Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΧαμηλής διέλευσης φίλτρο PCB

Φίλτρο PCB χαμηλής διέλευσης με απώλεια εισαγωγής 0,5dB και βαθμολογία ισχύος 1 W για την απόδοση

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο πυρήνας είναι πολύ καλός, και η αποστολή ήταν γρήγορη. Ήταν πολύ. Ευχαριστήστε πάρα πολύ.

—— Γουόρεν Τέιλορ

Πολύ γρήγορα για να πάρει το φίλτρο γραμμών. και είναι άριστη ποιότητα. επίσης όταν έχετε τις ερωτήσεις, μπορούν να μου δώσουν γρήγορα την απάντηση.

—— Σαμ Χαντ

Όταν τοποθέτησα μια επείγουσα διαταγή, αφότου παίρνουν αυτή η διαταγή .they δοκιμάζει το καλύτερό τους στην παράδοση αυτοί σε με μέσα σε 3 ημέρες. Είμαι πολύ εκτιμώ για το. Άριστη υπηρεσία.

—— Manuel Ferreira

Έχω εγκαταστήσει τα φίλτρα για 2 μήνες και κανένα ζήτημα δεν βρέθηκε. Βοηθούν να αφαιρέσουν μια σημαντική ποσότητα των ηλεκτρομαγνητικών θορύβων και να βελτιώσουν την απόδοση του εξοπλισμού μου.

—— Αυξήθηκε clark

Η ποιότητα των φίλτρων είναι άριστη. Καλά-κατασκευάζονται με τα τραχιά συστατικά. Η απόδοση μείωσης θορύβου είναι όπως διευκρινίζεται στην περιγραφή προϊόντων και καλύπτει τις απαιτήσεις μου.

—— Sam selvaraj

Είμαι Online Chat Now

Φίλτρο PCB χαμηλής διέλευσης με απώλεια εισαγωγής 0,5dB και βαθμολογία ισχύος 1 W για την απόδοση

Φίλτρο PCB χαμηλής διέλευσης με απώλεια εισαγωγής 0,5dB και βαθμολογία ισχύος 1 W για την απόδοση
Φίλτρο PCB χαμηλής διέλευσης με απώλεια εισαγωγής 0,5dB και βαθμολογία ισχύος 1 W για την απόδοση

Μεγάλες Εικόνας :  Φίλτρο PCB χαμηλής διέλευσης με απώλεια εισαγωγής 0,5dB και βαθμολογία ισχύος 1 W για την απόδοση

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: Shenzhen
Μάρκα: VIIP WeiAiPu
Model Number: VIP9

Φίλτρο PCB χαμηλής διέλευσης με απώλεια εισαγωγής 0,5dB και βαθμολογία ισχύος 1 W για την απόδοση

περιγραφή
Package Type: Surface Mount Operating Temperature: -55°C To +85°C
Operating Frequency: 50/60HZ Type: Low Pass
Rated Current: 0.5A-6A Power Rating: 1 Watt
Temperature Range: 25 / 085 / 21 Oem: ACCEPTABLE

Περιγραφή του προϊόντος:

Φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB - Υψηλή απόδοση και αξιοπιστία για βιομηχανικές εφαρμογές

Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που έχει σχεδιαστεί για βιομηχανική χρήση.παρέχει υψηλές επιδόσεις και αξιοπιστία σε σκληρά περιβάλλονταΤο φίλτρο αυτό είναι συμπαγούς μεγέθους και λειτουργεί σε συχνότητα 50/60HZ, καθιστώντας το κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών εφαρμογών.

Χαρακτηριστικά του προϊόντος
 • Μικρό μέγεθος:Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB έχει σχεδιαστεί για να είναι συμπαγής σε μέγεθος, καθιστώντας εύκολη την εγκατάσταση και την ενσωμάτωση σε διάφορα βιομηχανικά συστήματα.
 • Δραστηριακή συχνότητα:Με συχνότητα λειτουργίας 50/60HZ, το φίλτρο αυτό είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών εφαρμογών.
 • Επιστροφή απώλειας:Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB έχει απώλεια επιστροφής > 20dB, εξασφαλίζοντας υψηλή ακεραιότητα σήματος και ελαχιστοποιώντας την απώλεια σήματος.
 • Περιοχή θερμοκρασίας:Αυτό το φίλτρο μπορεί να λειτουργεί σε εύρος θερμοκρασίας 25 / 085 / 21, καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση σε ακραίες θερμοκρασίες.
 • Τύπος:Το φίλτρο χαμηλής συχνότητας PCB είναι ένα φίλτρο χαμηλής συχνότητας, το οποίο επιτρέπει τη διέλευση σημάτων χαμηλής συχνότητας ενώ φιλτράρει τα σήματα υψηλής συχνότητας.
 • Θερμοκρασία λειτουργίας:Το φίλτρο αυτό μπορεί να λειτουργεί σε ένα ευρύ εύρος θερμοκρασιών από -55°C έως +85°C, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη απόδοση ακόμη και σε σκληρά περιβάλλοντα.
Εφαρμογές

Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB είναι ιδανικό για χρήση σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων:

 • Φίλτρα βαρέων εξοπλισμού
 • Βιομηχανικά φίλτρα PCB
 • Εφοδιασμοί ηλεκτρικής ενέργειας
 • Συστήματα ελέγχου κινητήρα
 • Βιομηχανικά συστήματα ελέγχου
Συμπεράσματα

Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB είναι μια υψηλής ποιότητας, αξιόπιστη λύση για βιομηχανικές εφαρμογές.είναι ένα ευέλικτο φίλτρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα βιομηχανικά συστήματαΟ σχεδιασμός χαμηλής διαπερατότητας και η υψηλή απώλεια επιστροφής του το καθιστούν ένα απαραίτητο συστατικό στα βιομηχανικά φίλτρα PCB και τα φίλτρα βαρέων εξοπλισμών.Επιλέξτε το φίλτρο PCB Low Pass για τις βιομηχανικές σας ανάγκες και βιώστε υψηλή απόδοση και αξιοπιστία.


Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB
 • Θερμοκρασία λειτουργίας: -55°C έως +85°C
 • Τύπος: χαμηλή διέλευση
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΠΟΦΑΣΤΕΙΣ
 • Τερματισμός:
 • Κατηγορία ισχύος: 1 Watt
 • PCB υψηλής συχνότητας
 • Παθητικό φίλτρο
 • Βιομηχανικά φίλτρα PCB

Εφαρμογές:

Φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB - Για βιομηχανικές εφαρμογές

Ετικέτα: VIIP WeiAiPu

Αριθμός μοντέλου: VIP9

Χώρος προέλευσης: Shenzhen

Θερμοκρασία λειτουργίας: -55°C έως +85°C

Συμμόρφωση Rohs: Ναι

Τύπος: χαμηλή διέλευση

Απώλεια επιστροφής: > 20dB

Δραστηριακή συχνότητα: 50/60HZ

Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB VIIP WeiAiPu είναι ένα βιομηχανικό φίλτρο υψηλής ποιότητας που έχει σχεδιαστεί για την εξάλειψη θορύβου τροφοδοσίας και τη διασφάλιση ομαλού φιλτραρίσματος σήματος.Είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε βαρέους εξοπλισμούς και βιομηχανικές εφαρμογές όπου μια καθαρή και σταθερή παροχή ενέργειας είναι απαραίτητη για βέλτιστες επιδόσεις..

Τα βιομηχανικά φίλτρα PCB είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της αποτελεσματικότητας και της αξιοπιστίας των βαρέων εξοπλισμού που χρησιμοποιούνται σε βιομηχανίες όπως η κατασκευή, η κατασκευή και η μεταφορά.Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης VIIP WeiAiPu είναι ένα κρίσιμο συστατικό για την εξασφάλιση της ορθής λειτουργίας αυτών των μηχανών, διότι φιλτράρει αποτελεσματικά τυχόν ανεπιθύμητα σήματα ή θόρυβο που μπορεί να παρεμβαίνει στη λειτουργία τους.

Το μοντέλο VIP9 έχει σχεδιαστεί ειδικά για να λειτουργεί σε ευρύ εύρος θερμοκρασιών, από -55 °C έως +85 °C, καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση σε ακραία βιομηχανικά περιβάλλοντα.Η συμμόρφωσή του με το RoHS εξασφαλίζει επίσης ότι είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ασφαλές στη χρήση.

Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης VIIP WeiAiPu έχει απώλεια επιστροφής > 20dB, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να εξασθενίσει αποτελεσματικά τα σήματα στο καθορισμένο εύρος συχνοτήτων.Η συχνότητα λειτουργίας των 50/60HZ το καθιστά κατάλληλο για χρήση στους περισσότερους βιομηχανικούς εξοπλισμούς που λειτουργούν σε αυτές τις συχνότητες.

Είτε πρόκειται για βαριά μηχανήματα, εξοπλισμό παραγωγής ενέργειας, ή άλλες βιομηχανικές εφαρμογές, το VIIP WeiAiPu PCB Low Pass Filter είναι μια αξιόπιστη και αποτελεσματική επιλογή.αντοχή, και η συμβατότητα το καθιστούν ουσιαστικό στοιχείο για τη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας των βιομηχανικών εξοπλισμούς.


Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένες υπηρεσίες για το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB

Ετικέτα: VIIP WeiAiPu

Αριθμός μοντέλου: VIP9

Χώρος προέλευσης: Shenzhen

Συμμόρφωση Rohs: Ναι

Απώλεια επιστροφής: > 20dB

Θερμοκρασία λειτουργίας: -55°C έως +85°C

Τύπος: χαμηλή διέλευση

Δραστηριακή συχνότητα: 50/60HZ

Το φίλτρο PCB Low Pass είναι η τέλεια λύση για τις ανάγκες σας σε PCB υψηλής συχνότητας.Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας στο Σενζέν θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να διασφαλίσει ότι το φίλτρο πληροί τις ακριβείς προδιαγραφές σας και λειτουργεί στο υψηλότερο επίπεδο..

Το μοντέλο VIP9 μας είναι σχεδιασμένο για φίλτρα βαρέων εξοπλισμού, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές.διασφάλιση της συμμόρφωσης με όλα τα απαραίτητα πρότυπα περιβάλλοντος και ασφάλειας.

Με απώλεια επιστροφής > 20dB, το φίλτρο μας προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και εμποδίζει αποτελεσματικά τη διέλευση σημάτων υψηλής συχνότητας.που το καθιστά κατάλληλο για χρήση σε διάφορα περιβάλλοντα.

Επιλέξτε το VIIP WeiAiPu για τις ανάγκες σας σε φίλτρα χαμηλής διέλευσης και βιώστε τα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις εξατομικευόμενες υπηρεσίες μας και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στην βελτίωση των σχεδίων PCB σας.


Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή φίλτρων χαμηλής διέλευσης PCB

Το φίλτρο χαμηλής διέλευσης PCB συσκευάζεται προσεκτικά για να εξασφαλίζεται η ασφαλή παράδοση και η προστασία από τυχόν ζημιές που ενδέχεται να προκύψουν κατά τη μεταφορά.παρέχοντας επαρκή αποσβεσμό και προστασία για το προϊόν.

Το φίλτρο τοποθετείται πρώτα σε πλαστική σακούλα, η οποία στη συνέχεια σφραγίζεται για να αποτρέψει την είσοδο υγρασίας ή σκόνης.Το κουτί φέρει την ονομασία του προϊόντος και τις προδιαγραφές για εύκολη αναγνώριση.

Για την αποστολή, το κουτί είναι περαιτέρω ασφαλές με ταινία και ετικέτες για να υποδεικνύεται το εύθραυστο περιεχόμενο και να χειρίζεται με προσοχή.Στη συνέχεια τοποθετείται σε ένα μεγαλύτερο κουτί αποστολής με φουσκωτό περιτύλιγμα ή συσκευασία φιστίκων για να παρέχει επιπλέον μαλακό και προστασία.

Οι συνεργάτες αποστολής μας επιλέγονται με βάση την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα τους στην παράδοση των πακέτων.

Κατά την άφιξη, οι πελάτες συμβουλεύονται να επιθεωρήσουν προσεκτικά το πακέτο για τυχόν σημάδια βλάβης κατά τη μεταφορά.


Γενικά ερωτήματα:

 • Ε1: Ποια είναι η εμπορική επωνυμία αυτού του προϊόντος;
  Α: Η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος είναι VIIP WeiAiPu.
 • Ε2: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος;
  Α: Ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος είναι VIP9.
 • Ε3: Πού κατασκευάζεται το προϊόν αυτό;
  Α: Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται στο Σενζέν.
 • Ε4: Τι είδος φίλτρου είναι αυτό το προϊόν;
  Α: Αυτό το προϊόν είναι φίλτρο χαμηλής διαπερατότητας PCB.
 • Ε5: Ποιο είναι το εύρος συχνοτήτων αυτού του προϊόντος;
  Α: Το εύρος συχνοτήτων αυτού του προϊόντος είναι από 0 Hz έως 100 MHz.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Vicky Lee

Τηλ.:: 18003057179

Φαξ: 86-0755-29890089

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα