Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταFerrite της EMI πυρήνας

ΕΜΙ πυρήνας φεριτίου με εύρος θερμοκρασίας -40°C έως 125°C σε μαύρο ή γκρι

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο πυρήνας είναι πολύ καλός, και η αποστολή ήταν γρήγορη. Ήταν πολύ. Ευχαριστήστε πάρα πολύ.

—— Γουόρεν Τέιλορ

Πολύ γρήγορα για να πάρει το φίλτρο γραμμών. και είναι άριστη ποιότητα. επίσης όταν έχετε τις ερωτήσεις, μπορούν να μου δώσουν γρήγορα την απάντηση.

—— Σαμ Χαντ

Όταν τοποθέτησα μια επείγουσα διαταγή, αφότου παίρνουν αυτή η διαταγή .they δοκιμάζει το καλύτερό τους στην παράδοση αυτοί σε με μέσα σε 3 ημέρες. Είμαι πολύ εκτιμώ για το. Άριστη υπηρεσία.

—— Manuel Ferreira

Έχω εγκαταστήσει τα φίλτρα για 2 μήνες και κανένα ζήτημα δεν βρέθηκε. Βοηθούν να αφαιρέσουν μια σημαντική ποσότητα των ηλεκτρομαγνητικών θορύβων και να βελτιώσουν την απόδοση του εξοπλισμού μου.

—— Αυξήθηκε clark

Η ποιότητα των φίλτρων είναι άριστη. Καλά-κατασκευάζονται με τα τραχιά συστατικά. Η απόδοση μείωσης θορύβου είναι όπως διευκρινίζεται στην περιγραφή προϊόντων και καλύπτει τις απαιτήσεις μου.

—— Sam selvaraj

Είμαι Online Chat Now

ΕΜΙ πυρήνας φεριτίου με εύρος θερμοκρασίας -40°C έως 125°C σε μαύρο ή γκρι

ΕΜΙ πυρήνας φεριτίου με εύρος θερμοκρασίας -40°C έως 125°C σε μαύρο ή γκρι
ΕΜΙ πυρήνας φεριτίου με εύρος θερμοκρασίας -40°C έως 125°C σε μαύρο ή γκρι

Μεγάλες Εικόνας :  ΕΜΙ πυρήνας φεριτίου με εύρος θερμοκρασίας -40°C έως 125°C σε μαύρο ή γκρι

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: Shenzhen
Μάρκα: VIIP WeiAiPu
Model Number: V18005

ΕΜΙ πυρήνας φεριτίου με εύρος θερμοκρασίας -40°C έως 125°C σε μαύρο ή γκρι

περιγραφή
Application: EMI Suppression Packing: Such As Carton
Resistance: Low Resistance Impedance: High Impedance
Pb Free Status: RoHS / REACH Type: Iron Power Core
Color: Black Or Grey Oem: Welcomed

Περιγραφή του προϊόντος:

ΕΜΙ πυρήνας φεριτίου - Σύνοψη προϊόντων

Ο πυρήνας EMI Ferrite είναι ένα κρίσιμο συστατικό στον κόσμο των συσκευών AV. Έχει σχεδιαστεί για να καταστείλει τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές (EMI) και να μειώσει τον θόρυβο,διασφάλιση ομαλής λειτουργίας και υψηλής ποιότητας απόδοσης.

Τι είναι το EMI Ferrite Core;

Ο πυρήνας EMI Ferrite, επίσης γνωστός ως πυρήνας EMI Ferrite toroidal ή πυρήνας EMI Ferrite sleeve, είναι ένας τύπος ηλεκτρονικού εξαρτήματος που κατασκευάζεται από υλικό φερρίτη.,καθιστώντας το ιδανικό για τη μείωση των παρεμβολών και του θορύβου σε εφαρμογές υψηλής συχνότητας.

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Καταστολή ΕΜΙ:Η κύρια λειτουργία του EMI Ferrite Core είναι η καταστολή των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών, εξασφαλίζοντας ελάχιστη διαταραχή και παρεμβολή σε ηλεκτρονικές συσκευές.
 • Υψηλή συχνότητα:Με την υψηλή αντίσταση του, το EMI Ferrite Core είναι ικανό να μειώνει τον θόρυβο σε εφαρμογές υψηλής συχνότητας, καθιστώντας το ένα απαραίτητο συστατικό στον εξοπλισμό AV.
 • Καταστολή θορύβου:Μειώνοντας το EMI, το EMI Ferrite Core βοηθά επίσης στην καταστολή θορύβου, οδηγώντας σε βελτιωμένη ποιότητα ήχου και βίντεο σε εξοπλισμό AV.
 • Μείωση παρεμβολών:Δεδομένου ότι ο πυρήνας EMI Ferrite αποτρέπει τις παρεμβολές, συμβάλλει επίσης στη μείωση της επίδρασης των εξωτερικών παρεμβολών στις ηλεκτρονικές συσκευές, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία.
 • Υψηλή επαγωγικότητα:Ο πυρήνας σιδηρουργικού πυρήνα EMI έχει υψηλή επαγωγικότητα, η οποία του επιτρέπει να αποθηκεύει ενέργεια και να αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις του EMI και των εξωτερικών παρεμβολών.
 • Χαμηλή αντίσταση:Η χαμηλή αντοχή του υλικού φερριτίου που χρησιμοποιείται στον πυρήνα φερριτίου EMI συμβάλλει στη μείωση της απώλειας ισχύος και της παραγωγής θερμότητας, καθιστώντας την μια ενεργειακά αποδοτική λύση.
 • Οπτικοακουστικός εξοπλισμός:Ο πυρήνας EMI Ferrite Core χρησιμοποιείται ευρέως σε εξοπλισμό AV, συμπεριλαμβανομένων τηλεοράσεων, συστημάτων ήχου και συστημάτων οικιακού κινηματογράφου, για να εξασφαλίσει υψηλές επιδόσεις και ελάχιστες παρεμβολές.
Οφέλη

Η χρήση EMI Ferrite Core σε εξοπλισμό AV προσφέρει διάφορα οφέλη, μεταξύ των οποίων:

 • Βελτιωμένη απόδοση:Με την καταστολή των EMI και τη μείωση των παρεμβολών, το EMI Ferrite Core συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης των εξοπλισμού AV, παρέχοντας μια καλύτερη εμπειρία στους χρήστες.
 • Βελτιωμένη ποιότητα ήχου και βίντεο:Με τις δυνατότητες καταστολής θορύβου, το EMI Ferrite Core συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ήχου και βίντεο σε εξοπλισμό AV, εξασφαλίζοντας μια πιο ευχάριστη εμπειρία προβολής και ακρόασης.
 • Αποδοτική λύση:Το EMI Ferrite Core είναι μια οικονομικά αποδοτική λύση για τη μείωση του EMI και των παρεμβολών σε εξοπλισμό AV, καθιστώντας το προτιμώμενη επιλογή για τους κατασκευαστές.
 • Εύκολη εγκατάσταση:Το EMI Ferrite Core είναι συμπαγές και εύκολο στην εγκατάσταση, καθιστώντας το μια βολική λύση για τους κατασκευαστές και τους χρήστες AV εξοπλισμού.
 • Δυνατό και Αξιόπιστο:Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό φερρίτη, ο πυρήνας φερρίτη EMI είναι ανθεκτικός και αξιόπιστος, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια απόδοση και ελάχιστη συντήρηση.
Συμπεράσματα

Ο πυρήνας EMI Ferrite είναι ένα απαραίτητο συστατικό στον εξοπλισμό AV, παρέχοντας αξιόπιστη καταστολή EMI, μείωση θορύβου και μείωση παρεμβολών.και υψηλή επαγωγικότητα, είναι μια αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική λύση για τη διασφάλιση ομαλής λειτουργίας και υψηλής ποιότητας απόδοσης στον εξοπλισμό AV.


Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία του προϊόντος:Κεντρικός πυρήνας φερριτίου EMI
 • Κέντρο EMI δαχτυλίδας φερριτίου
 • Κύκλος EMI με κλιπ από φερρίτη
 • Κέντρο EMI με φερριτικό μανίκι
 • Δυνατότητα επαγωγής:Υψηλή επαγωγικότητα
 • Κλιμάκιο Pb-Free:RoHS / REACH
 • Αντίσταση:Χαμηλή αντίσταση
 • Αντίσταση:Υψηλή αντίσταση
 • Συσκευές:Οπτικοακουστικός εξοπλισμός

Τεχνικές παραμέτρους:

Ονομασία του προϊόντος: Ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή πυρήνας φερριτίου
Τύπος: Πυρηνικός πυρήνας EMI για εξοπλισμό AV
Κλιμάκιο Pb-Free: Συμμόρφωση RoHS / REACH
Περιοχή θερμοκρασίας: -40°C έως +125°C
Χρώμα: Μαύρο ή γκρι
Συσκευές: Οπτικοακουστικός εξοπλισμός
Υλικό: Φερίτης
Αντίσταση: Χαμηλή αντίσταση
ΟΜ: Καλωσορίσατε.
Δυνατότητα επαγωγής: Υψηλή επαγωγικότητα
Αντίσταση: Υψηλή αντίσταση

Εφαρμογές:

ΒΙΙΠ WeiAiPu - V18005
Κέντρο φερριτικού EMI για καταστολή EMI

Ετικέτα: VIIP WeiAiPu

Αριθμός μοντέλου: V18005

Χώρος προέλευσης: Shenzhen

Εφαρμογή: Καταστολή της ΕΜΕ

Ανταγωγικότητα: Υψηλή ανταγωγικότητα

Χρώμα: Μαύρο ή Γκρίζο

Υλικό: Φερρίτης

Συσκευές: Συσκευές AV

Ο πυρήνας EMI στροειδούς σχήματος φερρίτη, ο πυρήνας φερρίτη φίλτρου θορύβου EMI, ο πυρήνας EMI διαχωρισμένων μαργαριταριών φερρίτη - αυτές είναι οι λέξεις-κλειδιά που ορίζουν τον πυρήνα φερρίτη EMI VIIP WeiAiPu V18005.Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για χρήση σε διάφορους εξοπλισμούς AV για την καταστολή του θορύβου EMI και τη βελτίωση της συνολικής απόδοσης του εξοπλισμού.

Ο πυρήνας φεριτίου VIIP WeiAiPu V18005 EMI είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας υλικό φεριτίου, το οποίο είναι γνωστό για τις εξαιρετικές μαγνητικές του ιδιότητες.Αυτό επιτρέπει στον πυρήνα να καταστείλει αποτελεσματικά τον θόρυβο EMI και να παρέχει υψηλή επαγωγικότητα, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε εξοπλισμό AV.

Το τυροειδές σχήμα του πυρήνα του φερριτίου εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν κενά αέρα, παρέχοντας ένα πιο αποτελεσματικό μαγνητικό κύκλωμα.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη καταστολή EMI και τη βελτίωση της απόδοσης του εξοπλισμού.

Ο πυρήνας φερριτικού φίλτρου θορύβου EMI διατίθεται σε μαύρο ή γκρι χρώμα, καθιστώντας τον κατάλληλο για διάφορους τύπους εξοπλισμού και εγκαταστάσεων.Μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στα υπάρχοντα κυκλώματα χωρίς να προκαλέσει καμία παρεμβολή.

Επιπλέον, ο σχεδιασμός του πυρήνα EMI με διχασμένο χάντη από φερρύτη επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση και αφαίρεση, καθιστώντας τον βολικό για συντήρηση και επισκευές.

Το VIIP WeiAiPu V18005 EMI Ferrite Core χρησιμοποιείται ευρέως σε εξοπλισμό AV όπως τηλεοράσεις, ηχεία, ενισχυτές ήχου και άλλα.διασφάλιση σαφούς και ομαλής απόδοσης.

Συμπερασματικά, για κάθε εξοπλισμό AV που απαιτεί αποτελεσματική καταστολή EMI, το VIIP WeiAiPu V18005 EMI Ferrite Core είναι η τέλεια λύση.και η εύκολη εγκατάσταση το καθιστούν ένα αξιόπιστο και απαραίτητο συστατικό για βέλτιστη απόδοση.


Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένες υπηρεσίες για πυρήνες φερριτών EMI - VIIP WeiAiPu V18005

Ετικέτα: VIIP WeiAiPu

Αριθμός μοντέλου: V18005

Χώρος προέλευσης: Shenzhen

Αντίσταση: Υψηλή αντίσταση

Συσκευή: Καρτόνι

Θερμοκρασία λειτουργίας: έως +125°C

Χρώμα: Μαύρο ή Γκρίζο

Περιοχή θερμοκρασίας: -40°C έως +125°C

Εισαγωγή:

Ο πυρήνας μας EMI Ferrite είναι ένα προϊόν υψηλών επιδόσεων που έχει σχεδιαστεί για την αποτελεσματική καταστολή θορύβου και φιλτράρισμα ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών (EMI) για διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.Με τις εξατομικευμένες υπηρεσίες, προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις για να ανταποκριθούμε στις ειδικές ανάγκες των πελατών μας.

Χαρακτηριστικά του προϊόντος:
 • Κέντρο EMI με φερριτικό μανίκι
 • Φύλλο θορύβου EMI από πυρήνα φερρίτη
 • Ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή πυρήνας φερριτίου
 • Υψηλή αντίσταση για αποτελεσματική καταστολή θορύβου
 • Θερμοκρασία λειτουργίας έως +125°C
 • Διατίθεται σε μαύρο ή γκρι χρώμα
 • Ευρύ εύρος θερμοκρασιών από -40°C έως +125°C
Προσαρμοσμένες υπηρεσίες:

Οι εξατομικευμένες υπηρεσίες μας για το EMI Ferrite Core περιλαμβάνουν:

 • Προσαρμοσμένη αντίσταση: Προσφέρουμε προσαρμοσμένα επίπεδα αντίστασης για να καλύψουμε τις ειδικές ανάγκες των πελατών μας.
 • Προσαρμοσμένη συσκευασία: Ο πυρήνας μας EMI Ferrite Core μπορεί να συσκευαστεί με διάφορους τρόπους, όπως κουτιά, για να ανταποκριθεί στις ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας.
 • Προσαρμοσμένη θερμοκρασία λειτουργίας: Μπορούμε να προσαρμόσουμε τη θερμοκρασία λειτουργίας του πυρήνα φερριτίου μας για να εξασφαλίσουμε βέλτιστη απόδοση σε διαφορετικά περιβάλλοντα.
 • Προσαρμοσμένο χρώμα: Ο πυρήνας μας EMI Ferrite είναι διαθέσιμος τόσο σε μαύρες όσο και σε γκρι επιλογές χρώματος για να ταιριάζει στις αισθητικές προτιμήσεις των πελατών μας.
 • Προσαρμοσμένο εύρος θερμοκρασίας: Μπορούμε να προσαρμόσουμε το εύρος θερμοκρασίας του πυρήνα φερριτίου μας για να ικανοποιήσουμε τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας.

Με τις εξατομικευμένες υπηρεσίες μας, προσπαθούμε να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις για τη μείωση του θορύβου EMI και το φιλτράρισμα παρεμβολών, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία των ηλεκτρονικών συσκευών σας.Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να μάθετε περισσότερα για τις εξατομικευμένες υπηρεσίες μας για EMI Ferrite Core.


Συσκευή και αποστολή:

Κεντρικός πυρήνας φερριτίου EMI
Συσκευή και αποστολή

Το EMI Ferrite Core συσκευάζεται σε ένα ανθεκτικό χαρτόκουτο για να εξασφαλιστεί η ασφαλή άφιξή του.Κάθε πυρήνας τυλίγεται με προστατευτικό πλαστικό για να αποφεύγεται η ζημιά κατά τη μεταφορά.

Για τις μικρότερες παραγγελίες, οι πυρήνες αποστέλλονται μέσω τυποποιημένων ταχυδρομικών υπηρεσιών.Οι πελάτες μπορούν επίσης να οργανώσουν τη δική τους παραλαβή ή προτιμώμενη μέθοδο αποστολής.

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην συσκευασία και τον χειρισμό των προϊόντων μας, αλλά στην απίθανη περίπτωση ζημίας κατά τη διάρκεια της αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το EMI Ferrite Core ελπίζουμε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να φτάσει σε τέλεια κατάσταση.


Γενικά ερωτήματα:

 • Ε: Ποια είναι η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος; Α: Η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος είναι VIIP WeiAiPu.
 • Ε: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος; Α: Ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος είναι V18005.
 • Ε: Πού παράγεται αυτό το προϊόν; Α: Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται στο Σενζέν.
 • Ε: Ποιο είναι το υλικό που χρησιμοποιείται για αυτό το προϊόν; Α: Αυτό το προϊόν είναι κατασκευασμένο από πυρήνα EMI Ferrite.
 • Ε: Είναι κατάλληλο αυτό το προϊόν για εφαρμογές υψηλής συχνότητας; Α: Ναι, το προϊόν αυτό είναι κατάλληλο για εφαρμογές υψηλής συχνότητας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen VIIP Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Vicky Lee

Τηλ.:: 18003057179

Φαξ: 86-0755-29890089

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)