Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣτρατιωτικά φίλτρα EMI

Στρατιωτικά φίλτρα EMI υψηλού ρεύματος έως 1000 VDC με μεταλλική θήκη για αποτελεσματικότητα

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο πυρήνας είναι πολύ καλός, και η αποστολή ήταν γρήγορη. Ήταν πολύ. Ευχαριστήστε πάρα πολύ.

—— Γουόρεν Τέιλορ

Πολύ γρήγορα για να πάρει το φίλτρο γραμμών. και είναι άριστη ποιότητα. επίσης όταν έχετε τις ερωτήσεις, μπορούν να μου δώσουν γρήγορα την απάντηση.

—— Σαμ Χαντ

Όταν τοποθέτησα μια επείγουσα διαταγή, αφότου παίρνουν αυτή η διαταγή .they δοκιμάζει το καλύτερό τους στην παράδοση αυτοί σε με μέσα σε 3 ημέρες. Είμαι πολύ εκτιμώ για το. Άριστη υπηρεσία.

—— Manuel Ferreira

Έχω εγκαταστήσει τα φίλτρα για 2 μήνες και κανένα ζήτημα δεν βρέθηκε. Βοηθούν να αφαιρέσουν μια σημαντική ποσότητα των ηλεκτρομαγνητικών θορύβων και να βελτιώσουν την απόδοση του εξοπλισμού μου.

—— Αυξήθηκε clark

Η ποιότητα των φίλτρων είναι άριστη. Καλά-κατασκευάζονται με τα τραχιά συστατικά. Η απόδοση μείωσης θορύβου είναι όπως διευκρινίζεται στην περιγραφή προϊόντων και καλύπτει τις απαιτήσεις μου.

—— Sam selvaraj

Είμαι Online Chat Now

Στρατιωτικά φίλτρα EMI υψηλού ρεύματος έως 1000 VDC με μεταλλική θήκη για αποτελεσματικότητα

Στρατιωτικά φίλτρα EMI υψηλού ρεύματος έως 1000 VDC με μεταλλική θήκη για αποτελεσματικότητα
Στρατιωτικά φίλτρα EMI υψηλού ρεύματος έως 1000 VDC με μεταλλική θήκη για αποτελεσματικότητα

Μεγάλες Εικόνας :  Στρατιωτικά φίλτρα EMI υψηλού ρεύματος έως 1000 VDC με μεταλλική θήκη για αποτελεσματικότητα

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: Shenzhen
Μάρκα: VIIP WeiAiPu
Model Number: VIP5

Στρατιωτικά φίλτρα EMI υψηλού ρεύματος έως 1000 VDC με μεταλλική θήκη για αποτελεσματικότητα

περιγραφή
Voltage Rating: Up To 1000 VDC Certifications: CE ROHS TUV UL
Product Type: EMI Filters Type: Military EMI Filter
Application: Military Packing: Can Customized
Current: 0.5-1600A Insertion Loss: Up To 100 DB

Περιγραφή του προϊόντος:

Σύνοψη προϊόντος: Στρατιωτικά φίλτρα EMI

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι σχεδιασμένα για υψηλές επιδόσεις και ανθεκτική κατασκευή, καθιστώντας τα την τέλεια λύση για στρατιωτικές εφαρμογές.Κατανοούμε τη σημασία των αξιόπιστων και αποτελεσματικών προϊόντων στον στρατιωτικό τομέα..

Εφαρμογή: Στρατιωτική

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήση σε στρατιωτικό εξοπλισμό και συστήματα.και υψηλά επίπεδα συγκρούσεων και δονήσεων.

Τύπος: Στρατιωτικό φίλτρο EMI

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι ένα είδος φίλτρου RFI, που σημαίνει φίλτρο παρεμβολών ραδιοσυχνοτήτων.Σχεδιασμένα για τη μείωση ή την εξάλειψη των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών (EMI) σε ηλεκτρονικούς εξοπλισμούς, διασφαλίζοντας την ομαλή και αδιάκοπη λειτουργία των στρατιωτικών συστημάτων.

Τρόπος ρεύματος: 0,5-1600A

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι διαθέσιμα σε ένα ευρύ φάσμα ρεύματος, από 0,5A έως 1600A. Αυτό μας επιτρέπει να καλύψουμε μια ποικιλία στρατιωτικών εφαρμογών,από μικρές ηλεκτρονικές συσκευές σε μεγάλα συστήματα ισχύος.

Διορισμένη τάση: Μέχρι 1000 VDC

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI έχουν υψηλή τάση έως 1000 VDC, καθιστώντας τα κατάλληλα για χρήση σε στρατιωτικό εξοπλισμό που λειτουργεί σε υψηλές τάσεις.

Ονομαστική συχνότητα κέντρου: 50/60Hz

Η ονομαστική κεντρική συχνότητα των στρατιωτικών φίλτρων EMI είναι 50/60Hz, η οποία είναι η τυπική συχνότητα της ηλεκτρικής τροφοδοσίας στις περισσότερες χώρες.Αυτό κάνει τα φίλτρα μας συμβατά με ένα ευρύ φάσμα στρατιωτικού εξοπλισμού και συστημάτων.

Παθητικά φίλτρα

Τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας είναι παθητικά φίλτρα, που σημαίνει ότι δεν χρειάζονται πηγή ενέργειας για να λειτουργήσουν.καθώς δεν προσθέτουν κανένα πρόσθετο φορτίο στο σύστημα.

Φίλτρα EMI αυτοκινήτων

Εκτός από τις στρατιωτικές εφαρμογές, τα φίλτρα EMI είναι επίσης κατάλληλα για χρήση σε αυτοκίνητα.διασφάλιση ομαλής και ασφαλούς λειτουργίας.

Προστασία από EMI

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν εξαιρετική ασπίδα EMI, αποτρέποντας τις παρεμβολές από τη διαταραχή της απόδοσης του στρατιωτικού εξοπλισμού.Αυτό είναι κρίσιμο για τη διασφάλιση της ακρίβειας και της αξιοπιστίας των ηλεκτρονικών συστημάτων που χρησιμοποιούνται σε κρίσιμες στρατιωτικές επιχειρήσεις..

Υψηλή απόδοση

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης.

Στερεά Κατασκευή

Τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν στις αυστηρές στρατιωτικές ανάγκες.Κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας και υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές για να εξασφαλίσουν αντοχή και μακροζωία σε απαιτητικά περιβάλλοντα.


Τεχνικές παραμέτρους:

Ονομασία του προϊόντος Στρατιωτικά φίλτρα EMI
Απώλεια εισαγωγής Μέχρι 100 dB
Τρέχων 0.5-1600Α
Υπόθεση Χάλυβα
Τύπος προϊόντος Φίλτρα EMI
Συσκευή Μπορεί να προσαρμοστεί
Τύπος Στρατιωτικό φίλτρο EMI
Κατηγορία τάσης Μέχρι 1000 VDC
Τύπος προστασίας Μεταλλικό ή αγωγό πλαστικό
Ονομαστική συχνότητα κέντρου 50/60Hz
Πιστοποιητικά CE ROHS TUV UL

Εφαρμογές:

Στρατιωτικά φίλτρα EMI - VIIP WeiAiPu

Η ΒΙΙΠ WeiAiPu, ένας κορυφαίος κατασκευαστής εξοπλισμού φίλτρου αέρα, προσφέρει υψηλής ποιότητας φίλτρα ισχύος EMI ειδικά σχεδιασμένα για στρατιωτικό εξοπλισμό.με τις εξαιρετικές επιδόσεις και τα πιστοποιητικά του, είναι η ιδανική λύση για στρατιωτικές εφαρμογές που απαιτούν αξιόπιστη και αποτελεσματική προστασία από τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.

Επισκόπηση του προϊόντος

Το φίλτρο ισχύος VIP5 EMI έχει σχεδιαστεί ειδικά για εφαρμογές υψηλής τάσης έως 1000 VDC.Διαχωρίζει αποτελεσματικά κάθε ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή που θα μπορούσε να διαταράξει τη λειτουργία του στρατιωτικού εξοπλισμού.Η ανθεκτική μεταλλική θήκη του εξασφαλίζει μακροχρόνια αξιοπιστία και προστασία σε σκληρά περιβάλλοντα.

Πιστοποιητικά

Το φίλτρο ισχύος VIP5 EMI είναι πιστοποιημένο από τα CE, ROHS, TUV και UL, εξασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα για ασφάλεια, ποιότητα και ενεργειακή απόδοση.Αυτές οι πιστοποιήσεις αντανακλούν τη δέσμευσή μας να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις των στρατιωτικών εφαρμογών.

Εφαρμογή στο Στρατό

Το φίλτρο ισχύος VIP5 EMI έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ειδικές ανάγκες στρατιωτικού εξοπλισμού, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για διάφορες στρατιωτικές εφαρμογές.Μπορεί να φιλτράρει αποτελεσματικά τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές που προκαλούνται από κοντινό ηλεκτρονικό εξοπλισμό, γραμμές ηλεκτρικής ενέργειας και άλλες πηγές, εξασφαλίζοντας την ομαλή και αξιόπιστη λειτουργία κρίσιμων στρατιωτικών εξοπλισμού.

Οφέλη

Το φίλτρο ισχύος VIP5 EMI προσφέρει πολλά οφέλη για στρατιωτικές εφαρμογές, μεταξύ των οποίων:

 • Υψηλής αποτελεσματικότητας στο φιλτράρισμα των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών
 • Μηχανοκίνητα κινητήρες για κινητήρες κινητήρα
 • Ανθεκτική μεταλλική θήκη για μακροχρόνια αξιοπιστία και προστασία
 • Πιστοποιημένο από CE, ROHS, TUV και UL για ασφάλεια, ποιότητα και ενεργειακή απόδοση
 • Ειδικά σχεδιασμένα για στρατιωτικό εξοπλισμό και σκληρά περιβάλλοντα
Συμπεράσματα

Το φίλτρο ισχύος VIP5 EMI της VIIP WeiAiPu είναι η τέλεια λύση για στρατιωτικές εφαρμογές που απαιτούν αξιόπιστη και αποτελεσματική προστασία από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή, πιστοποιητικά και εξαιρετικές επιδόσεις, είναι μια πολύτιμη προσθήκη σε οποιοδήποτε στρατιωτικό εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας ομαλή και αδιάλειπτη λειτουργία ακόμη και στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα.

Επιλέξτε το VIIP WeiAiPu για τις στρατιωτικές ανάγκες φίλτρου EMI και βιώστε τη διαφορά στην απόδοση, την αξιοπιστία και την προστασία.


Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένες υπηρεσίες για στρατιωτικά φίλτρα EMI VIIP WeiAiPu
 • Ετικέτα: VIIP WeiAiPu
 • Αριθμός μοντέλου: VIP5
 • Χώρος προέλευσης: Shenzhen
 • Διορισμένη τάση: Μέχρι 1000 VDC
 • Τύπος: Στρατιωτικό φίλτρο EMI
 • Ονομαστική συχνότητα κέντρου: 50/60Hz
 • Κουτί: μέταλλο
 • Πιστοποιητικά: CE, ROHS, TUV, UL

Στο VIIP WeiAiPu, κατανοούμε τη κρίσιμη σημασία των αξιόπιστων και αποτελεσματικών στρατιωτικών φίλτρων EMI σε διάφορες στρατιωτικές εφαρμογές.Οι εξατομικευμένες υπηρεσίες μας για στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας., παρέχοντάς τους τις καλύτερες λύσεις για τα έργα τους.

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI, γνωστά και ως φίλτρα RFI ή φίλτρα EMI EMC, είναι κατασκευασμένα με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσουν τη μέγιστη απόδοση και αντοχή.Τα φίλτρα είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν αποτελεσματική προστασία από τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές, καθιστώντας τους ιδανικούς για χρήση σε στρατιωτικό εξοπλισμό και συστήματα.

Ως κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής στρατιωτικών φίλτρων EMI, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών προσαρμογής για να ανταποκριθούμε στις μοναδικές προδιαγραφές των πελατών μας.Τα φίλτρα μας μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικές τάσεις, έως 1000 VDC, επιτρέποντάς τους να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες στρατιωτικές εφαρμογές.

Το μοντέλο VIIP WeiAiPu VIP5 έχει σχεδιαστεί ειδικά για στρατιωτική χρήση και συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων IEC EMI Filter.Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι ικανά να μειώσουν αποτελεσματικά τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές σε διάφορα περιβάλλοντα λειτουργίας..

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι σε ανθεκτικό μεταλλικό περιβλήμα, παρέχοντας εξαιρετική προστασία και εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αξιοπιστία.διασφάλιση ότι πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας είναι αφιερωμένη στην παροχή εξαιρετικών εξατομικευμένων υπηρεσιών για τα στρατιωτικά φίλτρα EMI.Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε τις ειδικές ανάγκες τους και να τους προσφέρουμε τις πλέον κατάλληλες λύσειςΜε το VIIP WeiAiPu, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι οι στρατιωτικές σας εφαρμογές θα είναι εξοπλισμένες με τα καλύτερα φίλτρα EMI στην κατηγορία τους για να εξασφαλίσουν βέλτιστη απόδοση και προστασία.


Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή στρατιωτικών φίλτρων EMI

Στα στρατιωτικά φίλτρα EMI, φροντίζουμε πολύ να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας συσκευάζονται και αποστέλλονται με ασφάλεια στους πελάτες μας.Στόχος μας είναι να παραδώσουμε τα υψηλής ποιότητας φίλτρα μας σε τέλεια κατάσταση και εγκαίρως..

Συσκευή

Όλα τα στρατιωτικά φίλτρα EMI συσκευάζονται ξεχωριστά σε αντιστατικές σακούλες για να αποφεύγονται τυχόν ζημιές κατά τη μεταφορά.Αυτές οι σακούλες είναι θερμικά σφραγισμένες για να εξασφαλίσουν μια ασφαλή σφραγίδα και προστασία από την υγρασία και άλλους εξωτερικούς παράγοντες.

Στη συνέχεια, τα φίλτρα τοποθετούνται σε ένα ανθεκτικό χαρτόνι με άφθονο μαλακό υλικό για να αποτρέψουν οποιαδήποτε κίνηση και να απορροφήσουν τα σοκ κατά τη μεταφορά.Χρησιμοποιούμε επίσης αφροειδείς ενσωματώσεις ή περιτύλιγμα φυσαλίδων για πρόσθετη προστασία.

Για μεγαλύτερες παραγγελίες, χρησιμοποιούμε ξύλινα κιβώτια ή παλέτες για να διασφαλίσουμε ότι τα φίλτρα είναι ασφαλώς συσκευασμένα και μπορούν να αντέξουν οποιοδήποτε σκληρό χειρισμό κατά τη διάρκεια της αποστολής.

Ναυτιλία

Προσφέρουμε μια ποικιλία επιλογών αποστολής για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

Για τις εγχώριες παραγγελίες, προσφέρουμε κανονική χερσαία αποστολή, η οποία συνήθως διαρκεί 3-5 εργάσιμες ημέρες για παράδοση.

Για διεθνείς παραγγελίες, χρησιμοποιούμε αεροπορικό ή θαλάσσιο φορτίο ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος της παραγγελίας.Η ομάδα μας συνεργάζεται στενά με τους συνεργάτες μας ναυτιλίας για να διασφαλίσει ότι όλα τα απαραίτητα τελωνειακά και εξαγωγικά έγγραφα είναι σε τάξη για μια ομαλή διαδικασία παράδοσης.

Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, θα σας δώσουμε έναν αριθμό παρακολούθησης ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο της αποστολής σας.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τη συσκευασία και τη μεταφορά μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Γενικά ερωτήματα:

.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Vicky Lee

Τηλ.:: 18003057179

Φαξ: 86-0755-29890089

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα