Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣτρατιωτικά φίλτρα EMI

Τύπος προϊόντος Φίλτρα EMI Αυτοκινήτων Φίλτρα EMI για υψηλή τάση

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο πυρήνας είναι πολύ καλός, και η αποστολή ήταν γρήγορη. Ήταν πολύ. Ευχαριστήστε πάρα πολύ.

—— Γουόρεν Τέιλορ

Πολύ γρήγορα για να πάρει το φίλτρο γραμμών. και είναι άριστη ποιότητα. επίσης όταν έχετε τις ερωτήσεις, μπορούν να μου δώσουν γρήγορα την απάντηση.

—— Σαμ Χαντ

Όταν τοποθέτησα μια επείγουσα διαταγή, αφότου παίρνουν αυτή η διαταγή .they δοκιμάζει το καλύτερό τους στην παράδοση αυτοί σε με μέσα σε 3 ημέρες. Είμαι πολύ εκτιμώ για το. Άριστη υπηρεσία.

—— Manuel Ferreira

Έχω εγκαταστήσει τα φίλτρα για 2 μήνες και κανένα ζήτημα δεν βρέθηκε. Βοηθούν να αφαιρέσουν μια σημαντική ποσότητα των ηλεκτρομαγνητικών θορύβων και να βελτιώσουν την απόδοση του εξοπλισμού μου.

—— Αυξήθηκε clark

Η ποιότητα των φίλτρων είναι άριστη. Καλά-κατασκευάζονται με τα τραχιά συστατικά. Η απόδοση μείωσης θορύβου είναι όπως διευκρινίζεται στην περιγραφή προϊόντων και καλύπτει τις απαιτήσεις μου.

—— Sam selvaraj

Είμαι Online Chat Now

Τύπος προϊόντος Φίλτρα EMI Αυτοκινήτων Φίλτρα EMI για υψηλή τάση

Τύπος προϊόντος Φίλτρα EMI Αυτοκινήτων Φίλτρα EMI για υψηλή τάση
Τύπος προϊόντος Φίλτρα EMI Αυτοκινήτων Φίλτρα EMI για υψηλή τάση

Μεγάλες Εικόνας :  Τύπος προϊόντος Φίλτρα EMI Αυτοκινήτων Φίλτρα EMI για υψηλή τάση

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: Shenzhen
Μάρκα: VIIP WeiAiPu
Model Number: VIP5

Τύπος προϊόντος Φίλτρα EMI Αυτοκινήτων Φίλτρα EMI για υψηλή τάση

περιγραφή
Current: 0.5-1600A Certifications: CE ROHS TUV UL
Product Type: EMI Filters Case: Metal
Shielding Type: Metal Or Conductive Plastic Packing: Can Customized
Insertion Loss: Up To 100 DB Filter Configuration: Single Or Multiple Stages

Περιγραφή του προϊόντος:

Σύνοψη προϊόντος: Στρατιωτικά φίλτρα EMI

Το φίλτρο EMC EMI, ένα είδος ηλεκτρονικού εξαρτήματος, έχει σχεδιαστεί για τη μείωση των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών (EMI) και των παρεμβολών ραδιοσυχνοτήτων (RFI) στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό.επίσης γνωστά ως φίλτρα EMI RFI, έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ειδικά για στρατιωτικές εφαρμογές, όπου οι υψηλές επιδόσεις και η αξιοπιστία είναι κρίσιμες.

Χαρακτηριστικά του προϊόντος
 • Απώλεια εισαγωγής: Μέχρι 100 dB
 • Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI έχουν μια εντυπωσιακή απώλεια εισαγωγής έως και 100 dB, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να καταστείλουν αποτελεσματικά τις ανεπιθύμητες ηλεκτρομαγνητικές και ραδιοσυχνότητες παρεμβολές.παροχή καθαρού και σταθερού ενεργειακού ρεύματος για στρατιωτικό εξοπλισμό.

 • Τύπος ασπίδας: Μεταλλικό ή αγωγό πλαστικό
 • Τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας είναι διαθέσιμα σε δύο τύπους υλικών προστασίας: μέταλλο και αγωγό πλαστικό.διασφάλιση της μέγιστης προστασίας κατά των ΕΜΙ και των ΕΤΕ.

 • Κουτί: μέταλλο
 • Η θήκη των στρατιωτικών φίλτρων EMI είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας μέταλλο, παρέχοντας εξαιρετική αντοχή και απώλεια θερμότητας.Αυτό εξασφαλίζει ότι το φίλτρο μπορεί να αντέξει σκληρά περιβάλλοντα και να διατηρήσει τις επιδόσεις του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 • Εφαρμογή: Στρατιωτική
 • Όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι ειδικά σχεδιασμένα για στρατιωτικές εφαρμογές.και συστήματα όπλων, ώστε να εξασφαλίζεται η ορθή λειτουργία και η αξιοπιστία τους.

 • Συσκευή: Μπορούν να προσαρμοστούν
 • Για να καλύψουμε τις ειδικές ανάγκες των πελατών μας, προσφέρουμε εξατομικευμένες επιλογές συσκευασίας για τα στρατιωτικά φίλτρα EMI.διασφάλιση της προστασίας των φίλτρων από τυχόν πιθανές βλάβες.

Κατασκευαστής φίλτρου EMI

Ως κορυφαίος κατασκευαστής φίλτρων EMI, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα προϊόντα για τους πελάτες μας.Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με την τελευταία τεχνολογία και αυστηρά μέτρα ελέγχου ποιότητας για να εξασφαλίσουν ανώτερη απόδοση και αντοχή.Με την εκτεταμένη εμπειρία και την εμπειρία μας στον τομέα των φίλτρων EMI, είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθούμε και θα ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας στη στρατιωτική βιομηχανία.


Τεχνικές παραμέτρους:


Εφαρμογές:

VIIP WeiAiPu Logo
Στρατιωτικά φίλτρα EMI - VIIP WeiAiPu
Military EMI Filters

ΕισαγωγήΒΙΠ WeiAIPuΣτρατιωτικά φίλτρα EMI, σχεδιασμένα για να παρέχουν αξιόπιστη καταστολή EMI για στρατιωτικές εφαρμογές.Φίλτρα ισχύος EMIέχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ανταποκρίνονται στις απαιτητικές απαιτήσεις του στρατιωτικού εξοπλισμού, εξασφαλίζοντας βέλτιστες επιδόσεις και προστασία από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές (EMI).

Η δική μαςΦίλτρο καταστολής EMI για στρατιωτικούςΕίναι κατάλληλο για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα στρατιωτικού εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων επικοινωνίας, των συστημάτων ραντάρ, της αεροηλεκτρονικής, και πολλά άλλα.Φίλτρα EMI για στρατιωτικούς, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ανώτερη καταστολή EMI και την προστασία για τον κρίσιμο στρατιωτικό εξοπλισμό.

Χαρακτηριστικά του προϊόντος:
 • Ετικέτα:ΒΙΠ WeiAIPu
 • Αριθμός μοντέλου:VIP5
 • Τόπος προέλευσης:Σενζέν
 • Συσκευή:Μπορεί να προσαρμοστεί
 • Πιστοποιητικά:Εφαρμογή της οδηγίας 2008/57/ΕΚ
 • ρεύμα:0.5-1600Α
 • Κεφάλαιο:Χάλυβα
 • Εφαρμογή:Στρατιωτικός
Πιστοποιητικά:
 • CE (Conformité Européenne) - Δείχνει ότι το προϊόν μας συμμορφώνεται με τα πρότυπα υγείας, ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος για τα προϊόντα που πωλούνται στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο.
 • ROHS (περιορισμός των επικίνδυνων ουσιών) - Το προϊόν μας είναι απαλλαγμένο από επικίνδυνες ουσίες όπως μόλυβδο, υδράργυρο, κάδμιο και άλλα, σύμφωνα με την οδηγία RoHS της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 • TUV (Technischer Überwachungsverein) - Το προϊόν μας έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί από την TUV, έναν ανεξάρτητο οργανισμό δοκιμών και πιστοποίησης, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ποιότητά του.
 • UL (Underwriters Laboratories) - Το προϊόν μας έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί από την UL, μια παγκόσμια εταιρεία παροχής συμβουλών και πιστοποίησης ασφάλειας, εξασφαλίζοντας τη συμμόρφωσή του με τα πρότυπα ασφάλειας.
Επικοινωνήστε μαζί μας:
 • Ε-mail: sales@viipweiaipu.com
 • Τηλέφωνο: +86-755-1234-5678
 • Διεύθυνση: 123 Main Street, Shenzhen, Κίνα

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένη εξυπηρέτηση για στρατιωτικά φίλτρα EMI - VIIP WeiAiPu VIP5

Ετικέτα: VIIP WeiAiPu

Αριθμός μοντέλου: VIP5

Χώρος προέλευσης: Shenzhen

Πιστοποιητικά: CE, ROHS, TUV, UL

Ονομαστική συχνότητα κέντρου: 50/60Hz

Εφαρμογή: Στρατιωτική

Τύπος: Στρατιωτικό φίλτρο EMI

Απώλεια εισαγωγής: Μέχρι 100 dB

Η ΒΙΙΠ WeiAiPu προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες για το στρατιωτικό φίλτρο ΕΜΙ, VIP5.Είμαστε σε θέση να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες μας στη στρατιωτική βιομηχανία..

Τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα και πιστοποιητικά, συμπεριλαμβανομένων των CE, ROHS, TUV και UL.Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να μειώνουν αποτελεσματικά τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές και να εξασφαλίζουν αξιόπιστη λειτουργία σε στρατιωτικές εφαρμογές..

Με ονομαστική κεντρική συχνότητα 50/60Hz, τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα στρατιωτικού εξοπλισμού.

Στην ΒΙΙΠ WeiAiPu, κατανοούμε τη σημασία της προσαρμογής στη στρατιωτική βιομηχανία.Λαμβάνουμε υπόψη παράγοντες όπως το μέγεθος, σχήμα, και επιλογές τοποθέτησης για να διασφαλιστεί ότι τα φίλτρα μας ενσωματώνονται απρόσκοπτα στον εξοπλισμό σας.

Τα στρατιωτικά EMI φίλτρα μας είναι επίσης γνωστά για την υψηλή απώλεια εισαγωγής τους έως και 100 dB, παρέχοντας ανώτερες δυνατότητες φιλτραρίσματος θορύβου.Αυτό τα καθιστά κατάλληλα για χρήση σε κρίσιμες στρατιωτικές εφαρμογές όπου η παρεμβολή θορύβου μπορεί να είναι επιζήμια..

Εκτός από τα στρατιωτικά φίλτρα EMI, προσφέρουμε επίσης εξατομικευμένες λύσεις για φίλτρα EMI αυτοκινήτων και φίλτρα θορύβου οικιακού.Τα προϊόντα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν αποτελεσματικό φιλτράρισμα για ηλεκτρονικούς εξοπλισμούς αυτοκινήτων και οικιακών συσκευών, αντίστοιχα.

Εμπιστευτείτε την VIIP WeiAiPu για τις ανάγκες σας για στρατιωτικό φίλτρο EMI και βιώστε τα οφέλη των εξατομικευμένων υπηρεσιών μας.


Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή στρατιωτικών φίλτρων EMI

Στα στρατιωτικά φίλτρα EMI, καταλαβαίνουμε τη σημασία της ασφαλούς συσκευασίας για τα προϊόντα μας.Γι' αυτό φροντίζουμε ιδιαίτερα να εξασφαλίσουμε ότι τα στρατιωτικά φίλτρα EMI είναι συσκευασμένα με τα πιο ανθεκτικά και προστατευτικά υλικά..

Συσκευή

Κάθε στρατιωτικό φίλτρο EMI τυλίγεται μεμονωμένα σε ένα στρώμα προστατευτικής περιτύλιξης φυσαλίδων για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά κατά τη μεταφορά.Το οποίο είναι σχεδιασμένο να αντέχει τις δυσκολίες της ναυτιλίας.Η συσκευασία μας περιλαμβάνει επίσης αφρό για να παρέχει πρόσθετη προστασία του φίλτρου.

Εκτός από την ατομική συσκευασία, τα στρατιωτικά φίλτρα EMI συσκευάζονται επίσης χονδρικά για μεγαλύτερες παραγγελίες.Αυτά τα χύδη πακέτα είναι προσεκτικά στοιβαγμένα και ασφαλισμένα με ιμάντες για να αποφεύγεται οποιαδήποτε κίνηση ή μετατόπιση κατά τη μεταφορά.

Ναυτιλία

Προσφέρουμε μια ποικιλία επιλογών αποστολής για τους πελάτες μας να επιλέξουν, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών, θαλάσσιων και χερσαίων μεταφορών.Η ομάδα μας συνεργάζεται στενά με τους συνεργάτες μας για να εξασφαλίσει την έγκαιρη και ασφαλή παράδοση των στρατιωτικών φίλτρων EMI στους πελάτες μας..

Για τις διεθνείς αποστολές, τηρούμε όλους τους απαραίτητους τελωνειακούς κανονισμούς και απαιτήσεις για να διασφαλίσουμε μια ομαλή και αποτελεσματική διαδικασία παράδοσης.Παρέχουμε επίσης όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιητικά για την τελωνειακή εκκαθάριση.

Στα στρατιωτικά φίλτρα EMI, υπερηφανευόμαστε για την προσοχή μας στις λεπτομέρειες και τη δέσμευση να παραδώσουμε τα προϊόντα μας σε άψογη κατάσταση.Οι διαδικασίες συσκευασίας και αποστολής μας είναι σχεδιασμένες να ξεπερνούν τα πρότυπα της βιομηχανίας και να παρέχουν στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία..


Γενικά ερωτήματα:

 • Ε: Ποια είναι η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος;
  Α: Η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος είναι VIIP WeiAiPu.
 • Ε: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος;
  Α: Ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος είναι VIP5.
 • Ε: Πού παράγεται το προϊόν αυτό;
  Α: Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται στο Σενζέν.
 • Ε: Ποιος είναι ο σκοπός των στρατιωτικών φίλτρων EMI;
  Α: Ο σκοπός των στρατιωτικών φίλτρων EMI είναι να φιλτράρουν τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές σε στρατιωτικό εξοπλισμό και συστήματα.
 • Ε: Ποια είναι η μέγιστη ονομαστική τάση αυτού του προϊόντος;
  Α: Η μέγιστη ονομαστική τάση αυτού του προϊόντος είναι UL 600V.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Vicky Lee

Τηλ.:: 18003057179

Φαξ: 86-0755-29890089

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα