Το VIIP WeiAiPu, το οποίο ιδρύθηκε το 2005, έχει δεσμευτεί να παρέχει φίλτρα EMI υψηλής ποιότητας για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης για καταστολή θορύβου σε ηλεκτρικούς εξοπλισμούς.Τα φίλτρα μας είναι γνωστά για την ανώτερη απόδοσή τους., αξιοπιστία και αντοχή, καθιστώντας τους μια αξιόπιστη επιλογή για πολλές βιομηχανίες.

Προδιαγραφές προϊόντος
 • Ετικέτα:ΒΙΠ WeiAIPu
 • Αριθμός μοντέλου:VIP5
 • Τόπος προέλευσης:Σενζέν
 • Πιστοποιητικά:CE ROHS TUV UL
 • Απώλεια εισαγωγής:Μέχρι 100 dB
 • Κατηγορία τάσης:Μέχρι 1000 VDC
 • Τύπος προστασίας:Μεταλλικά ή αγωγικά πλαστικά
 • Κεφάλαιο:Χάλυβα
Περιγραφή του προϊόντος

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI VIP5 έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν υψηλής ποιότητας καταστολή θορύβου για ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικού εξοπλισμού.Αυτά τα φίλτρα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στη μείωση του θορύβου υψηλής συχνότητας και των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών (EMI), καθιστώντας τους ιδανικούς για χρήση σε βιομηχανικό, στρατιωτικό και επικοινωνιακό εξοπλισμό.

Εφαρμογή και χρήση

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι κατάλληλα για χρήση σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων εργοστασίων, σταθμών παραγωγής ενέργειας και άλλων εξοπλισμούς υψηλής ισχύος.Χρησιμοποιούνται επίσης σε στρατιωτικό εξοπλισμό., όπως συστήματα ραντάρ, συσκευές επικοινωνίας και άλλο ευαίσθητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Επιπλέον, τα φίλτρα μας χρησιμοποιούνται επίσης ευρέως σε ιατρικούς εξοπλισμούς, όπου η καταστολή θορύβου είναι ζωτικής σημασίας για ακριβείς ενδείξεις και ασφαλή λειτουργία.και άλλες ιατρικές εγκαταστάσεις.

Με τα φίλτρα EMI, μπορείτε να περιμένετε σημαντική μείωση του ηλεκτρικού θορύβου, εξασφαλίζοντας ομαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του εξοπλισμού σας.

Πλεονεκτήματα της χρήσης στρατιωτικών φίλτρων EMI VIP5
 • Υψηλής ποιότητας καταστολή θορύβου - Τα φίλτρα μας προσφέρουν έως και 100 dB απώλειας εισαγωγής, μειώνοντας αποτελεσματικά τον θόρυβο υψηλής συχνότητας και το EMI.
 • Ανθεκτικά και αξιόπιστα - Τα φίλτρα μας, κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε σκληρά περιβάλλοντα και να παρέχουν μακροχρόνια απόδοση.
 • Εύκολη εγκατάσταση - Ο συμπαγής σχεδιασμός και η ελαφριά κατασκευή των φίλτρων μας τους καθιστούν εύκολο να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε εξοπλισμό.
 • Ευρύ φάσμα τάσης - Με ονομαστική τάση έως 1000 VDC, τα φίλτρα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορους εξοπλισμούς χωρίς κανένα κίνδυνο βλάβης.
 • Πιστοποιημένα και συμβατά - Τα φίλτρα EMI μας είναι πιστοποιημένα από CE, ROHS, TUV και UL, εξασφαλίζοντας ότι πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.
Επιλέξτε το VIIP WeiAiPu για τα ανώτερα φίλτρα EMI

Όταν πρόκειται για την καταστολή θορύβου σε ηλεκτρικό εξοπλισμό, η ΒΙΙΠ WeiAiPu σας καλύπτει.καθιστώντας τους την προτιμώμενη επιλογή για διάφορες βιομηχανίες.

Κάντε την παραγγελία σας σήμερα και βιώστε τη διαφορά που μπορούν να κάνουν τα φίλτρα μας στην απόδοση του εξοπλισμού σας!


Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένες λύσεις για στρατιωτικά φίλτρα EMI VIIP WeiAiPu

Ετικέτα: VIIP WeiAiPu

Αριθμός μοντέλου: VIP5

Χώρος προέλευσης: Shenzhen

Τρόπος ρεύματος: 0,5-1600A

Τύπος προϊόντος: Φίλτρα EMI

Τύπος ασπίδας: Μεταλλικό ή αγωγό πλαστικό

Απώλεια εισαγωγής: Μέχρι 100 dB

Εφαρμογή: Στρατιωτική

Η VIIP WeiAiPu προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για τα υψηλής ποιότητας στρατιωτικά φίλτρα EMI.Τα παθητικά φίλτρα μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αντιμετωπίσουν τα προκλητικά θέματα ηλεκτρομαγνητικής παρεμβολής (EMI) που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικές εφαρμογές.Ως ηγέτης στα EMI RFI φίλτρα, καταλαβαίνουμε την κρίσιμη ανάγκη για αξιόπιστο και αποτελεσματικό φίλτρο στον στρατιωτικό τομέα.

Με το μοντέλο VIP5, παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών ρεύματος από 0,5-1600A για να καλύψουμε τις διαφορετικές ανάγκες του στρατιωτικού εξοπλισμού.Τα φίλτρα EMI μας έρχονται τόσο σε μεταλλικά και αγωγικά πλαστικά είδη προστασίαςΜε απώλεια εισαγωγής έως και 100 dB, τα φίλτρα μας εξαλείφουν αποτελεσματικά τον θόρυβο και τις διαταραχές από εξωτερικές πηγές.

Στην ΒΙΙΠ WeiAiPu, καταλαβαίνουμε ότι κάθε στρατιωτική εφαρμογή έχει τις μοναδικές της απαιτήσεις.Τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στις τελευταίες εγκαταστάσεις μας στο Σενζέν., διασφαλίζοντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Εμπιστευτείτε την VIIP WeiAiPu για τις ανάγκες σας για στρατιωτικό φίλτρο EMI και βιώστε ανώτερη απόδοση, αξιοπιστία και αντοχή.


Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι προσεκτικά συσκευασμένα για να διασφαλίσουμε την ασφαλή παράδοση στους πελάτες μας.υλικό απορροφητικό για την πρόληψη ζημιών κατά τη μεταφοράΤα φίλτρα συσκευάζονται στη συνέχεια σε ένα ισχυρό χαρτόκουτο, με πρόσθετα υλικά επένδυσης και αποσβεσμού για την παροχή πρόσθετης προστασίας.

Για διεθνείς παραγγελίες, χρησιμοποιούμε ειδικά φτιαγμένα ξύλινα κιβώτια για να διασφαλίσουμε ότι τα φίλτρα είναι ασφαλώς συσκευασμένα και μπορούν να αντέξουν τη μεταφορά μεγάλων αποστάσεων.Τα κιβώτια έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς ναυτιλίας και φέρουν κατάλληλες ετικέτες και έγγραφα..

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους μεταφορείς να παραδώσουμε τα προϊόντα μας στους πελάτες μας έγκαιρα και αποτελεσματικά.Η ομάδα μας παρακολουθεί προσεκτικά τη διαδικασία αποστολής για να διασφαλίσει ότι τα φίλτρα φτάνουν σε τέλεια κατάσταση..

Για επείγουσες παραγγελίες, προσφέρουμε επίσης ταχεία αποστολή με επιπλέον κόστος.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας.


Γενικά ερωτήματα:

 • Ε: Ποια είναι η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος;
 • Α: Η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος είναι VIIP WeiAiPu.
 • Ε: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος;
 • Α: Ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος είναι VIP5.
 • Ε: Πού παράγεται το προϊόν αυτό;
 • Α: Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται στο Σενζέν.
 • Ε: Τι είδους φίλτρα χρησιμοποιούνται σε αυτό το προϊόν;
 • Α: Αυτό το προϊόν χρησιμοποιεί στρατιωτικά φίλτρα EMI.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Vicky Lee

Τηλ.:: 18003057179

Φαξ: 86-0755-29890089

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα