Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταFerrite της EMI πυρήνας

Pb Ελεύθερη κατάσταση RoHS / REACH EMI καταστολή πυρήνας φερρίτη

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο πυρήνας είναι πολύ καλός, και η αποστολή ήταν γρήγορη. Ήταν πολύ. Ευχαριστήστε πάρα πολύ.

—— Γουόρεν Τέιλορ

Πολύ γρήγορα για να πάρει το φίλτρο γραμμών. και είναι άριστη ποιότητα. επίσης όταν έχετε τις ερωτήσεις, μπορούν να μου δώσουν γρήγορα την απάντηση.

—— Σαμ Χαντ

Όταν τοποθέτησα μια επείγουσα διαταγή, αφότου παίρνουν αυτή η διαταγή .they δοκιμάζει το καλύτερό τους στην παράδοση αυτοί σε με μέσα σε 3 ημέρες. Είμαι πολύ εκτιμώ για το. Άριστη υπηρεσία.

—— Manuel Ferreira

Έχω εγκαταστήσει τα φίλτρα για 2 μήνες και κανένα ζήτημα δεν βρέθηκε. Βοηθούν να αφαιρέσουν μια σημαντική ποσότητα των ηλεκτρομαγνητικών θορύβων και να βελτιώσουν την απόδοση του εξοπλισμού μου.

—— Αυξήθηκε clark

Η ποιότητα των φίλτρων είναι άριστη. Καλά-κατασκευάζονται με τα τραχιά συστατικά. Η απόδοση μείωσης θορύβου είναι όπως διευκρινίζεται στην περιγραφή προϊόντων και καλύπτει τις απαιτήσεις μου.

—— Sam selvaraj

Είμαι Online Chat Now

Pb Ελεύθερη κατάσταση RoHS / REACH EMI καταστολή πυρήνας φερρίτη

Pb Ελεύθερη κατάσταση RoHS / REACH EMI καταστολή πυρήνας φερρίτη
Pb Ελεύθερη κατάσταση RoHS / REACH EMI καταστολή πυρήνας φερρίτη

Μεγάλες Εικόνας :  Pb Ελεύθερη κατάσταση RoHS / REACH EMI καταστολή πυρήνας φερρίτη

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: Shenzhen
Μάρκα: VIIP WeiAiPu
Model Number: V18005

Pb Ελεύθερη κατάσταση RoHS / REACH EMI καταστολή πυρήνας φερρίτη

περιγραφή
Inductance: High Inductance Temperature Range: -40°C To +125°C
Packing: Such As Carton Type: Iron Power Core
Application: EMI Suppression Operating Temperature: Up To +125°C
Color: Black Or Grey Material: Ferrite

Περιγραφή του προϊόντος:

Επισκόπηση του προϊόντος EMI Ferrite Core

Το EMI Ferrite Core είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν που έχει σχεδιαστεί για την καταστολή των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών (EMI) σε ηλεκτρονικές συσκευές.Αυτός ο πυρήνας φερριτίου είναι απαραίτητος για κάθε κατασκευαστή ή σχεδιαστή ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Συσκευή

Ο πυρήνας μας EMI Ferrite είναι συσκευασμένος σε υψηλής ποιότητας κουτιά, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια του προϊόντος κατά τη μεταφορά.

Εφαρμογή

Ο πυρήνας EMI Ferrite Core έχει σχεδιαστεί ειδικά για την καταστολή EMI σε ηλεκτρονικές συσκευές.Η ικανότητα του πυρήνα να μειώνει ή να εξαλείφει το ΕΜΙ το καθιστά απαραίτητο συστατικό στις σημερινές ηλεκτρονικές συσκευές.

Αντίσταση

Με χαμηλή αντίσταση, ο πυρήνας μας EMI Ferrite εξασφαλίζει αποτελεσματική και αποτελεσματική καταστολή EMI.διασφάλιση της ομαλής και αξιόπιστης λειτουργίας των ηλεκτρονικών συσκευών.

Οργανωτής κατασκευής

Καλωσορίζουμε τις παραγγελίες OEM (Original Equipment Manufacturer) για το EMI Ferrite Core.και δεσμευόμαστε να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις για να καλύψουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

Αντίσταση

Ο πυρήνας μας EMI Ferrite προσφέρει υψηλή αντίσταση, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για την καταστολή EMI.διασφάλιση της βέλτιστης απόδοσής τους.

Συμπερασματικά, το EMI Ferrite Core είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε κατασκευαστή ή σχεδιαστή ηλεκτρονικού εξοπλισμού.χαμηλή αντίσταση, επιλογή OEM, και υψηλή αντίσταση, είναι η τέλεια λύση για τη μείωση των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών σε ηλεκτρονικές συσκευές.


Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία του προϊόντος:Κεντρικός πυρήνας φερριτίου EMI
 • Κλιμάκιο Pb-Free:Συμμόρφωση RoHS / REACH
 • ΟΜ:Καλωσορίσατε.
 • Δυνατότητα επαγωγής:Υψηλή
 • Εφαρμογή:Καταστολή της ΕΜΕ
 • Τύπος:Σώμα σιδηρουργικής σκόνης
 • Χαρακτηριστικά του προϊόντος:
  • Κέντρο EMI με φερριτικό μανίκι
  • Κύκλος φερριτίου καταστολής EMI
  • Ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή πυρήνας φερριτίου
  • Ενα πυρήνα φερριτικού συμμορφούμενο με το RoHS
  • Κέντρο υψηλής επαγωγικότητας
  • Σώμα σιδήρου σε σκόνη

Τεχνικές παραμέτρους:

Ονομασία του προϊόντος Κεντρικός πυρήνας φερριτίου EMI
Κλιμάκιο απαλλαγής από Pb Συμμόρφωση RoHS / REACH
Αντίσταση Υψηλή αντίσταση
Θερμοκρασία λειτουργίας Μέχρι + 125°C
ΟΜ Καλωσορίσατε.
Τύπος Σιδηρούνιος πυρήνας
Δυνατότητα επαγωγής Υψηλή επαγωγικότητα
Μηχανήματα Οπτικοακουστικός εξοπλισμός
Περιοχή θερμοκρασίας -40°C έως +125°C
Χρώμα Μαύρο ή Γκρίζο
Αντίσταση Χαμηλή αντίσταση
Βασικά χαρακτηριστικά ΕΜΙ θρόμβος πυρήνας φερριτίου, πυρήνας EMI φερριτίου, πυρήνας EMI δακτυλίου φερριτίου

Εφαρμογές:

ΕΜΙ πυρήνας φεριτίου - Εφαρμογή και σκηνή
Ετικέτα: VIIP WeiAiPu
Αριθμός μοντέλου: V18005
Χώρος προέλευσης: Shenzhen
Περιοχή θερμοκρασίας: -40°C έως +125°C
Συσκευή: Καρτόνι
Τύπος: Σιδηρούχος πυρήνας ηλεκτρικής ενέργειας
Χρώμα: Μαύρο ή Γκρίζο
Αντίσταση: Χαμηλή αντίσταση

Ο πυρήνας EMI Ferrite, επίσης γνωστός ως πυρήνας EMI σπιλ-περάλ, πυρήνας EMI choke ferrite, ή πυρήνας EMI clip-on ferriteείναι ένα κρίσιμο συστατικό σε ηλεκτρονικές συσκευές για την καταστολή των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών (EMI) και του θορύβουΧρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των τηλεπικοινωνιών, των καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων, των αυτοκινήτων και των ιατρικών εξοπλισμού.

Ο πυρήνας EMI Ferrite έχει σχεδιαστεί για να είναι συμπαγής, ελαφρύ και εξαιρετικά αποτελεσματική στη μείωση EMI και θορύβου.που έχει υψηλή μαγνητική διαπερατότητα και χαμηλή ηλεκτρική αγωγιμότηταΟ πυρήνας είναι διαθέσιμος σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα για να φιλοξενήσει διάφορες εφαρμογές, όπως στρογγυλά, ορθογώνια και σχιστά σχήματα χάντρου.

Μία από τις κύριες εφαρμογές του EMI Ferrite Core είναι στα καλώδια και τα καλώδια ηλεκτρικής ενέργειας.που αποτρέπει την παρεμβολή της στη λειτουργία της συσκευήςΧρησιμοποιούνται επίσης συνήθως σε ηλεκτρονικά κυκλώματα και PCB για να φιλτράρουν ανεπιθύμητα σήματα και να εξασφαλίζουν την ορθή λειτουργία της συσκευής.

Στη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών, ο πυρήνας EMI Ferrite χρησιμοποιείται σε καλώδια δεδομένων, καλώδια Ethernet και άλλα καλώδια επικοινωνίας για τη μείωση του EMI και του θορύβου, εξασφαλίζοντας μια σταθερή και αξιόπιστη σύνδεση.Χρησιμοποιείται επίσης σε εξοπλισμό ραδιοσυχνοτήτων (RF), όπως οι κεραίες και οι πομποί, για τη βελτίωση της ποιότητας του σήματος και τη μείωση των παρεμβολών από εξωτερικές πηγές.

Στην αυτοκινητοβιομηχανία, ο πυρήνας EMI Ferrite χρησιμοποιείται ευρέως σε ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου (ECU), αισθητήρες,και κινητήρες για την καταστολή του EMI και τη διασφάλιση της ορθής λειτουργίας αυτών των κρίσιμων εξαρτημάτωνΧρησιμοποιείται επίσης σε ηλεκτρικά οχήματα για τη μείωση της EMI που παράγεται από τις μπαταρίες και τους κινητήρες υψηλής τάσης, βελτιώνοντας τη συνολική απόδοση και απόδοση.

Ο πυρήνας EMI Ferrite χρησιμοποιείται επίσης σε ιατρικό εξοπλισμό, όπως μηχανές MRI, σαρωτές CT και συσκευές παρακολούθησης ασθενών, για την καταστολή του EMI και τη διασφάλιση της ακρίβειας και της αξιοπιστίας του εξοπλισμού.Χρησιμοποιείται επίσης σε ιατρικά εμφυτεύματα, όπως καρδιαγγειακοί ρυθμιστές και απινιδωτές, για την πρόληψη παρεμβολών από εξωτερικές πηγές και τη διατήρηση της ασφάλειας των ασθενών.

Συμπερασματικά, ο πυρήνας EMI Ferrite, με τις ευπροσάρμοστες εφαρμογές του και τις αποδοτικές του επιδόσεις, είναι ένα βασικό συστατικό στις σύγχρονες ηλεκτρονικές συσκευές.και συμπαγές σχεδιασμό, καταργεί αποτελεσματικά το ΕΜΙ και εξασφαλίζει την ορθή λειτουργία των ηλεκτρονικών εξοπλισμούς σε διάφορες βιομηχανίες.


Προσαρμογή:

Υπηρεσία εξατομίκευσης πυρήνων φερριτών της EMI

Ετικέτα: VIIP WeiAiPu
Αριθμός μοντέλου: V18005
Χώρος προέλευσης: Shenzhen
Θερμοκρασία λειτουργίας: έως +125°C
OEM: Καλωσορίσατε
Περιοχή θερμοκρασίας: -40°C έως +125°C
Αντίσταση: Υψηλή αντίσταση
Κατάσταση απαλλαγής από Pb: RoHS / REACH

Όταν πρόκειται για πυρήνα EMI Ferrite, μπορείτε να εμπιστευτείτε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις εξαιρετικές υπηρεσίες προσαρμογής που προσφέρονται από την VIIP WeiAiPu.αριθμός μοντέλου V18005, έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται στις ειδικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Ο πυρήνας EMI μας κατασκευάζεται με υλικά υψηλής ποιότητας και αντέχει θερμοκρασίες λειτουργίας μέχρι +125°C.διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας είναι προσαρμοσμένα στις μοναδικές σας προδιαγραφές.

Με εύρος θερμοκρασίας από -40°C έως +125°C, ο πυρήνας μας EMI Ferrite είναι κατασκευασμένος για να αντέχει σε ακραίες συνθήκες και να παρέχει αξιόπιστη απόδοση.Η υψηλή αντίσταση του πυρήνα μας ενισχύει περαιτέρω την ικανότητά του να καταστείλει τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές., καθιστώντας το ουσιαστικό συστατικό κάθε ηλεκτρονικού συστήματος.

Στο VIIP WeiAiPu, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε προϊόντα χωρίς Pb που συμμορφώνονται με τα πρότυπα RoHS και REACH, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα των προϊόντων μας.

Επιλέξτε το VIIP WeiAiPu για όλες τις βασικές ανάγκες EMI των φερριτικών μανίκων σας και βιώστε την κορυφαία ποιότητα και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή πυρήνα φερριτίου EMI

Ο πυρήνας μας EMI Ferrite είναι προσεκτικά συσκευασμένος και αποστέλλεται για να διασφαλιστεί η ασφαλή άφιξή του στους πελάτες μας.

Προσφέρουμε διάφορες επιλογές συσκευασίας για να φιλοξενήσουμε διαφορετικές ποσότητες και μεγέθη πυρήνων.ενώ οι μεγαλύτερες ποσότητες αποστέλλονται σε ανθεκτικά ξύλινα κιβώτια.

Για τις διεθνείς μεταφορές, χρησιμοποιούμε αξιόπιστους και αξιόπιστους μεταφορείς για να διασφαλίσουμε την έγκαιρη παράδοση και τον σωστό χειρισμό των προϊόντων μας.Η ομάδα μας επισημαίνει προσεκτικά κάθε πακέτο με τις απαραίτητες πληροφορίες αποστολής και τελωνειακή τεκμηρίωση για μια ομαλή και χωρίς προβλήματα διαδικασία.

Στην EMI, καταλαβαίνουμε τη σημασία της άμεσης και ασφαλούς παράδοσης, γι' αυτό προσφέρουμε επίσης ταχεία επιλογές αποστολής για επείγουσες παραγγελίες.Οι πελάτες μας μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι πυρήνες EMI Ferrite θα φτάσουν σε εξαιρετική κατάσταση και εγκαίρως..


Γενικά ερωτήματα:

 • Ε: Ποια είναι η μάρκα αυτού του προϊόντος;
 • Α: Το εμπορικό σήμα αυτού του προϊόντος είναι το VIIP WeiAiPu.
 • Ε: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος;
 • Α: Ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος είναι V18005.
 • Ε: Πού παράγεται το προϊόν αυτό;
 • Α: Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται στο Σενζέν της Κίνας.
 • Ε: Ποια είναι η κύρια λειτουργία αυτού του προϊόντος;
 • Α: Η κύρια λειτουργία αυτού του προϊόντος είναι να παρέχει αποτελεσματική καταστολή ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών (EMI) για ηλεκτρονικές συσκευές.
 • Ε: Ποιο είναι το υλικό που χρησιμοποιείται για αυτό το προϊόν;
 • Α: Αυτό το προϊόν είναι κατασκευασμένο από πυρήνα φερριτίου EMI, ένα είδος κεραμικού υλικού με υψηλή μαγνητική διαπερατότητα.
 • Ε: Μπορεί αυτό το προϊόν να χρησιμοποιηθεί για ασύρματη φόρτιση;
 • Α: Ναι, το προϊόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ασύρματη φόρτιση, καθώς μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές και να βελτιώσει την απόδοση φόρτισης.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Vicky Lee

Τηλ.:: 18003057179

Φαξ: 86-0755-29890089

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)